Смешки от форума - 17

• 101 983
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И чаено дърво.

# 646
тези парчета плат на манджа станаха

# 647
  • Бургас
Някакви текстилни превръзки за многогкратна употреба са. Аз пък няма да чета темата, че колкото и да ми се иска да съм ЕКО, чак толкова не съм и ще продължавам да замърсявам природата с тези за еднократна употреба.  Mr. Green.
И аз тъй.Меко казано-гнусно ми стана.

# 648
Трещерицата кърти отново:

Цитат
Така е. Ние едно време ...Ритахме топка от свински мехур, правехме си кукли от царевица, боядисвахме се с курешки.  Вместо фън се събирахме по къщите да изобретяваме.

# 649
  • Бургас
Направо си представям една метална кофа до тоалетната чиния, пълна до горе с някаква мътна вода, а на повърхността й плуват 5-6 полуразложени превръзки, разнасящи аромат, близък до този на отлежаващ 3-ти ден труп. За разкош на ръба на кофата е метната стара, засечена хавлиена кърпа с жълти и кафяви петна, служеща за тоалетна хартия за многократна употреба. Вън на простора пък се веят 2-3 изпрани презерватива, захванати с тиксо /щото щипките може да ги скъсат и тогава да влязат в действие пелените за многократна употреба/.

# 650
 Joy Току що на такива смешки се начетох в темата за трите деца, че тази тука с миризливите кофи е направо за ключ  Joy

Боже, ще я сънувам тая кофа  Joy Joy Joy

# 651
Голяма гнус  Sick Много нехигиенично ми изглежда това пък ако ще на 900 градуса да ги переш ,не на 90  ooooh! А за съхранението в кофа не ми се коментира направо  ooooh! И къде по дяволите може да се сложи миризлива кофа за 1 седмица без  да й се "порадват " и деца ,мъж и т.н. ?

# 652
  • София
И къде по дяволите може да се сложи миризлива кофа за 1 седмица без  да й се "порадват " и деца ,мъж и т.н. ?
От няколко страници питам, няма отговор.

# 653
  • Euskal Herria
И тази чудесия се пере заедно с бельото и дрехите на цялата фамилия?!?  Sick

# 654
  • Бургас
И къде по дяволите може да се сложи миризлива кофа за 1 седмица без  да й се "порадват " и деца ,мъж и т.н. ?

Ами децата и мъжа й сигурно са в изпаднали в безсъзнание от вонята.........или са в инфекциозното.

# 655
  • София
И къде по дяволите може да се сложи миризлива кофа за 1 седмица без  да й се "порадват " и деца ,мъж и т.н. ?
От няколко страници питам, няма отговор.
Дадоха линк към темата, не питате на правилното място  Laughing

# 656
 И това накиснато и осолено нещо няма ли да предизвика инфекция после? Аз мислех, че на много от жените използващи алтернативни методи за дамска хигиена това е мотивът, химията (белина и т.н.) в нормалните превръзки, аз например ползвам чашката, не защото съм еко, ами защото ме протриват превръзките.

# 657
  • Сф
 Shocked осатавихте ме безмълвна направо.....

# 658
Аз пък прочетох за нефритените яйца. Чудя се дали да не си купя едно и да си ходя с него във вагината.  Shocked Много съм изостанала!

# 659
Заповядайте, линк към темата, където да обсъдите КАК МОЖЕ?!!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=746784.615;;20

Общи условия

Активация на акаунт