Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 109
  • 728
  •   1
Отговори
# 375
  • София/Стара Загора
Шери, дано се преборите само с глобулите  Hug Hug Hug много неприятно, ако е от немърливост, не стига, че те измъчиха при раждането, ами сега и това #2gunfire

# 376
Мимче, честита малка кукла. Да има щастливо детство и кака и "големия" батко да я гледат като принцеса. Радвам се, че всичко е минало бързо и безпроблемно. Бързо възстановяване на теб и чакаме снимки на малкото бонбонче.

Много емоционална вечер е имало снощи. За съжаление не можах да се включа.

Шери, дано да е само възпаление и да мине бързо  Praynig

Манди, това за броенето на пари не уточняват дали собствени. Защото ММ е касиер - по цял ден брои пари и не му се отразява никак добре  Simple Smile

# 377
  • София/Стара Загора
Лени, мисля, че трябва да е със собствени, иначе си е работа, а не удоволствие  Mr. Green

# 378
  • На остров
Шери дано на следващият тест са по добре нещата Hug !

Иги днес не е писала, дано това е нейният ден  Praynig !

Аз заповам да чистя, че край няма това чистене  Simple Smile

Тарторинка ти си следващата след Иги  Hug , стискам палци да намерите квартира, която да ви е по джоба и вкуса .

Жане хубаво би било да се отделят котаците и бебоците в отделни албуми, аз го бях споменала по едно време ама така си остана .

# 379
  • Инсбрук
Мерси Уанче  Hug чакаме сега собственичката да ни одобри, то голяма бумащина  ooooh!

# 380
  • В сърцето на любимите мъже!
Записвам се, пия си кафенцето и чакам да ми дойде часът за козметик. Понеже така или иначе другата седмица ще раждам по един или друг начин, поне да съм във вид да ме хареса инатливото Водолейче Simple Smile Пък ако извадя късмет от колата маска може и да тръгнат нещата.

# 381
Шери, дано се повъзстановят нещата с глобулите Praynig Преди раждането коя група беше цитономозката ти?
И аз съм с подобни новини. Пуснах наново тсх, тоя път и фт4. Е, не е толкова плашещо колкото предната лаборатория, но е доста височко, малко над горна граница. Не съм виждала такова от предното кърмене...преди 11 години. Фт4 е в норма, ама към долна граница разбираемо. С две думи стига съм почивала от еутирокс, 7 месеца стигат. От утре почвам 25, а сряда или четвъртък съм при доки, тя ще ми дооформи дозата, аз така плавно, че й знам подхода. И се продължавам с ежемесечното боцкане... Tired вероятно поне още 7-8 месеца...Поне се радвам, че като бях бременна, беше като по учебник. Сега вече, каквото и да е, не вр2ди на бебето, а само на мен. Егати лудата работа, за 2-3 седмици да хвръкне от 0, 4...долна граница на над горната  ooooh!, какво нещо са хормоните след раждането. Добре, че се следя изкъсо.
Навън времето е отврат, добре, че дообяда свършихме задачките. Освен, че превалява, вече и мъгла се спуска. За довечера ще метна едни зелеви сърми с кълцано месо.
Мира, стискам ти палци да не изтървеш положението с хормоните.  Hug

# 382
Добър ден и от мен! Хм... или добър вечер Wink

Мимче, честита ви радост! Да ви е жива и здрава малката мадама и много усмивки да раздава!

Изтървах аз нишката отново, но отново изкарахме целия ден навън. Обадиха приятелите ни и спретнахме един пикник на реката с водни спортове. Децата от 1 до 7 караха кануто на Сава, както и моя борд, а ние на разумка. Накрая и делфините ни навестиха, че и доста се позастояха. Много беше готино! Определено идват, за да се позабавляват и те, много са любопитни и идват на метри от брега, въртят се около лодките, а понякога и плуват до такива с бордове като моя. Невероятно е! Всяка вечер се появяват и винаги предизвикват фурор!
Ето 2 не особено сполучливи снимки.
Скрит текст:
Сава и делфинче

Шерифче, дано се повлияеш от глобулите и с това да спрат тези проблеми!

Спокойна вечер на всички ви, аз предавам фронта и отивам да погледам нещо в хоризонтално положение и после към страната на сънищата. Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 яну 2015, 16:38 от InataCh

# 383
  • В градината...
Мимче, да ви е жива и здрава момата  Hug Много хубаво, че е минало леко.

Пусикет, много яки неща си показала отново  Peace

Шери, дано помогнат глобулите пък. Щом и Тарторина казва, че не е толкова зле положението.

Даре, ми то си е кошмар  да се изгубиш в друга тем аи нашата да я няма.

Рейнбоу, а дано е наред всичко на прегледа.

За сефте седнах и докато ви изчета - с лист и химикал, че толкова писане как се запомня  ooooh!

Майка ми набързо забравила вчерашната случка и днес пак направила тур в бебешките магазини. Но този път казала, че няма да купува без мен. А аз за срамотите още не съм влизала в подобен магазин. От години. Не мога да си преодолея страха, предразсъдъка и горчивината от толкоз много време трупани, негодуванието, че аз съм избраната да няма деца.

# 384
Перу  newsm66  била избрана да няма деца. Реално може още половината си житейски път да не сме изминали, не е ясно какви са плановете на онзи горе за нас. Това, че не можеш да си отпуснеш душата го разбирам.Обаче да си мислиш такива крайни неща.Остави бабата да се радва по магазините, ти си трай още, пък като изреве момата все ще и намерите всичко необходимо  Laughing Пък и майка ти и тя е изживяла своите страхове както ти през всичките години.
И аз много харесах нещата, които е показала Котето.
Ината много искам и аз на плажа.Най-обичам вечер след 18-19 часа, да е по-пуст плажа и чак до тъмно да се разхождам...Ех, размечтах се.
Много тихо днес тук  Rolling Eyes

# 385
Е стига де, Перу! Помниш ли онова хубаво момиченце от профила си? Виж, че вече е на път към вас! Че си бременна и не върви да вадя точилката Naughty
Ава, точно за това си мечтая. Сега съм си заплюла на втория ръкав на Халкидики - Сарти. Точно на запад гледа, че да стоя до късно на плажа. Най-обичам след 16 часа да ходя.
Отивам да мятам едни пилешки бутове в гювеча.

# 386
Перу ...много те тресе хормона:)))) пиша през телефона и не мога да слагам усмихнати човечета.

Незнам как сърце ти трае...всичко бях купила. С такъв кеф ги избирах. Е малко се улях с дрехите. Ама после заминаха за неонатологичното отделение - да обличат циганчетата. То ако некупуванета беше панацея...навсякъде всичко щеше да е наред.

# 387
  • В градината...
Абе момичета, аз винаги така съм мислила, ама сега си го казвам, не че хормоните нещо.

Даре, на мен също ми се ще да съм на море с гледка на запад, че да видя и аз залеза във водата някой ден  Thinking

# 388
Аз искам да няма хора  Crazy, пуст плаж, иначе миналото лято в Турция се нагледах на прекрасен залез.
Перу след година-две ти пожелавам дълга и спокойна почивка на плаж с прекрасен залез и послушно бебе  Mr. Green

# 389
Днес ми беше един много ползотворен ден. Сготвих, чистих, на разходка ходих с детето, че даже и на фризьор.
Шери, няма да се плашиш. Направи лечението и си избий всички лоши мисли.
Хубава и спокойна съботна вечер, ханъми! Wink

Общи условия

Активация на акаунт