Смешки от форума - 17

• 101 986
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Понякога, защото някои приемат варианта с бащинството на Арес, а други възприемат описаната в Anacreontea ситуация - Афродита се ражда от вълните, зад нея на танцуващи делфини - Ерос и Химерос, накратко казано.  Peace

# 721
  • забравих си мисълта...
Понякога, защото някои приемат варианта с бащинството на Арес, а други възприемат описаната в Anacreontea ситуация - Афродита се ражда от вълните, зад нея на танцуващи делфини - Ерос и Химерос, накратко казано.  Peace

Да, но тъй като никъде не се споменава защо "понякога", е доста забавно.

# 722
Не оспорвам комичния поглед върху нещата.  Peace
Гръцката митология си е латиносериал, кой на кого е баща и брат е с елемент на интрига. Grinning Още като я изучавахме в училище ми беше много интересна. В коя тема са я обсъждали, надявам се не е било сред предложенията в подфорум Имена  Simple Smile

# 723
Не оспорвам комичния поглед върху нещата.  Peace
Гръцката митология си е латиносериал, кой на кого е баща и брат е с елемент на интрига. Grinning Още като я изучавахме в училище ми беше много интересна. В коя тема са я обсъждали, надявам се не е било сред предложенията в подфорум Имена  Simple Smile

Къде, къде? Искам да се присъединя, обожавам да обсъждам кой на кого е дете понякога в гръцката митология.

# 724
# 725
  • Бургас
Цитат
Хубаво де, Боряна, чие его трябва да бъде чесано родилка, недоспала и с разпорена трътка (извинете за образността, ама белким най-накрая някой се усети), да демонстрира точно в тоз момент уважението си към роднини? 

Представих си някакъв бройлер  Crazy

# 726
# 727
Тая пък.  ooooh!

# 728
Цитат
Цитат
Хубаво де, Боряна, чие его трябва да бъде чесано родилка, недоспала и с разпорена трътка (извинете за образността, ама белким най-накрая някой се усети), да демонстрира точно в тоз момент уважението си към роднини?

Представих си някакъв бройлер  Crazy

Я, колко бързо моето писание е подействало на сетивата! Simple Smile

# 729
Каква е темата, от която е цитата? Аз лично изглеждах точно, както си описала, на всичкото отгоре бях и рошава в първия момент.

# 730

Еее, темата вече е променена, жалко.

# 731
Жалко, наистина. Беше като в разказ на Илф и Петров.

# 732
Цитат
Каква е темата, от която е цитата? Аз лично изглеждах точно, както си описала, на всичкото отгоре бях и рошава в първия момент.

Темата е за свекървите. Боряна иначе изглежда много добър човек, който си обича синовете, снахата и т.н., но си е направила някакви планове за изписването на внуците и има много емоции покрай това събитие. Допълвам: уж позицията й е: "каквото децата решат, каквото кажат, както е най-добре за тях", и в следващия момент "ама как така да не проявят уважение и да изтърпят".

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=830651.705;topicrefid=20

Последна редакция: чт, 26 мар 2015, 15:36 от krasimilo

# 733
  • Бургас
Цитат

Темата е за свекървите. Боряна иначе изглежда много добър човек, който си обича синовете, снахата и т.н., но си е направила някакви планове за изписването на внуците и има много емоции покрай това събитие. Допълвам: уж позицията й е: "каквото децата решат, каквото кажат, както е най-добре за тях", и в следващия момент "ама как така да не проявят уважение и да изтърпят".

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=830651.705;topicrefid=20

Жената само си разсъждава. Болно й е, но за разлика от много свекърви, няма да каже нищо на въпреки на сина и снахата. Пък така й скочиха другите........

# 734
Благодаря, разбрах. Добре, че моята свекърва е от по-тактичните, дойде на изписването, прибрахме се, хапнахме нещо набързо и тя каза: "Хайде оставям ви да си почивате".

Общи условия

Активация на акаунт