Смешки от форума - 17

• 103 228
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Моля ти се, в съседната тема Мамасита ме обяви за пила оцет, понеже споделям  Shocked относно "кроталските" изпълнения. Сега разбирам, че кроталите са се разпълзяли из целия форум  Laughing - в трета тема засичам обяснението.

# 601
  • София
Кроталът името си мени, но ентусиазма - не  Mr. Green

# 602
Просто ми стана смешно и толкоз .
 За мен кротал си е точно змия Grinning
Но пък си пасва сравнението - болшинството люде тук са точно такива -само съскат и се чудят къде и връз кой да си изплюят отровата.

# 603
Кроталът името си мени, но ентусиазма - не  Mr. Green

Така става, когато се прекали с позитивното мислене. Избива на съскане и тракане с опашка.  Laughing

# 604
Кроталка за мен идва от кротка. Така наричам бг мамите като обсъждам форума с приятелки, което не пишат по форуми. И не влагам никакви негативни чувства. От вас разбрах, че значело змия.

# 605
  • Варна
Мдааа тук има доста кротки гърмящи змии  Mr. Green

# 606
подозирам, че някого вече го гръмнаха кротко ...

# 607
Не само, че означава змия, а и носи адски негативни вибрации.......както например има една потребителка Злавещица.......но на нея името и отива.

# 608
Кроталка за мен идва от кротка. Така наричам бг мамите като обсъждам форума с приятелки, което не пишат по форуми. И не влагам никакви негативни чувства. От вас разбрах, че значело змия.

Тц, тц, тц... А уж от форума беше научила това определение, невинното ми то.  Laughing

# 609
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Тц, тц, тц... А уж от форума беше научила това определение, невинното ми то.  Laughing

Очевидно версиите са според зависи.  Mr. Green

# 610
Joyмами-кроталки
Цитат
Въпрос към всички вас - ако в реала говорите за нещо свързано с форумите имате ли дума с която наричате бг мамите? Аз
 ги наричам мами-кроталки. Не знам от къде дойде тази дума, но със сигурност тук в БГ мама я чух. Май някои мами тук наричат кротките деца кроталчета та от там. Та чак и в ника си я сложих. Simple Smile Звучи ми едно такова сладко.

Скрит текст:
Въпрос към всички вас - ако в реала говорите за нещо свързано с форумите имате ли дума с която наричате бг мамите? Аз
 ги наричам мами-кроталки. Не знам от къде дойде тази дума, но със сигурност тук в БГ мама я чух. Май някои мами тук наричат кротките деца кроталчета та от там. Та чак и в ника си я сложих. Simple Smile Звучи ми едно такова сладко.
[/quote
]

Shocked как кротал звучи сладко! ей това е кротал

Без да иска е уцелила джакпота! Точно кроталки са бг-мамите.  Joy От студенокръвния вид.  Joy

# 611
Ей изядохте я жената с това кроталчене. Направо се оляхте.. Sick
Ами и аз не знаех, че кротал е вид змия...
Знаех само, че кротушка е вид риба..

# 612
Ами да, женицата, вероятно подсъзнателно е доловила вибрациите на думичката и наместо да се кръсти кротанка или кротушка, по-мило и се сторило кроталка. Тъй де  Wink

# 613
Ами и аз не знаех, че кротал е вид змия...

Ама и не наричаш съфорумките с дума, чието значение (уж) не знаеш, нали? С обяснението, че (уж) си видяла те сами да се наричат така (че и децата си) във форума.
Нещо загрубяха провокациите на момата (ако изобщо е жена, де). Пък и отде да знае, че още преди да е била родена, някои от тук присъстващите сме изрешавали купища кръстословици. А няма кръстословица без думата "кротал".  Laughing

# 614
  • София
Че и от тийнпроблем дойдоха да ни питат дали сме чували за тях.

Общи условия

Активация на акаунт