Мами, хранещи бебето с домашно приготвена храна

• 64 266
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Не вярвам да е от нея, но знае ли човек.... Вчера нали си давала пак тиквичка, пак половин бурканче?

А какво друго има в пюрето като съдържание?

# 361
Ее Вессс, браво! Страшен аргумент! Добре, че е Чичко Гугъл.
 По- добре давай месо, млечни и моркови и извеждай детето за половин час навън,вместо да даваш гъби, за да си ги набави точно тези витамини.
Добре си си казала по-назад, че не се интересуваш да е здравословно, а да е като вашето. Няма нужда да се насилваш да търсиш здравословен елемент  Simple Smile  Все пак темата е за домашна храна. Никъде не се споменава, че трябва да е здравословна  Wink

# 362
Възможно е да е от купеното пюре като цяло!Реакция от някоя добавака!Пробвай да готвиш ти пюренца със замразени зеленчуци ,като нямаш подходящи домашно консервирани!

# 363
Малкия хапва всичко - плодове, зеленчуци, млечни продукти. Малко след нова година замених и АМ с домашно краве. Сега е на 8 месеца и половина и вече е на обща домашно приготвена храна. А от носно разходките - те са всекидневни, стига да не вали на вън, без значение колко е студено. Не казвам, че го тъпча с гъби или пък яде всеки ден. Просто като му правя супичка и добавям. Понякога добавям и към ориза за разнообразие.

# 364
Не вярвам да е от нея, но знае ли човек.... Вчера нали си давала пак тиквичка, пак половин бурканче?

А какво друго има в пюрето като съдържание?
http://www.endymarket.com/product/3419/hipp-bio-tikvichki-s-kartofi-125gr-4.html това е пюрето , вчера дадох 4 лъжички пак към друго пюре и днес дадох пак толкова някъде може и малко повече. Не вярвам да е от това алергия от тиквички не съм чувала Thinking , майка ми беше вкъщи дали не е от цункане

# 365
След цункането или след като изяде пюрето се появи обрива? По коремчето или край слабините има ли?

# 366
След цункането или след като изяде пюрето се появи обрива? По коремчето или край слабините има ли?
ми тя се наяде после майка ми дойде и след това се появиха , бяха малко около 3/4 и избиваха едно след друго след това едно след друго изчезнаха. Не никъде другаде няма

# 367
Само да допълня, че гъбите съдържат витамин А, витамин В1 и В2, както и витамин D. Предпочитам да давам на малкия да похапва малко гъби вместо да пие на ампули витамините.

Не казвам, че го тъпча с гъби или пък яде всеки ден.

newsm78 #Crazy newsm78

Мамахола, може да не е от пюрето  Hug

# 368
Само да допълня, че гъбите съдържат витамин А, витамин В1 и В2, както и витамин D. Предпочитам да давам на малкия да похапва малко гъби вместо да пие на ампули витамините.

Не казвам, че го тъпча с гъби или пък яде всеки ден.

newsm78 #Crazy newsm78

Мамахола, може да не е от пюрето  Hug
даноо да не е

# 369
Сигурно е от цункането!За всеки случай това пюре го предложи след около 20 дни и следи пак за реакция!

# 370
Мамахола той лигави ли се? На децата им излизат такива пъпки ако се слюнчат много заради зъбите.

# 371
Ох момичета не се сдържах!Няма само аз да се смея де  Joy http://m.webcafe.bg/article/1122077028
За съжаление напоследък наистина се спекулира с тези неща!

# 372
Нямам идея дали сте я пробвали, но днес ние закусваме тази рецепта, бебка я одобри много-бананови палачинки. За обяд ще е риба, за довечера броколи на пара с бял сос.

Време на приготвяне: 15-20 минути
Необходими продукти за 1 бебе Simple Smile ама и аз хапнах, та всичко направих по 2
1 яйце
1 банан добре узрял
канела
ванилия
масло за намазване на тигана.

# 373
Ние пък днес сме на тиква,картоф,морков,пащърнак,зел.боб,зел.чушка,клонче магданоз и зехтин!
След обед на елда,кафяв ориз,банан и круша пасирани на каша с АМ!

# 374
Видях в магазина до нас оризово брашно и сериозно мисля да си взема, да позамествам купешката оризова каша с брашното. Има ли мами, които го използват, и как го комбинират?

Общи условия

Активация на акаунт