Смешки от форума - 17

• 102 046
  • 740
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Цитат
4 дена държах използвани превръзки в кофа с вода. Изплакнати са преди това, но се бяха вмирисали. Така и не св сетих нито да сложа сол във водата, нито пък да я сменя някой път. Абе гадост. Изплакнах ги в пералнята първо с доста капки масло от чаено дърво. Мислите ли, че като ги изпера на 60 градуса ще са се дезинфекцирали?
Цитат
Това е, което съм чела за превръзките. Ако пускаш пране веднъж в седмицата примерно може да ги държиш в кофа с вода, но водата се сменя. Предполагам ако не е сменяна заради това се е появила миризмата.
Аз имам само един въпрос - къде да държа кофата с накиснатите използвани дамски превръзки една седмица?

Егати гнусния пор  Sick

# 631
  • София
Аз ли, бе?

# 632
  • Бургас
Цитат
4 дена държах използвани превръзки в кофа с вода. Изплакнати са преди това, но се бяха вмирисали. Така и не св сетих нито да сложа сол във водата, нито пък да я сменя някой път. Абе гадост. Изплакнах ги в пералнята първо с доста капки масло от чаено дърво. Мислите ли, че като ги изпера на 60 градуса ще са се дезинфекцирали?
Цитат
Това е, което съм чела за превръзките. Ако пускаш пране веднъж в седмицата примерно може да ги държиш в кофа с вода, но водата се сменя. Предполагам ако не е сменяна заради това се е появила миризмата.

Аз имам само един въпрос - къде да държа кофата с накиснатите използвани дамски превръзки една седмица?

А аз питам защо?

# 633
  • Бургас

Не бе  Mr. Green Тая дето си кисне мизериите във вода.

# 634
  • София

Как защо... Докато се събере бельото на цялото семейство и да ги извъртя заедно.

# 635
  • Бургас

Как защо... Докато се събере бельото на цялото семейство и да ги извъртя заедно.
И превръзките ли?Я дайте линк,че нещо съм изостанала.

# 636
  • София
И превръзките ли?Я дайте линк,че нещо съм изостанала.
Естествено, че и превръзките - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=746784.615;topicrefid=20

Никой не ми отговори на въпроса - КЪДЕ ДА ДЪРЖА КОФАТА???!!!

# 637
  • Варна
Аз пък не мисля, че става въпрос за дамски превръзки... Или поне не искам да мисля...

# 638
  • Бургас
Аз пък не мисля, че става въпрос за дамски превръзки... Или поне не искам да мисля...
Май не става въпрос за обикновени превръзки.Я пусни една на 90 градуса,всичко става ...

# 639
  • Варна
Май не става въпрос за обикновени превръзки.Я пусни една на 90 градуса,всичко става ...

Да, сега видях линка...
Ама все пак не става въпрос за обикновени дамски превръзки. Сега нямам време да чета темата, после...

# 640
  • София
Да, необикновени са, издържат цяла седмица в кофа с вода - http://www.clothpadshop.com

# 641
  • Sofia, Bulgaria
Някакви текстилни превръзки за многогкратна употреба са. Аз пък няма да чета темата, че колкото и да ми се иска да съм ЕКО, чак толкова не съм и ще продължавам да замърсявам природата с тези за еднократна употреба.  Mr. Green.

# 642
всяко нещо, за една седмица в кофа с вода, започва да гние
да си го слага после който където иска  ooooh!

# 643
Аз не вярвам, че и еко превръзките трябва да се носят до вмирисване...

# 644
  • София
всяко нещо, за една седмица в кофа с вода, започва да гние
Щото не му слагаш сол.

Общи условия

Активация на акаунт