Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 093
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Перу, аз и за 500 лева не съм видяла един свестен люлеещ стол. По магазините имам предвид. Иначе не съм ровила из нета.

# 661
оооо аз сега се уча да не мога и не знам в къщи. Много добре ми се отразява, а и някак забелязвам голяма промяна в ММ за мн.неща.

# 662
Перу, аз и за 500 лева не съм видяла един свестен люлеещ стол. По магазините имам предвид. Иначе не съм ровила из нета.

При нас са 150$ нови, а иначе втора ръка са от 40 до 80$. Но тук интериорите за детски стаи са винаги с такъв стол. Честно казано аз не исках, защото с другите деца съм нямала, обаче като се върнахме от родилния дом ме изненадаха вкъщи с тази придобивка и направо се родих. Толкова е удобно, защото и краката се слагат на малкото столче и те се люлеят и просто можеш да заспиш преди бебето. Голямо удобство е както за бебето, така и за майката. Ако има в БГ и имате възможност- възползвайте се, няма да съжалявате.

Иги липсва днес  newsm78

# 663
Не само Иги,тя нали във вторник т.е. днес трябваше да влиза за предизвикване на раждането?Скоро може да има хубава новина.

Ели също липсва днес.

# 664
  • София/Стара Загора
А добър вечер,

Звездичке, ама много е сладък този малък юнак, да го гушкаш, мачкаш и целуваш наистина цял ден пу-пу

Шерифче, свалям ти шапка за всичко, с което успяваш да се справиш, та даже и албума да пренаредиш, браво, страхотна си  smile3501

Кали, много са ти сладки дечицата, а каката как сия е от щастие  Hug Hug Hug

Танзу, и аз съм в същата ситуация, всеки си пипа по цял ден ушите,защото аз съм тами не търпя да има неуредени работи и си ги оправям набързо и те са с доволни, ама понякога, особено напоследък и аз съм с мантрата - не знам, не мога, нямам време за това, не ми е в задълженията...трудно е, но се свиква казват другите и с повече постоянство ще се научим

Рейнбоу, успокои ли се или да те почваме  Hug Hug

Как ми се иска и аз да се включа в избора и обсъждане на бебшки покупки, ама има време, сега ще се уча, та да съм подготвена

Котенце, честити ти първи ритничета, все така да продължава  Hug

Иги може би ще ни зарадва скоро с новина, щом цял ден не се е появявала  Praynig

Аз пък имам една дилема тези дни. Понеже с ММ тази година правим 10 години от както сме заедно и ми се искаше да я отбележим с една екскурзийка, НО туроператора, с който искам да пътуваме не предлага такава екскурзия в края на юни, а или април, или септември. От друга страна подобна ексурзия я има при дру туроператор, на по-ниска цена (с много малко всъщност), но ми се струва, че не са им много изгодни условията....и сега се чудя и мая какво да избера
Скрит текст:
Това ми е фаворита http://bg.amadeus7.com/index.php?i=pkgs&p=65 на мен са ми я пуснали с цена 598 лв., но ако се окаже, че съм изпуснала срока за тази цена, това е другият ми фаворит http://bg.amadeus7.com/index.php?i=pkgs&p=122 но и двете са април, а аз искам края на юни, когато ни е годишнината. От друга страна  Mr. Green при този туроператор я има същата http://bohemia.bg/prog.php?p=929&c=23, но ми се струва, че не са много изгодни условията. Майка ми доста пъти е пътувала с Бохемия и досега все е била доволна, а ние само веднъж с Амадеус 7 и също бяхме доволни....Събирам мнения и предложения, но и парите са от значение. 598 лв. на човек ни идват малко множко, но бихме могли да се понапънем, въпреки че май клоня повече към варантите около 400 лв

Та такива ми ти работи, като няма бебе, поне да се поразходим. ММ не е много навит, ама къде ще иде, ако аз го реша със сигурност  Joy Иначе съм му казала, че отивам за месец в Канада на гости САМА, защото за двама не можем да съберем пари за билети  Mr. Green

# 665
Тита, да вземеш да ми купиш един 2 ръка от при вас ли  Crazy
Ето на тази безумна цена го намерих преди малко - без да ровя много-много...
Манди, дано намериш вашата екскурзийка. Много се смях на предупреждението, че ще ходиш САМА в Канада на гости
Звездичке, и от теб полезни съвети, благодаря   bouquet А Калоян е бонбон  Heart Eyes
Танзу, научи се да казваш "не", става. Аз се научих и е много готино Simple Smile

# 666
Манди, мнения даваме само срещу обещание от поне 10 снимки в туристическите албуми  Sunglasses обожавам Будапеща, в другите градове не съм била , но екскурзиите изглеждат страхотно. Ходих там с Бохемия и не останах очарована от тях , но това беше преди десет години , така че не го брой Simple Smile
И сега ще си призная, първата екскурзия най- ми харесва.

# 667
Коте,
Скрит текст:
ама наистина много скъпо при вас. Дали няма да го намериш в Германия или Франция по-евтино? Имате ли нещо като официален швейцарски сайт за всичко  втора ръка?

# 668
Коте, а виж тука кво става   #Crazy  Shocked
http://olx.bg/lyuleesch-stol-i62711244

# 669
  • В градината...
а за тази грозотия какво ще кажете  Thinking http://stokovaborsa.com/product_details_sb.php?id_product=965&am … D1%82%D0%BE%D0%BB

# 670
Незнам, аз се оцъклих отново с цените в България  Shocked

# 671
Тита,
Скрит текст:
това е цена от немския сайт. Търсих го в моя любим сайт за 2 ръка (всички линкове които пуснах по-назад са от този сайт), но го няма... Аз се пошегувах за покупка от при теб, но се хващам, че започвам да го обмислям сериозно... Ще проверя как мога да го докарам дотук, без да те ангажирам и на каква цена. АКО евентуално е приемливо ще го ударя на молба  Crazy
Танзу, ей така съм  #Crazy
Перу, тези икейските столове които показа по-назад, тук са по 1 франк! ММ тъкмо разглоби нашите 2 и ги прибра в гаража.

# 672
  • В градината...
защо ги е разглобил, не стават ли Thinking

# 673
Не, напротив, стават и са много много удобни. Въпреки, че за дребоси като мен (158см) подлакътниците идват малко високо (на мен са ми изтръпвали ръцете като заспя на този стол). Заемат ни доста място и няма къде да ги сложим. Затова ги разглоби. Като си намерим нов, по-голям дом, ще си ги сглобим пак.

Ето какво си харесах - давайте мнения и съвети, че да ги поръчам  Mr. Green
прасковена пижама р-р 67, 2 лилави пижами р-р 54, к-т с панталон и блузка, р-р 86, панталон и туника за 1г., к-т 3 части, р-р 81, розова пижама р-р 67

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 20:56 от pussycat

# 674
  • София
Страхотни бебоци! А шефа на Звездичката ми е слабост, че ММ се казва така Wink  Браво на Шерифка за подредбата! И аз мечтаех за люлеещ се стол, бях пробвала в Аико един - много беше удобен. Една приятелка имаше пък дървен, много удобен, с интересен механизъм, ръчна изработка. По едно време бях намерила подобен в Продавалник. Но...така и си останах без стол, че нямаме никак място и не ни се даваха толкова пари за нещо временно  Embarassed В крайна сметка кърмя на дивана, на работния стол, на спалнята...
За дрешките Звездичката е права - не вземайте много бройки, че на мен ми останаха неизползвани доста дрешки. Повечето от тях подарени и несъобразени със сезона. Например имам летни комплекти за 6 месечно бебе, а сега е зима, когато Малчо е на толкова. Някои вече успях да продам, но други си стоят...

Допълвам се:  Коте, пижамките са супер, но лично аз предпочитам такива  с предно закопчаване, че Малчо не обича да мушим през главата Wink Иначе са супер дрешките, които си харесала.

А, и на всяка марка дрехите различни идват като размер. Например на НМ са уголемени и до скоро ползвах едни бодита за 1-2 месечни Wink На някои бг марки също с размер 56 съм ги позлвала в 3-4 месец...

Общи условия

Активация на акаунт