Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 186
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
Ето това смятам да цъкна утре и дано да го спечеля. А тези красоти ще има да ги дебна до 4 февруари... това се слага на бебешкото столче за кола да не зинзика дребосъка зимъска докато се стопли колата. Както и тази агнешка кожа Аз например не обичам да стоя на много топло. 18° са ми ок. това се слага на бебешкото столче. Ето още едно и още едно и още едно. Картинката е малко дребна, но дава обща представа за спалния комплект който си набелязах. Както и още три комплекта. Чувалче за спане заедно с 3 чифта гащеризончета. Това, това и това са ми фаворити. Хммм... като гледам, май нещо съм си паднала по торбите за спане... Харесах и един бебефон, и още един бебефон. За тях обаче ММ има тежката дума.
Ей тези неща, нямам идея как се казва на Бг, се оказват много удобни (или така поне твърди систъра) цък, цък, цък, цък и едно одеалце за игра. Набелязах си и раница за бебета Ергобейби, както и подложка за новородени към същата раница. Тази е на същата марка, в друг цвят. Набелязала съм си и чисто нова помпа за кърма. Не знам дали ще ми трябва, но все така чувам... и си я маркирах...
Упс, май стана много ...

Перу, гащеризончето е много сладко.
Жане, трябваше ми време да остане само любезното в имейла  Joy Пу, пу, да не си в леглото останалите месеци! И мойте ми пращат цветя... А как не обичааааааааааам... хич не обичам да ми пращат/подаряват умрели цветя... Харесвам само ако са в саксия... Абе всеки луд с номера си. Важен е жестът!

# 631
  • В градината...
боди, да бе, гащеризон  #Cussing out

# 632
Е Жане много любезни твоите шефове. Много мил жест. Браво на тях.
Благодаря за съветите относно моята дилема с каката. Има време до лятото да го измислим варианта.

# 633
Коте,показвай,мнооого обичам такива неща.Казала съм на ММ,че ако спечели 6 от тотото ще се навия за трето.

Перу,това е горно боди.Има и боди за бельо.Много е сладко и са много удобни тези с предно закопчаване.Нито ти си в стрес как га го прекараш през главата на бебка,нито тя ще е в стрес.

Жане няма да ни досадиш,но дано не се стига до там.

Трябва да ни дават бонуси за най-бързо изписвани теми.За 4-5 дни и трябва следваща.

# 634
Коте много изгодни неща при вас.Показвай на воля, току и някоя друга и потрябвали (Дарето ако не измръзне до тогава без гащи  Joy)
Лени това е голямо решение, особено трудно за майката.То каката само би се радвала.По-късно се разбира колко липсва майката  HugНо всяка майка мисли най-напред за доброто на детето си и после за собствените си чувства.Ще вземете най-доброто решение.
Жанче де и  тука цветя да пращаха като кажем, че сме бременни  Whistling Радвай се, че не мрънкат и се кефи на букета. Иначе как си, зацапването поотмина ли?

# 635
  • В градината...
Пуси, аз това го показах за пример, моето е много по-сладко - на сиви и розови райета и кученце отпред и е мекичко.
ама ти направо си се обзавела /повечето неща ги виждам за сефте пък и няма кого да питам за какво служат  ooooh!/.

# 636
 smile3555 да, на Лени исках да пиша... Нямам никаква идея дали е трудно или не да се разделиш с детето си за някакво време - било то да учи в чужбина или в друг град. Мойто тепърва ще се ражда, а аз, в ролята на дете, исках да се махна от вкъщи... Та, мога само да кажа как го виждам отстрани и как мисля сега, преди да се е родило детето ми - според мен всяко дете заслужава шанса да опита, още повече, че няма да е сама, а с баща си. Дали ще й хареса или не, нека сама да реши, но да знае, че има подкрепата на майка си и може винаги да се върне при нея, без да се чувства неуспяла, провалила и подобни. А за шансовете навън - това наистина не знам. Езикът се учи лесно и бързо на място. Евентуален отказ да я пуснеш би могъл да се изтълкува като нежелание тя да "успее" сама, или че й "пречиш" и т.н. А за "оф, ти нищо не разбираш" и завъртането на очите да не говорим  hahaha Това в кръга на шегата, разбира се.

Перу, питай спокойно, ще ти кажа, ако и аз знам  Joy

# 637
Коте,тези неща,които не знаеш как се казват е шезлонг за бебе.Много са практични ,ако са от вибриращите.Ако е по-ревливо бебето спасяват от разнасянето на ръце.Одеалцето за игра се води активна гимнастика.Чувалчетата за спане са много удобни,поне не мислиш дали не се е отвило бебето.Мими спа с такива чувалчета до към 6 г.

Жане,голям жест от страна на шефката ти.Аз като казах на моята беше готова да ми прати заповедта за освобождаване.

# 638
Аз мисля като Котето - за Лени на Лени Simple Smile
Коте, ще трябва да комадироваш ТМ в гаража , да може да събереш на бебето у вас  Joy ( готини са работите много обаче  )

# 639
Мерси Шври. Сега знам вече как се казват... А за чувалчетата - аз съм им див фен. Племениците ми и те са с такива. Голямата скоро излезе от чувалчето, но дребния е винаги в него. Изобщо не го мисля нощем къде се е заврял в кошарата, в каква поза и къде точно е одеалото... Но пък редовно отплитам племеницата ми от одеалото за да я завия...
Аз още не съм купувала дрешки... Освен 1 гащеризонче, което трябва да дойде тези дни и май сгафих там с размера. Май е около 50-56 зимен тип, а ние ще имаме лятно бебе...

Де бре Жане, аз само ги гледам сега. А какво от тези неща ще купиме, ще си каже тежката дума шефа довечера  Joy

Обаче и той много хареса масата за повиване. Сглоби ми я в банята вчера. Масивно дърво, страхотно качество и изработка, разкошотия  Flutter

Шери, ако нещо ти хареса или имаш нужда кажи да потърся. Варна не е далеч.. ТМ да иде да го вземе от нашите например.

# 640
Коте 50-56 е за новородено ,до към 1-2мес.За зимата ще ти трябва поне размер 68.

# 641
Коте 50-56 е за новородено ,до към 1-2мес.За зимата ще ти трябва поне размер 68.
Това имах предвид като казах, че съм сгафила... Ти кажи дали имаш нужда от нещо

# 642
Благодаря ви за съветите, момичета. Много добре ми влязохте в положението. Аз рядко ви занимавам с моята особа, но този път решението е много тежко и сложно и се радвам, че имам с кого да го споделя  Hug
Коте, това с "ти не разбираш"  "ще видиш че ще се справя" си го играем доста често на сценка. Както може би и всички майки на тинейджъри. Нищо ново под слънцето.  Simple Smile

# 643
  • Варна
Малееее, че пишете ама...
Не ви насмогвам, хем вчера влизах.
Аз пък утре сутрин съм на АГ за цитонамазка. Не ми е правена цитонамазка от 4,5 години. Като си помисля, че през тия години дето се вика през ден съм била на магарето, а толкова елементарно нещо не съм направила...  ooooh!
Та сега чак взе да ме хваща притеснението какво ще излезе от там...  Tired

# 644
Кали, дано да "излязат" само хубави неща  Peace

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 17:23 от pussycat

Общи условия

Активация на акаунт