Всички ми завиждат

• 27 592
  • 427
  •   1
Отговори
# 165
  • София - Рим и обратно
Оф като почнете с тия сантиметри и килограми... Нали се сещаш, че 45те килограма на един ще изглеждат като 50те на друг. Зависи от костна система, мускули и тн. Те, сланините най-малко тежат Laughing.

# 166
  • София
Ох, сега колко ще се изредите да си публикувате мерките?
Затова се фиксира темата, защото се изредиха няколко да се обясняват как заради килограмите им завиждали... Tired

# 167
Момичета ,ако продължавате само с мерки,ще ви сложат катанеца  Mr. Green

Съгласна съм с Кафе с мед. Моето нормално тегло е 65кг. Сега си представям оцъклените ви погледи и как веднага ме нареждате в графа "глиган в анцуг".Ама съм 180см. и да искам няма как да съм 47кг  Mr. Green

# 168
А какво повече ще ти даде тази чанта в сравнение с една от 100?

Какво да ми даде, харесват ми просто. Много ми харесват, но са идиотско скъпи, а гледам че си ги купуват.  Twisted Evil

Дори Массимо Дутти са по-елегантни от торбите на Фурла Crossing Arms. Да не говорим за Кочинелле и Каруччи Heart Eyes 

Как ще са торби? Един торбест модел не се сещам да съм виждала.
За да ми е още по-гадно наскоро извадиха колекция с моето име.  Crossing Arms

# 169
Ох, сега колко ще се изредите да си публикувате мерките?
Затова се фиксира темата, защото се изредиха няколко да се обясняват как заради килограмите им завиждали... Tired

Да . Много кофти. Бих завидяла на 4ужди мерки, само когато моите ми пре4ат.
В момента съм в състояние на 4уденка пре4ат ли ми или не.
От една старна съм страхотна хубавица. Без майтап! Много добре изглеждам и се 4увствам, което важи само за момента.
Не съм много сигурна дали така ще се 4увтсвам лятото, като не пасвам в късите панталонки.
Но тогава ще му мисля и разбира се ще завиждам пък на разни на които им пасват   Crossing Arms

В крайна сметка ще си взема един номер по-големи и ще се занимая с друга тема  Peace

# 170
Е как пък една слаба не завидя на оформените извивки значи.

# 171
Момичета ,ако продължавате само с мерки,ще ви сложат катанеца  Mr. Green

Съгласна съм с Кафе с мед. Моето нормално тегло е 65кг. Сега си представям оцъклените ви погледи и как веднага ме нареждате в графа "глиган в анцуг".Ама съм 180см. и да искам няма как да съм 47кг  Mr. Green

Е аз не съм 180, но ела да видиш германките и после ако ме наре4еш "глиган в анцуг" то със сигурност е от завист  Joy

# 172
  • на брега на морето
Много ми харесват, но са идиотско скъпи, а гледам че си ги купуват.  Twisted Evil
Купи си, купи си, Чек! И да пуснеш после снимка. Peace

# 173
"Всички ми завиждат'' е любимата фраза на една моя позната.Не познавам друг човек,който да я употребява непрекъснато.Нямам впечатления някой да и завижда,напротив подиграват и се зад гърба точно заради това.То и няма за какво да и се завижда.Външност нищо особено,никаква професионална реализация,старо кичозно обзаведено жилище(наследство),две ''нови''коли на старо среден клас.Женицата обаче упорите внушава на всички,че и завиждат.Мисля,че тя е мн.завистлива и затова внушава на себе си и останалите,че е върха в този живот.И какво ни остава освен да ''завиждаме'' на душевният и комфорт. Mr. Green
Не мисля,че  завистта винаги е негативно чувство,човешко е.Мисля,че всеки в някакъв етап от живота си е проявил някаква завист.По-назад имаше пример с печеленето на зелена карта.Друг път със спечелването на джакпот.Все пак ако човек непрекъснато завижда натоварва най-много себе си.Последно завидях тази сутрин на моя позната,която живее др.държава и отиваше на плаж.Не вложих злоба,когато и го казах и тя го знае. Simple Smile

# 174
  • Blondeville
Включих се по темата с мерки и теглилки, само защото цял живот все се намира някой да ми каже "Ама много си слабааа, ядеш ли изобщо". Просто са неприятни наистина коментари като "торба с кокали", "анорексия" и други подобни. Колкото и добре до се чувства човек в кожата си, такива подмятания са дрязнещи, това е.

Иначе по темата - леко завиждам на ръст 173см, ама какво да се прави, гени...

# 175
Какво имаш да завиждаш за чанта Фурла? Просто не си купуваш боклучави парцали и чанти и взимаш една хубава. 500 не са непостижими пари, като сметнеш за какви глупости отиват.

Да де, но вече ще има друг, по-актуален модел.

# 176
Тъпо е да се обижда, но е факт. Аз не обиждам на "дебелани", щото не знаеш какво му е на човека.
Една позната е толкова пълна- има проблем с метаболизма, младо момиче.

500 кинта за чанта- не! Подариха ми много готино портмоне за 100 лв. Посмъртно не бих ги дала аз.

# 177
Имам идея. Да направим списък на всички, отчели тегло и ръст, да им завидим групово, да поцъкаме виртуално с език и да опулим очи пред екраните, та да им олекне. Напрегнати ми се струват, въпреки перфектните си мерки.
Пък и така, като им завидим, поне ще сме по темата и няма да я заключат.

# 178
  Кой пък ви обиди, че сте слаби? Аз като бях много, ама наистина много слаба, никой не ме обиждаше. Напротив.

Хайде сега, стига превземки Laughing

# 179
Не съм чела назад постовете, явно много съм изтървала Mr. Green

Завиждам баш със завист на жени с лек и безболезнен цикъл и на хора, които са обиколили света.

Не съм усещала ня кой да ми е завиждал "в лицето" освен в един период, когато бях свалила много килограми. Зад гърба ми може би ми завиждат. Абе какво говоря? Имам колежка, на която съм трън в очите, но тя си е озлобена и завистлива по принцип към всички. Другите хора в обкръжението ми са достатъчно възпитани да си държат негативните емоции зад параван и не ме натоварват с евентуалната си завист.

Не мога да си публикувам поста, дето е по темата, от вашите включвания, завиждам ви!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт