Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 184
  • 728
  •   1
Отговори
# 360
Мимче, категоричен е, че иска да е там. Вие как изкарахте ношта?  Heart Eyes
шери, мерси за чайчето. Дано не е толкова страшно колкото си мислиш. Пиши после как е минало ри доки. Стискам палци.  Heart Eyes
Оф, Жане, знаех си, че нешо чета накриво... добра идея де  Blush
Рансън, а дано се избистри бързо главата!
Ава  Hug
Магнет, как са ти дечицата? Жорко пооправи ли се?

Отивам да си пия чайчето и изчезваме към Германия да гледаме бебешорски магазини  Sunglasses

# 361
Добър ден и от мен!

На работа съм, но обичам работните съботи, успявам да си вкарам в ред неща, за които не съм имала време преди това. Спокойно е и се работи по-добре  Peace

scherifka, успех! Дано е нещо лесно поправимо! Как може да допуснат такава грешка, думи нямам  Rolling Eyes

Иги, дано тръгне само раждането и да е леко!  

# 362
Шерифче, иди и разбери, но не бързай да се шашкаш. Сетих се за китаеца на Перу във Варна. Що не помислиш за него?

# 363
Мимче, честита щерка. Да е жива и здрава.

Шерифче стискам палци всичко да е наред.

# 364
88 нови отговора ..  Shocked
Браво на вас, пишете, та пушек се вдига.

Разбрах, че имаме още едно бебе. Честита дъщеричка, Мимче!  bouquet
Да ви е жива и здрава! А какво име ѝ дадохте?

Пуси, не знам какво си писала, защото е редактирано, но се присъединявам към виртуалните прегръдки. Hug

Танзу, чудесна закуска.  Heart Eyes На Шери благодаря за чая, но и кафе да има няма да откажа, хеле пък ако е с мляко. И стискам палци за посещението при доктора.

Добре дошли на новите попълнения!

Лека работа на отработващите и дано Ви пуснат 1-2 часа по-рано. Wink

На останалите - приятна почивка!

# 365
  • София/Стара Загора
ето нещо за повдигане на духа в тази мрачна събота

Скрит текст:

# 366
  • Инсбрук
Мимче честита дъщеричка, да ви радва много   bouquet

Снощи съм изтървала купона, на всички които имат нужда  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Добре дошли и на Джамила и Ива !

# 367
  • София
Много е неприятно, Жорко се попправя, днес му е 4- ти ден на антибиотик, но Лили и тя е на същия антибиотик втори ден й е, а от пет дни е с температура, много й е лошо, пият кво ли не и двамата,аз също не съм добре и отивам към антибиотик, за капак ми и дойде а най- хубавото е ч съм и сама с децата та съвсем съм я втасала- не се оплаквам, само споделям... Чета ви едно към гьотере.. не ми си пише едва дишам. Тая градина проклета да е! Такива вируси не бяхме хващали.

# 368
  • София/Стара Загора
Ох, Магнитче, чета и ми се къса сърцето, много са коварни тези вируси за малките деца, а който е непрекъснато покрай тях не му се разминава  Hug Hug

знам, че може и да не ти е до съвети, но срещу мол софия има една био аптека (Био Вита). Момичето (Деси) безплатно може да те консултира и препоръча някакви подходящи за възрастта на Лили и Жорко медикаменти. Много е отзивчива и приятна, ако искаш посетете я й вижте какво ще ви препоръча. Вчера като бях пак там, една майка точно вземаше на детето си имуностимуланти и тя й препоръча да погледне на сайта им, въпреки че скоро не го е обновявала, да прочете за шуслеровите соли, за които инфото и комбинациите и описанията, направени там, били от някаква педиатърка, с която тя се познава й се доверява, и затова са подходящи за деца.

# 369
  • На остров
Магнетче, бързо да се оправите и да си изградят имунитет и да не боледувате повече  Hug !

Мимче супер си се справила и страхотно, че си се чувстваш и звучиш свежа   bouquet  Hug !
Аз да питам за каката и баткото с вас ли бяха или при баба ?

Пуси приятен бебешки пазар  Hug !

Манди  Simple Smile много свежо !

На всички пожелавам една прекрасна събота  Simple Smile !

Ние започваме деня с гледане на ски спускане, жени от Сейнт Мориц Heart Eyes

# 370
  • София
Манди мерси, ще го погледна после от компа; а мисълта да ходя където и да е ме втриса..кво време стана не знам, но така не сме го закъсвали... имам чувството, че е био оръжие, не е реално просто!

# 371
Магнет, съжалявам, че пак сте болнички. Ама градините наистина са страшен развъдник на какво ли не! Племенника е на 4 и от есента се редува - една седмица на градина, две в къщи, и пак отново. И като лепне нещо той, и се започва. Първо каката, после бабата и накрая сестра ми. Само татко не го лови нищо.
Дано се стабилизират нещата и да ви е последното боледуване  Hug

# 372
Момичета положението не е много розово при мен.Резултата РАР трета група А.За сега ми изписа само едни глобули,че да видим дали ще има ефект.Понеже кърмя положението е по-лошо с лекарствата.
Така ми е черно пред очите,че ако я видя тази стажантка на улицата може и един бой да и хвърля.

# 373
  • Инсбрук
Шери споко ПАП 3 , може само с глобули да ти се размине. Аз цялата бременност съм ПАП 4.

# 374
Шери може ли да е от възпаление или от какво?Как от едни конци? Нали се гледа изменение на клетките  newsm78. Докторката какво каза? Слагай сега глобулите и каза ли ти кога пак ще се изследваш? Жълта Роза имаше подобни здравословни проблеми, ако си много притеснена й пиши.

Общи условия

Активация на акаунт