Антибиотик и вагинални глобули Макмирор едновременно??????

• 11 893
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте, налага се да приемам антибиотик Аугументин заради бактелии в урината и вагинални глобули Макмирор заради бактерии във влагалищен секрет. Притеснява ме факта, че и в Макмирора се съдържа антибиотик и в същото време ще приемам друг антибиотик през устата. Споделих с доктора следящ бременноста ми притеснението си, попитах го дали нова не е прекалено и не е ли по-добре да изчакам да мине лечението с едното лекарство и тогава да премина на другото, но той ме увери, че няма проблем. Бременна съм в 20 г.с.При някоя налагал ли се е подобен прием?

# 1
Въпроса ти е дали вреди това лечение на бременността ти или дали е прекалено комбинирането на двата препарата?

# 2
Въпроса ти е дали вреди това лечение на бременността ти или дали е прекалено комбинирането на двата препарата?
Наясно съм, че двете лекарства поотделно могат да се използват през бременноста. Но употребата им заедно [все пак това са два антибиотика] имали как да повлияе негативно върху бебето (да не му дойде прекалено много наведнъж тази ударна доза).

# 3
Лечението е назначено от лекар. Ако имаш съмнения, търси второ мнение при друг специалист. Бактерии във влагалището не е шега работа  Naughty На твое място започвам назначеното лечение мигновено. Пила съм АБ поради бактерии в урината през 6-7 м., на малката нищо и нямаше.
Бързо оздравяване  Peace

# 4
  • София
Здравей, аз съм в 40 седмица и миналата седмица пих антибиотик Далацин , а слагах Макмирор и Арилин като свещички - това заради анаероби и един стрептокок. Лекарката ми каза, че тази рецепта за нея е класика и постоянно я изписва при такива инфекции, защото е много важно човек да е здрав при раждането, иначе се заразява бебето и то после трябва да се лекува с антибиотик. Така че не се притеснявай.

# 5
Здравей, аз съм в 40 седмица и миналата седмица пих антибиотик Далацин , а слагах Макмирор и Арилин като свещички - това заради анаероби и един стрептокок. Лекарката ми каза, че тази рецепта за нея е класика и постоянно я изписва при такива инфекции, защото е много важно човек да е здрав при раждането, иначе се заразява бебето и то после трябва да се лекува с антибиотик. Така че не се притеснявай.
Много ти благодаря за отговора. Желая ти леко раждане и едно здраво, щастливо и усмихнато бебче.

Общи условия

Активация на акаунт