Януари вече е към края,но мамите от ИБ с децата весело навънка ще играят!

• 21 181
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Северозапада
Чак сега разбрах, че има нова тема  ooooh!

# 46
  • Варна
Мраве, не си единствена Simple Smile
Аз от 2 месеца съм на НСПВС и преди 5 дни не можах да стана, та минах на инжекции за разнообразие... Тия дискови хернии ще ме довършат, че съм и сама с детето  Sick
Магнитче, дано оздравеете скоро. Аз директно скърцам със зъби... Дано стигнете до някакво приемливо решение, не е работа да се тормозите така .

# 47
  • София
Когато са избили всички 20 зъба, кога започват да избиват останалите?

Ох дано се разберем, че не е истина през какво минаваме. Беба и утре ако вдига темп. от петък ще пие и тя антибиотик.
Кажете ми моля ако ви се е случвало- след поставяне на температуропонижаваща свещичка и бебето се изака какво следва- нова такава или се е усвоила? Това се случи след няма и 30 мин след поставянето на свещичката.

# 48
  • до едно тепе
Магнет 20 са млечните. Някъде май на 5-6 г поникват първите постянни зъби и те са кътници. След тях следва смяната на млечните. За свещичката не мога да помогна. Но все си мисля, че би трябвало да се е усвоила за половин час. Нали уж ректално лекарствата се усвояват по-бързо  newsm78 .Наблюдавай я дали почва да спада температурата и може да опиташ да я свалиш малко с влажна кърпа на ръчичките.

# 49
  • София
На Жорко му расте 6- ти  долен кътник зад млечния кътник...той се оплака, че го боли и светнах в устата с фенерче и видях... направо си се вижда, но не е пробил още.

# 50
  • shumen
Магнитче,ооф,да не би да е от него тая Т при него.Оправяйте се скоро.За свещичката,аз мисля,че се усвоила и няма нужда да слагаш друга.
Сигме,да ти минава скоро,че наистина е гадно като те боли.
Фейче,при нас това чудо така и не влезе в употреба.
Моето дете днеска пак е било спокойно в яслата,но не знам защо сутрин все реве.Днеска май не са го чули или той не е казал и се е наакал там.Тази вечер като го взимах се посмяхме с госпожата,че това било за припомняне на мама как се перат омазани гащи.

# 51
  • София
Дани, температурата да е от него, ама лаещата кашлица, повръщането, главоболието, жестоката хрема че и на сестра си го метна и на мен....вирус е това или грип или ларингит.

# 52
  • shumen
Маги,Т може да е от него и в комбинация със вирус и става по зле.Дано се оправите скоро.При нас ларингита мина за 3 дни този път без АБ,само с Тантум,Вентолин и Хустагил.Сега се моля с тоя кански рев сутрин моето диване да не прегракне пак,че тогава вече ще лудна.

# 53
Добър вечер!
Нямаше ме през деня ,но препишках един тест сутринта с изтекъл срок на годност през ноември.Съответно прадполагемото една неизненадваща за мен чертичка.Какво сранно чувство -първи тест без крайно разочарование и  сълзи.На моя не съм казала,нека малко да го чопли ,а и докато не дойде......... Mr. Green .
И аз си отбелязвам но точно декември съм пропуснала (а дали имах  newsm78 хи-хи много съм смотана).И моя не е от най редовните ,но до 39-я ден е дошъл.А и откакто ми е дошло след раждането все около датата ,ама не ме притеснява и което и положение да е.

Магнитче май е раничко за въпросните зъбки ,но щом го виждаш дано на него се дължи състоянието на Жорко и бързо да оздравява.Лили също бързо да се оправя.
Сигме да се минава бързо бо лката.Диклак 150 е веднъж както са ти писалино.Мелбек също облекчава,на свеки й помогна доста,фламексин.

При нас беше разкошно времето днес-доста топло снъчево и тихо цял ден бяхме навън.
Лека!

# 54
  • Велико Търново
Магнитче, и аз мисля, че свещичката се е усвоила.  Hug
Феичка, аз триколка не смятам да купувам, а едно колело на Пуки за баланс Simple Smile

Отвратително е това отношение на работодателите при търсене на работа. Много се ядосвам и мога много да се газирам по темата, ама нямам време Simple Smile

# 55
И аз чак сега видях новата тема, мерси, Поспаланче Hug
Магнет, оправяйте се, много ви се събра наистина.
Дечко е с нов антибиотик заради е.колите - на Бисептол, върнахме се в детството си  Mr. Green Вторият зъб почти е излязъл, съответно цял ден се гоним с едни пюрета, накрая аз ги изяждам  Crazy

# 56
  • NE
Моме Не си сама в гоненицата. Ние сме същите. На нас също ни излиза зъб №2 и чакам включване и от №3, та храненето е някакъв кошмар, но явно му дразни и е нормално. Поне аз почнах да му свиквам.
Дано вече е последен АБ. Praynig
Яже Питам просто ориентировъчно. И на мен ми се струва, че не е много за нас това чудо защото сме си много доволни от количката. Май и количка тип чадър няма да имам нужда, но събирам важни покупки до лятото за да знам какво да купуваме на бъдещият рожденник. Накрая сме решили едно колело, но не е балансиращо, а баш бебешко.
Скрит текст:
Магнитче По-добре ли сте? Може зъбчетата да са тръгнали, но май още е рано за смяна на млечните.

# 57
  • В къщурката на хълма на феите
накрая аз ги изяждам  Crazy
Joy Joy Joy на брат ми тъща му още го прави това с пюретата на Мая .. не можело то тъй да се хвърля, храна е .. пък че е гадна храна, това е друг въпрос Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 58
  • NE
Аз пюретата ги давам на котките, особено месните. Mr. Green

# 59
  • Северозапада
Що ги гоните тез деца с пюретата. Аз не съм го правила, а София до след 1 г. ядеше по половин бурканче от 123/ 130 гр., преко сили.
Ние, казвала съм, много ползвахме триколката миналото лято. Количката почти не я вадех. Даже смятам, че вече едва ли ще я ползваме, освен ако не бързам. София вече излиза почти само пеша. За РД-то и ние ще мислим за балансиращо колело.
Магнитче, как сте днес?
Моме, да ги изтребите тия коли-моли!

Общи условия

Активация на акаунт