Смешки от форума - 17

• 103 234
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Второто мнение и без каишката е шедьовър. Предпочитам веднъж на няколко месеца да "водя колата" някъде, отколкото всеки ден да зареждам съдомиялната.  Laughing А на никого нищо не му става, ако прави и двете отвреме-навреме.

# 586
Цитат
Колата (моята) аз си я нося на ремонти, минавам си я на преглед, сменям си гумите пролет и есен и маслото и пр.

Две мнения след това ->
Цитат
Зареждането на бензин и воденето на колата на ремонт не е мъжка работа, както и зареждането на съдомиялната не е женска.

Стигнах до извода, че едната е Херкулес, мята колата на рамото и я носи на ремонт. А другата съфорумка я връзва на каишка и я води до сервиза, все едно разхожда кученце  Mr. Green
А аз стигнах до извода, че потребителката е от Русе. Много хора там съм чувала да казват така.

# 587
  • София
Цитат
А иначе ах тези тънки неизолирани плочи. Над мен живее един кон от женски род, който става всяка сутрин за работа в 6 и галопира до 9. Тавана не се тресе ама мен ме втриса понякога. Учудвам се колко прости хора има. Самите те се чуват как здраво набиват пети и не благоволяват елементарни чехли да обуят.
Laughing

Скрит текст:
Искрено им съчувствам. Темата е много актуална за мен.

# 588
  • София
Цитат
Колата (моята) аз си я нося на ремонти, минавам си я на преглед, сменям си гумите пролет и есен и маслото и пр.

Две мнения след това ->
Цитат
Зареждането на бензин и воденето на колата на ремонт не е мъжка работа, както и зареждането на съдомиялната не е женска.

Стигнах до извода, че едната е Херкулес, мята колата на рамото и я носи на ремонт. А другата съфорумка я връзва на каишка и я води до сервиза, все едно разхожда кученце  Mr. Green
А аз стигнах до извода, че потребителката е от Русе. Много хора там съм чувала да казват така.
Хм, едно познато момиче от Русе казва, че носи товарите /говоря за пратки за международен транспорт/.
Например "ще ти я донеса от Истанбул за 1000 лв"

# 589
  • Бургас
Темата е озаглавена "Търся да купя"
Цитат
Здравейте, момичета!
Малко ми е неудобно да питам Embarassed, но обещах на една приятелка, че ще ѝ помогна, а не знам къде другаде, освен тук.
(Ако модераторите преценят, да премахнат темата).
Тя има завършено основно образование, но иска да си купи средното. Предложих ѝ да се запише задочна/самостоятелна форма на обучение, но не пожела.
Моля Ви, не желая да чета упреци, просто искам да съм ѝ полезна. Ако някой има предложения да ми пише на ЛС!

И една "загрижена" свекърва, посещаваща болната си снаха
Цитат
Та иде бабет на визита,видя ни там за половин час и рекла на мъжа ми-въй таз жена прежълтяла,хлътнала се,земята я тегли.Да се огледал ,да потърсел друга жена да не растели децата без майка Crazy,пааднах !
Викам -кажи й,че ако ме затегли земята ще се фана за нея,да си имам компания за към Св.Петър  Mr. Green Абе стари хора,какво им се връзваш,да си дрънкат.

# 590
 Joy Joy Joy
... ще се фана за нея...

# 591
 Неееееееее  Joy

# 592
  • in Wonderland
по повод купената диплома за образование- на скоро във ФБ някой беше споделил обява, че се продават оригинални дипломи за средно и висше образование, абсолютно автентични били  Wink   Tired

# 593
  • Бургас
На това мястото му е тук.Дано се отваря линка https://www.facebook.com/261920330533407/photos/a.26192844719926 … 237699777/?type=1

# 594
това е старо и обсъдено  Wink

# 595
  • Бургас
Жалко заблудих се по датата

# 596
  • Ямбол
Жалко заблудих се по датата
17 февруари е било преди месец.

# 597
Цитат
Майките който редовно пушат по време на бременност раждат деца на които мозъка им изпитва никотинов глад, след като се родят. Те изпитват абсолютно същото което и вие, когато ви се допуши - да, те не могат да говорят, не могат да кажат че искат да си 'опънат', но 9 месеца да зареждате със никотин мозъка на бебето си и изведнъж да му го спрете е изключителен стрес за новороденото, а то ще е адски неспокойно и напрегнато.... ако му дадете под някаква форма никотин след като се роди, то ще се успокой.
Направо го съжалих това бебенце. Да му дадат поне малко да си дръпне от на мама фасчето, та барем се успокой...

# 598
  • Бургас
Да днес е 17.03.2015 затова

# 599
 Joyмами-кроталки
Цитат
Въпрос към всички вас - ако в реала говорите за нещо свързано с форумите имате ли дума с която наричате бг мамите? Аз
 ги наричам мами-кроталки. Не знам от къде дойде тази дума, но със сигурност тук в БГ мама я чух. Май някои мами тук наричат кротките деца кроталчета та от там. Та чак и в ника си я сложих. Simple Smile Звучи ми едно такова сладко.

Скрит текст:
Въпрос към всички вас - ако в реала говорите за нещо свързано с форумите имате ли дума с която наричате бг мамите? Аз
 ги наричам мами-кроталки. Не знам от къде дойде тази дума, но със сигурност тук в БГ мама я чух. Май някои мами тук наричат кротките деца кроталчета та от там. Та чак и в ника си я сложих. Simple Smile Звучи ми едно такова сладко.
[/quote
]

Shocked как кротал звучи сладко! ей това е кротал

Общи условия

Активация на акаунт