Януари вече е към края,но мамите от ИБ с децата весело навънка ще играят!

• 21 181
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
момичета, влизам с питане ...
Възможно ли е от цикъл да има виене на свят?
От сутринта съм така, само да мръдна главата и започвам да се замайвам, едвам си стоя на краката. Пих кафе, кола, ядох шоколад, но явно не е само от кръвното. Никога до сега не ми е ставало така. Снощи ми дойде и съм така от към 4 сутринта, когато ставах до ВЦ-то. Мислих, че е моментно от рязкото ставане, но сутринта бях още по-зле. Едвам закарах малкия на ясла.
Давайте съвети какво да пия, как да ми мине ... чувствам се ужасно  Confused
сега чак сядам на компа и даже буквите ми "бягат" гледайки в монитора.

# 76
  • В сърцето на любимия човек
Мравче - приятелката ми живее на 5-те кьошета, така че всичко в центъра и е удобно.
Бени - ще и кажа да потърси тези "баби под наем".
Фейтче - една от жените в проблемното беше писала преди време, че е имала такъв проблем и се оказа, че и били разместени някакви кристалчета в ушите  Shocked Няколко дни беше така, докато разбере какво и има. Сега погледнах, че са калциеви кристали (отолити) и беше ходила на невролог и УНГ, бяха и въртяли главата и после няколко дни много внимаваше и не правеше резки движения.
Дано при теб не е това, а е нещо моментно  Praynig

# 77
  • В къщурката на хълма на феите
напълно възможно .. аз като имам по-обилен цикъл, задължително ходя като ударена от самолет поне 2 дена .. след това се оправям Peace

# 78
Интересното е, че никога до сега не съм била в такова състояние. При слаб или по обилен цикъл, само неразположение съм имала, но чак такова виене на главата не съм и леко се притесних. Сега четох малко в нета, било наистина възможно да е от МЦ, като най-често това се дължало при липса на желазо. Аз не знам моето в какви граници е, не съм го мерила от бременността  ooooh! Да се пие повече течности, вит. С и лежане. Ебаси ужаса е ви казвам, а като чета, че голям процент от жените са при всеки цикъл така направо не ми се мисли как оцеляват  Shocked
В случая обаче като ми свърши наистина ще ида да пусна едно желязо, а до тогава, дано оживея  Crazy

Пънче, това звучи наистина странн  Shocked дано не е това и ако утре съм добре го отхвърлям като вариант  Whistling
В интерес на истината от вече близо 5 дена имам една болка в лявата страна на вратлето и трудно си въртя главата ... може да има връзка, знам ли вече   Tired

# 79
  • shumen
Поспаланче,да се оправя скоро Слав.
Магнитче,оправяйте се и вие скоро.
За захранването-и аз започнах така и никога не съм назорвала детето.Ако иска да яде,яде,ако ли не-предлагам друго и ако не иска и него не моля.Като огладнее той сам си иска.
Вчера в яслата бяха яли мляко с ориз и пак повърна снощи.Сега съм им казала има ли да не му дават,че явно не обича или има някакъв проблем и го повръща.
Фейт,според мен е възможно да е от МЦ.

# 80
  • При моето слънце
Забравила съм да се запиша и се чудя какво е това затишие 2 дни.
Поспаланчо, благодарско   bouquet
Болничките бързо да оздравяват  Praynig
За яденето не ми се говори  Crazy Мишо е много труден с опитването на нещо ново. Ако щете ми вярвайте, но вече 3 години закуската му е мляко с какао и бисквити, а иначе само мляко с какао не пие. Любимото ми е като сготвя нещо и да ми каже "аз това го ям само в градината". Слава богу, е мръвкарче и "кокал" никога не отказва  Mr. Green

# 81
Днес две тригодишни за една бройка да ми гепят два кена с тъмна бира от коша на количката  hahaha

# 82
  • Sydney
пази биратааааа  Joy

# 83
Мани, мани. Мъжът ми се обади, че в Била има промоция на тъмно столично и съм заредила няколко броя. На площадката тичам след онова гламавото и въобще съм забравила тая ценност в количката. Имаше и един плик с плодове. Ама малките гаменчета баш бирата хванаха  cheers

# 84
  • София
Е няма по- крива днес от дъщеря ми! Не се понася! Сигурно щото й е лошо, ама ми е шести ден с болни деца и ми идва в повечко на нервите.
Сега по същество: забелязах афти в устата на двамата, като на Жорко едната афта е на бузата вътре и е по- голяма от 50 стинки. Случвало ли ви се е, мазали ли сте, ако да- с какво, как...

# 85
Магнитче - мен са ме мазали като дете с Гранофорин с тампон ( направен от увит памук около края на молив). Помня, че много го мразех, но минава много бързо. Тази афта, обаче, е много голяма. Не можеш ли да питаш педиатъра?

# 86
  • shumen
Хаха,Сигме,викаш гаменчетата на бира налитат,а плодове не искат.
Магнитче,моя е нямал,но от позната зъболекарка знам,че с Ваготил ги мажат.Как обаче и идея си нямам.

# 87
С Ваготил един по-възрастен УНГ ми мажеше сливиците когато като тийнеджърка бяха много зле и в интерес на истината мисля, че това лечение прекрати една брутална серия от гнойни ангини. Иначе щяха да ми махат сливиците.

# 88
  • При моето слънце
На Мишо са му предписвали гел Афтекс, когато имаше херпангина. Може да обтриваш и със сода.

# 89
Дактарин , но май е спрян от производство.Иначе за сода съм чувала  newsm78 Добре де ,личната като им гледа гърлата не ги ли видя тези афти? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт