Смешки от форума - 17

• 101 964
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Не разбрах опашката си в каква посока да я завъртя - по часовниковата стрелка или обратно?  Blush
По посока на трафопоста. Така ще се получи двойна стимулация - и над пъпа и под него.  Peace

# 691
От Мамасита:

Цитат
... скачане точно в оня клуб със 110-те децибела Зайченцето Бяло...

Цитат
Децибелите са си едни и същи, проверено е, то си е един център- Детство Мое на max...

Представям си го като някакъв апокалипсис.

А употребата на думата "фън" в онази тема от все повече хора, включително мен, направо ме довършва.  Joy

# 692
Цитат
В болницата ще ни научат ли как да храним бебетата си , с какво да ги храним след като се приберем - с какви хранителни продукти

Е, че как? Направо връчват по една такава схема плюс готварска книга и готово.  Hug

А традицията повелява бебето да се посрещне с ракийка и салатка (относно друго питане на същата бъдеща мама) .   Laughing

# 693
  • София
Цитат
Имам предвид майката да знае, от кой до кой месец с какво да храни детето- кърма, пюрета и т.н. и особенно като излезем от болницата
Гачели ще ги изпишат след осем месеца.

Цитат
Някой от вас има ли онези джаджи за ходене до тоалетна по малка нужда като мъжете?

Става дума за това http://zdrave.rozali.com/saveti-zdrave/p13442.html, но аз си представих съвсем друга "джаджа за уриниране" при мъжете.

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 16:41 от кльомба

# 694
  • забравих си мисълта...
Цитат
Гинекологът Иванов беше личен лекар на Борисов още по времето преди той да влезе в политиката е беше един от най-верните му приятели.

# 695
Бе все се съмнявах, че ни управляват п....ци, ама това го потвърди.

# 696
Бе все се съмнявах, че ни управляват п....ци, ама това го потвърди.

Направо медицинско му извади. hahaha

# 697
Това ще го направи личната му акушерка!

# 698
  • София
Заглавие:             Мъж Телец ПОМОЩ

Първа публикация:  newsm78

# 699
От нашумялата в момента тема:

Аз също съм кърмила, но винаги вкъщи! Не мога да си представя да седна в мола на пейката и да се правя на дойка. Е, като знае, че бебето се храни на час или по-малко къде е тръгнала в мола. Това за мен е чиста проба демонстрация щом не използва определените помещения! Миришело и, ами като и мирише и и е мръсно да отиде на хигиенично място. Добре, че не са намалили музиката и не са отцепили района...

Като има стая за кърмене, защо няма и стая за бой?! Лятото една рускиня почти смля хлапето си от бой, не видях охраната да и предложи да ползва някаква стая,предназначена за тази цел.

Цитат
Това е абсолютна глупост.
   защо? след разходка по града и мотаене по мола да не мислите, че сте като къпани с изворна вода? караме децата да си мият ръцете, а на бебетата им бутаме в устата неизвестни микроби и какви ли не микроорганизми, които нормално отделя човешката кожа?  Thinking Laughing

Аз като съм навън пипам само с ръце, с цици нито отварям врати, нито докосвам каквото и да било

# 700
Цитат
Ами свекърва ми беше в друга страна, когато "уж за малко щяхме да живеем в тях"..Бебчето беше непланувано, и когато се случи, решихме да го задържим..Аз съм студентка (задочно) и работя..Мъжът ми е 7 години по-голям от мен и също работи..Та когато тя разбра за бременността ми реши да се прибере (основно за да ме наблюдава-да не пипам кучето и т.н.)

Joy Joy Joy

# 701
  • Бургас
Цитат
Ами свекърва ми беше в друга страна, когато "уж за малко щяхме да живеем в тях"..Бебчето беше непланувано, и когато се случи, решихме да го задържим..Аз съм студентка (задочно) и работя..Мъжът ми е 7 години по-голям от мен и също работи..Та когато тя разбра за бременността ми реши да се прибере (основно за да ме наблюдава-да не пипам кучето и т.н.)

Joy Joy Joy

Може момичето да е виетнамка.

# 702
  • in Wonderland
Цитат

Joy Joy Joy

Може момичето да е виетнамка.

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Е не!!! Уби ме с този коментар!!!!

# 703
Поверието гласи, че която бременна пипа куче, детето прилича на майка й, не на свекървата.

# 704
  • Ямбол
Поверието гласи, че която бременна пипа куче, детето прилича на майка й, не на свекървата.
Олеле, затова ли големият ми син прилича на майка ми. Сума ти кучета имахме тогава.

Общи условия

Активация на акаунт