Мемоарите на една бременна (бъдещи мами над 35)

• 24 055
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
Вижте какви сладкиши сте според зодията и се разпознайте.

Брей, аз съм Желе, но последното изречение ми допадна.
"Те са винаги в двете крайности – или носят мекота и сладост, или силни болки." Mr. Green

Пуси, много хубави бебешки дрешки си показала. Ехх, размечтах се.

# 706
Привет и от мен, Жане, ще ти правя компания днес, че си взех нещата и ще бачкам от вкъщи с прескачане в обедната почивка до клиниката Mr. Green

Аз за почивките не мога да се включа, защото и двата варианти за мен си имат плюсове и минуси. Не си падам по организираните мероприятия, но в определен момент ми е било супер да оставя на професионалист да се грижи за всичко, включително и тоалетната hahaha  друг път пък -не ме търси за организирани не от мен, така че си е до моментно светоусещане според мен. Иначе автобус не бих си причинила, а не е като да нямам опит-5 годнини по няколко пъти до германия и обратно, понякога и в една седмица #Crazy, а един път и до англия ходих с автобус, та не мерси, обаче ако има подобна екскурзия с влак или кораб-там съм   Heart Eyes

Мамче, хахаха, аз съм Ягода, покрита с шоколад,  Mr. Green хареса ми. Аз планирам утре следобед, ако всичко е наред в работата и клиниката естествено да си дойда и съм до понеделник включително, та ако искаш можем да направим следобедно кафенце или разходка в петък.

# 707
  • В градината...
Мамче, сърце нямаш да ни пускаш такива вкусотии  ooooh!

# 708
  • На остров
Добро утро,

Мина горе долу изпита, нямам големи надежди .

За екскурзиите има и плюсове и минуси и на двете, бяхме в Шотландия само организирано ок е но си иска повече анагжимент, и на чартърна програма сме били и там е ок не мислиш за нищо, та зависи според мен кога къде и как , но с автобус не бих тръгнала никъде, става ми лошо и ми е сложно с автобусите .

# 709
Виновна, Перу. Ама и на мен ми се прияждат такива вкусотии и вчера най-безсрамно и без угризения си хапнах 2 парчета сладко руло, нищо че не съм бременна. Mr. Green Човещинка си е.

Рейнбоу, писах ти ЛС. С радост ще пием кафе. Hug

# 710
  • На остров
Мамче  Hug ти си толкова слабичка , че по цял ден да хапваш не е проблем .

Идеята за бебшките картички аз я дадох  Simple Smile

# 711
Ами айде да сложим адресите на скорошните мами и сегашни бременелки в снимка и който иска да влезе и да си вземе от там адреса и да праща. Естествено, ако всички са съгласни

# 712
Ами айде да сложим адресите на скорошните мами и сегашни бременелки в снимка и който иска да влезе и да си вземе от там адреса и да праща. Естествено, ако всички са съгласни
Но никой не си признава да ги има.

# 713
Но никой не си признава да ги има.

Аз имам два-на кей и донна, ако са съгласни, щях да напиша, ще ги дам, но то и те си ги знаят и могат да си ги дадат, де Joy hahaha голяма бяла птица съм hahaha #2gunfire

# 714
  • София
Гуууш,растете здрави.

И вие, Звезде! Голям перчем имате Wink Нашият се роди с голяма черна рошава коса, но после олисяхме  и сега новата на русо бие  Rolling Eyes

Даре,
за ЗК се полага в 6-ти месец такъв преглед, да се огледат коремни органи дали всичко е ок.

# 715
 *rainbow* стискам палци за днес.
Айде няма нужда да размятаме адреси в интернет пространство, пък всички накуп.... Twisted Evil

Разглеждах красотите на Пуси...и аз кърмех на такъв стол. ММ го донесе докато бях бременна. Първия път като седнах явно от промяна на центъра на тежестта така се стреснах че не е истина. После винаги сядах с лек страх.

Манди..ако не сте ходили в Европа - отидете и Будапеща и Виена са два страхотни града.
Екскурзия със самостоятелна организация - само на място където поне веднъж сме ходили. Иначе забрави...да се чудя къде е тоалетната айде няма нужда.

# 716
  • В градината...
С публикуването на адресите в снимка.бг не е добра идея. В другата тема, където пиша, преди време имаше проблем - чужди хора бяха влизали в албумчето. Май това става, когато не се натисне бутона за изход   Thinking

# 717
Жанче дано  Praynig, вярвам, че ще се задържи поне едното.На майка си каза ли? Аз хич не мога да се стърпя и всичко си и казвам.Много и споделям.А като гледам на свекървата как и спестяват много неща, послъгват я  ooooh! Мъжете не са много по споделянето.
Мамче  Crazy, потекоха ми лигите.Аз съм карамел.
Рейнбоу звучиш по-спокойна, успех утре  Peace

# 718
Мамче,аз съм бонбони Линдор.МММММММММ вкусотия.

Перу става друг да гледа албума,ако не го направиш личен(скрит).Аз като подреждах вчера снимките използвах тази опция.Така  другите потребители там,не могат да го гледат.

# 719
Шери, сега като се замисля Перу и Хоупчето май са прави, да не си излагаме имената и адресите така публично, така че по-скоро, който иска картичка да си дава адреса на лични, а желаещите да пратят да го получават на лични.

Мерси за палците момичета, след малко тръгвам към рандевуто с нАуката  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт