Смешки от форума - 17

• 102 052
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
О, как,Сийка, чак такива дълбоки мисли едва ли има. По-скоро съм склонна да приема,че го прави от  крайно невежество и недодяланост. Направи ми впечатление, че я засичам в доста теми да се изживява като коректив и да ръси "мъдрословия" Допускам ,че е  комплексарка, който е аутсайдер в реалното общество и от самота търси признание във виртуалното пространство и държи на всяка цена да бъде забелязана.  Confused

# 616
  • София
Признавам си, че днес от темата видях думата "кротал", та и разбрах какво означава. Обаче и през ум не би ми минало да я свържа с кротки жени. Ако трябва да сложа под общ знаменател потребителките, по-скоро бих използвала "хиени".  Laughing

# 617
  • Сф
Цитат
  Здравейте, искам да попитам някой имал ли е подобно привидение. Като дете веднъж бях в стаята на баба си и незнайно защо като видях една паднала дръжка на моп започнах да се опитвам да изкарам нещо от под леглото с нея. Май нещо ми беше паднало. Ръгайки с дръжката в един момент привидение ли беше, халюционация ли, но изпаднах в шок. Стори ме се че пред мен изкочи някакво странно същество. Не го видях видимо естествено, а някак си вътрешно го почувствах. Сякаш на енергиино ниво, но очите ми фактически не го виждаха. Трудно ми е да го обясня, но така се стреснах, просто настръхнах и в миг излязох от стаята. Не беше душата на заминал си човек, а по-скоро като това:
картинката е нещо като "Ну погоди" Joy

Някой имал ли е подобни зрителни халюцинации. Друг път преди това и след това никога не ми се е случвало. За щастие. Единствено понякога чувствам студени вълни, но това е по-скоро защото не съм свикнала да живея сама и си е страшничко да седиш сам в едно супер тихо жилище. Дори когато съседите вдигат шум се радвам. Апропо като дете често ми се случваше да сънувам сънища с подобни същества, общо може би 5 пъти. На сън караха лампите да гърмят, аз крещях на сън и исках да светна лампата (защото чувствах, че ги е страх от светлото), но лампите или се пръскаха, или светваха с много слаба, постепенно угасваща светлина или не успяваха да светнат. Като че ли тези човечета контролираха лампите мислено. И дори ми отнемаха гласа насън. Кещях, крещях но нищо не излизаше. Помня ги защото обикновено сънищата ми бяха щастливи като дете - едни прекрасни слънчеви дни, а аз вървя по тротоара с една подскачаща походка, реейки се като в безтегловност, все едно гравитацията на земята е станала по-слаба. И ако сънищата са просто израз на подсъзнателни емоции, то кое може да обясни това привидение. Дали е било плод на развинтено детско въображение? Никога не съм имала въображаеми приятелчета и подобни, които казват че са нормални. Много моля ако някой има подобен опит да сподели!   

# 618
Това са писания на мама Кроталка.  Rolling Eyes

# 619
  • Сф
Това са писания на мама Кроталка.  Rolling Eyes
Искаш да кажеш, че не  е в ред генерално или? newsm78 Не съм и срещала писанията .

# 620
В темата за характера на бебето едва не се задуших от смях.
Но момичето не ми звучи злонамерено, а искрено объркано.

Иначе "кротушче" съм чувала. Може да са и се размесили думите. Може някой край нея да е използвал погрешната дума.

# 621
  • Германия
Цитат
Характерът се определя от гените. Братя и сестри нямат еднакви гени, така че нормално е и характерите им да са различни.

Много се надявам това да не е казано сериозно.  Crazy

# 622
  • София
Нова тема- Запалки от: ..._M  публикувано: Днес в 22:56ч.
Цитат
Колекционирам запалки, не е задължително да са пълни с гас. Ако някои има същото хоби, или излишни запалки, нека  ми пише.

Нова тема - Ключодържатели от: ..._M  публикувано: Днес в 22:58
Цитат
Колекционирам ключодаржатели. Ако някои разменя или има излишни, нека ми пише.

Нова тема - Преспатиета от: ..._M  публикувано: Днес в 22:57ч.
Цитат
Колекционирам преспапиета. Ако някои разменя или има излишни, нека ми пише.

Нова тема - Магнитчета за хладилник от: ..._M  публикувано: Днес в 22:57ч.
Цитат
Колекционирам магнитчета за хладилник, ако някои разменя или има излишни, нека ми пише.

Нова тема - Салфетки от: ..._M  публикувано: Днес в 22:55ч.
Цитат
Здравейте ! Колекционирам салфетки ! Ако има някои от вас, който също колекционират, може да разменим! Ако имате интерес, пишете, ще пратя линк със салфетките !

Rolling Eyes

# 623
Нова тема- Запалки от: Megan_M  публикувано: Днес в 22:56ч.
Цитат
Колекционирам запалки, не е задължително да са пълни с гас. Ако някои има същото хоби, или излишни запалки, нека  ми пише.

Нова тема - Ключодържатели от: Megan_M  публикувано: Днес в 22:58
Цитат
Колекционирам ключодаржатели. Ако някои разменя или има излишни, нека ми пише.

Нова тема - Преспатиета от: Megan_M  публикувано: Днес в 22:57ч.
Цитат
Колекционирам преспапиета. Ако някои разменя или има излишни, нека ми пише.

Нова тема - Магнитчета за хладилник от: Megan_M  публикувано: Днес в 22:57ч.
Цитат
Колекционирам магнитчета за хладилник, ако някои разменя или има излишни, нека ми пише.

Нова тема - Салфеткиот: Megan_M  публикувано: Днес в 22:55ч.
Цитат
Здравейте ! Колекционирам салфетки ! Ако има някои от вас, който също колекционират, може да разменим! Ако имате интерес, пишете, ще пратя линк със салфетките !

Rolling Eyes

Е, какво пък. Жената е колекционер! Laughing

# 624
По-скоро смята да отваря магазин за сувенири  Thinking

# 625
  • София

Иначе "кротушче" съм чувала. Може да са и се размесили думите. Може някой край нея да е използвал погрешната дума.

"Кротанче" също.  Peace

# 626
 Joy не мога!
(това за запалките и т.н.)

# 627
Честно казано ,аз от любопитство разгледах и другите и постове и чак съжалих, че изобщо я коментирам. По-скоро ми стана жал, че е толкова объркана, защото в някой постове звучеше доста тенденциозно...

# 628

"Кротанче" също.  Peace
Ами ето-тури му едно л на мястото на н и кротанчето станало кроталче...

# 629
  • София
Цитат
4 дена държах използвани превръзки в кофа с вода. Изплакнати са преди това, но се бяха вмирисали. Така и не св сетих нито да сложа сол във водата, нито пък да я сменя някой път. Абе гадост. Изплакнах ги в пералнята първо с доста капки масло от чаено дърво. Мислите ли, че като ги изпера на 60 градуса ще са се дезинфекцирали?
Цитат
Това е, което съм чела за превръзките. Ако пускаш пране веднъж в седмицата примерно може да ги държиш в кофа с вода, но водата се сменя. Предполагам ако не е сменяна заради това се е появила миризмата.
Аз имам само един въпрос - къде да държа кофата с накиснатите използвани дамски превръзки една седмица?

Общи условия

Активация на акаунт