Работещи майки с деца

• 18 561
  • 110
  •   1
Отговори
# 75
Тези знания се трупат от опит. Не е като да седнеш да учиш.

# 76
  • София
Много искам и аз да прочета отговор,защото съм ходила на лекции на МЛМ и четейки все едно съм отново на лекцията.

# 77
Цитат
nada8 , какъв продукт дистрибутираш?
Продуктите са доста голям асортимент и са ориентирани болшинството в посока здраве!

Цитат
  Тези знания се трупат от опит. Не е като да седнеш да учиш.
Да,наистина с времето и опита се достига професионализъм и компетентност,но за да започнеш да го правиш няма как да започнеш без определи знания и умения.За разлика от образованието,тука учиш и практикуваш и печелиш едновременно.Колкото фокуса ти е по-голям,толкова по-бързо идват резултатите.

Цитат
Много искам и аз да прочета отговор,защото съм ходила на лекции на МЛМ и четейки все едно съм отново на лекцията.

Принципите на работа са едни и същи и ако се прави професионално,ще се говорят сходни неща.
На мен ми трябваше доста време да си пренастроя гледната точка и изградените представи,които имах Joy и май още имам за настройка.Имам чувството,че този процес няма край,но едновременно с това ми е много интересно.
Общо взето да ви споделя,не е много лесна работа да изградиш стабилен бизнес,който да ти носи пасивния доход,който е най-награждаващото нещо след време.Но пък се правят простички неща,които всеки може да прави,стига да му харесва и да иска да го прави.Ако се забавляваш като го правиш и ти е интересно,няма как да не се получат нещата.Аз поне стигнах до този извод за мен!Особенно пък като го сложа на кантара с частния си бизнес,който беше ми спрял тока от идиотските закони тука това е песен работа.

# 78
Амуей ли? Не ти говорв за образованието. То почти няма работа, при която с образованиято приключва ученето, но при някои е доста повече.

# 79
Не,Форевър!Техния маркетингов план не е побългарен и всичко се случва коректно и точно!!
Днес прочетох в нета една много хубава статия от Генчо Керезов-за пръв път чувам за него,но много точно е описал  това за което коментираме.Той говори за допълнителен доход,но аз от опит бих допълнила,че спокойно може да е основен,ако нямаш любима професия.Особено в нашата тема в която дискутираме проблема с майките с деца и работата,която е подходяща за да си обръщат внимание на децата и семейството.И пак казвам-АКО ФИРМАТА ИМА СТАБИЛЕН КОМПЕНСАЦИОНЕН ПЛАН!!

# 80
И в какви рамки варира месечния доход от нещо подобно?

# 81
От 0 до колкото си изработиш.Във фирмата в която работя най-големия месечен доход ,който съм виждала досега е чек за 13000- в него има доста пасивен доход за който споменах и се иска доста труд в началото.Болшинството от доходите на тези,които са го превърнали в бизнес е между 1000 и 5-6000лв.,като това можеш да го достигнеш за една година,можеш и за 5-както ти е удобно!

# 82
Доходите ви ще са точно минус 150 лева, ако се разминете само с таксата за "стартиране на бизнеса". Евентуално, може да излъжете някоя приятелка да си купи нещо и да станете на минус 100 след 3 месеца. Ако беше толкова лесно да се изкарват пари с МЛМ, до сега всички да сме се хванали. Познайте защо МЛМ е толкова разпространен в Южна Америка, например: Хората са бедни, отчаяни, съответно е лесно да бъдат привлечени от обещания за лесно забогатяване, точно както в България. Не ви ли е позната вече тази картина? Тези които са около 30-те и по-възрастни, би трябвало да помнят 90-те години в България с пирамидите и сектите - ами да, точно това стои зад лъскавото лице на МЛМ. Казват ти, ако си мислиш, че си богат, значи си богат - това е само начин на мислене и ти отиваш, даваш последните си пари за скъп костюм и скъп парфюм и си готов, вече си лидер на екип. След това отиваш и искаш 150 лв. на заем, от майката си, която е на една пенсия, за да стартираш "собствен бизнес". А зад гърба ти майка ти тайно плаче...И това е реален сценарий, на който съм била свидетел, а не измислена история.

# 83
nadita_sb , много правилно си го написала.... Тъкмо щях да пиша, че това са врели - некипели. Айде, моля ти се 13 000 лв, ей така.......МЛМ е направено да печелят по върховете и то, ако има наивници да повярват! От къде се вземат тези пари?!? Разбира се, че от разни лапнишарани....

nada8 , защо се опитваш да вземеш и малкото пари на майките тук?!? Сега кажи, че ти нищо няма да изкараш, ако доведеш нов наивник в редиците на МЛМ....!!!!!

Какви са тези здравни добавки, че от тях да се изкарват такива пари? То тогава лекарства нямаше да има, всички щяхме да зобаме здравни добавки и да няма болни! Абе, може да сме от село, ама доматите с колците не ги ядем!!!!

# 84
и според мен който иска да си повиши доходите, трябва да наблегне на повишаване на квалификацията си и да търси нови възможности в областта от която разбира.
Сега, няма лошо, ако на някой му се занимава с орифлейм/ейвън, за някакви странични доходи и най вече лично удоволствие. лично аз не бих разчитала на това, за да се издържам

# 85
Ооо, не познавам нито един балък, който да си купи нещо от Форевър ливинг продъктс Grinning

# 86
Само на мен ли ми се струва, че всички, които са МЛМ средите, са все едно с промити мозъци?

Между другото, имам лични впечатления точно от Форевър - и там работата е дрън-дрън, та пляс.

# 87
Ооо, не познавам нито един балък, който да си купи нещо от Форевър ливинг продъктс Grinning
Надниках им в сайта - ми кой ще си купи, баси цените, един сапун 26 лв  Crazy

# 88
Ами да, те са като секти. Сутрин започват със загрявка и повтаряне на заклинанията "Пари, пари, пари...".

# 89
Надниках им в сайта - ми кой ще си купи, баси цените, един сапун 26 лв  Crazy

....ми то тия 13000 лв отнякъде трябва да се изкарат.  Grinning

Измиваш се със сапуна и ставаш форевър алайф Joy

Общи условия

Активация на акаунт