Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 104
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Коте, чудесни неща си показала! Искам да дам един непоискан съвет  Simple Smile, имам ето това чудо  http://www.lorextechnology.com/Video-baby-monitors/Infant-video- … Live-Sense/2260.p, което е страхотно! Това не е само бебефон, защото има и камера. Постоянно наблюдавам бебето и не се налага да се услушвам плаче ли, събудена ли е и т.н. Приспивам я, слагам я в кошарката и отивам в хола. Върша си каквото имам да правя, а тя е пред очите ми. Освен това има и различни мелодии, има увеличаващо действие и я виждаш в детайли. Та просто ти я препоръчвам, а не само бебефон.
Другото което препоръчвам е  ето този люлеещ стол
Скрит текст:
. Сядам там и винаги я кърмя, като леко се полюшвам. Така тя заспива много бързо и не се налага да обжхождаш стаята на ръце с нея и после да те болят лактите от носенето.

# 646
Коте,за сега уж имам всичко.По-нататък евентуално ще ми трябва столче за кола,като и стане малка кошницата.Благодаря,че питаш.Това,което си купила малко,ще го подариш на Жането.Тя нали ще е есенно-зимно бебе.

Тите наистина това са практични пари и добре вложени пари.

# 647
оооооо Шери  Hug

# 648
Тита, мерси много за съветите. Аз като не знам какво да питам, няма как да се даде съвет Wink Така, че и непоисканите са добре дошли  Hug
Ще огледам какво мога да намеря с камера. А за люлеещия се стол, ще преговарям с ММ Simple Smile
Шери, ще имам предвид столчето за кола. Нещо такова? от 9 до 18кг
Тя Жана се ослушва да ми отговори за кошарата, но разбирам защо  Hug

# 649
  • В градината...
Това столче е супер. Тук втора употреба започва от 50лв.  ooooh!

# 650
Това столче е супер. Тук втора употреба започва от 50лв.  ooooh!
Е, аз питам ли питам... Разбрах, че освен от Англия, фирмите превозвачи обикновено доставят и от Германия. Има и вариант да изпращам багаж от Швейцария по маршрутка. Та, като решите, че искате нещо, казвайте. Ако мога - ще помагам, ако не мога, ще кажа, че не мога Simple Smile

# 651
Лени, на кумата щерката е първи курс студентка в чужбина. Всеки ден си пишат и/или чуват по интернет, пращат си снимки .... Трудно го приемат и двете. Кумът е малко по-стабилен, но и на него детето му липсва. Това е живота ... децата растат. И пак се връщаме на моята мисъл, че трябва да се грижим за себи си, щото само ние няма да се напуснем. Освен, ако не изкука човек. Ама тогава ще имаме такъв отбор бръмбари в главата, че няма да ни пука.

# 652
Коте,супер е столчето.Ако не те затруднявам,били проверила дали е възможно да пращането на багаж и колко излиза ориентировачно.И как става плащането.

# 653
Тя Жана се ослушва да ми отговори за кошарата, но разбирам защо  Hug
Жана излеЗе да подиша малко въздух ! Докторката каза че може малки разходки. Ослушвам се, защото ми е много рано- решила съм да карам с малки крачки . Засега да запазя бебето, после ще гледам другите работи! А и аз очевидно кошара си имам Wink

# 654
Еееее, доживях да ви изчета днес  ooooh!
Коте, страхотни работи си показала, сладурски, и от голяма помощ за майките.
Тите, тоз бейбефон го заплювам, ако някога се доредя да имам бебе  Mr. Green А люлеещия стол е уникален просто. ММ е обещал да се обзаведем с люлеещ стол /ако има защо де/, но като гледам тук в БГ какво се предлага и на какви цени, ми е ясно, че люлеещ стол няма да има. Ужасни са.

Даре, таман днес на връщане от работа разсъждавах по сходен въпрос. Ама с работна насоченост. И се чудя и се мая защо се оставям така да ме използват и шефа и колегите ми  newsm78 Защо не си гледам себе си, и като виждам, че няма да променя картинката, и не мога да ги накарам да си вършат работата, защо се впрягам да я върша аз? Два месеца нищо не са пипнали  Shocked всички задачи от преди да изляза в болничен стоят и си ме чакат. Като изключим това, което съм свършила аз от къщи. Та някой питаше как била работата  hahaha 
Не знам кое е най-правилно за мен. Да си събера багажа и да търся друга работа, или от тук нататък да съм като тях: не знам, не мога, тва не е моя работа ... Ама като познавам себе си, не съм сигурна дали втория вариант е възможен.

# 655
Танзу,предлагам ти втория вариант.Няма да ти е лесно,но се свиква.Аз така направих с моята работа,след като шефката измърмори,че съм била 2 дни болнични и то тя ми каза да не ходя,защото се шарих заедно с Мими.Започна-ама това трябва да се свърши,това да се подреди,това да се издаде.Сякаш съм само аз на тази длъжност,а тогава бяхме 10.Като и казах,че ако умра кой ще го направи и нали има и други,тя ми отговори,че те не разбирали и не знаели.От тогава и аз не разбирам ,не мога и не знам и съм по-добре.

# 656
Много пишете  Simple Smile
Кали, стискам палци за хубави резултати на цитото.
Скрит текст:
От тия най-малките дрешки не се уливайте с бройките, че мнооого бързичко умаляват. И друго, да се гледа грубо кой размер, за какъв сезон ще трябва. Аз също съм много доволна от видеобебефона, понеже имам работа доста и извън стаята. Сега основно се ползва като спи, защото като е буден си иска компания човека, само сутрин ми отпуска половин-един час да си посвърша кухненските неща, наглеждайки и прелитайки. Вечер също го пускам, като заспи, докато съм в кухнята го гледам, да не се е пробудил. Спалните чували, с баткото ползвах много, с малкото се опитах, ами то се претопли, два-три пъти, и чинно си го прибрах. Още са ми запазени и хубави от бати доста от нещата. Засега не се отвива, та ще я бутам така. И дрешките не винаги съвпадат по размери, зависи и детето с какви темпове расте, ние сега купуваме 9-12 месеца, а си е в норма детето. Дрешките с предно закопчаване наистина са удобство, защото малчовците ама хич не обичат нещо да им минава през главата, големи драми са, особено след любимата баня, рев и чудо като излезе от коритото, ама нали си ми е водна зодия...раче...
Благодаря ви за милите думи за дребосъка, нагушкан е и нацелуван от вас  Hug Heart Eyes

# 657
  • В градината...
верно бе, един люлеещ стол бил 500лв.    ooooh! остава от тези
Скрит текст:

# 658
Шери, страхотна работа си свършила днес с албумчетата   bouquet
Звездичке, сега видях, страхотен бузко е твоят Калоян  Hug Изглежда много лъчезарен! И с тези прекрасни очи! Целувки за него и от мен!

# 659
Звездичке и ние ще сме си в къщи до вторник.Следобед обявиха грипна ваканция.Дори госпожата ми доведе Мими до входа,че другите ги били прибрали и да не стояла госпожата до 5,05ч да чакат ММ.

Общи условия

Активация на акаунт