Мами, хранещи бебето с домашно приготвена храна

• 64 210
  • 756
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • Северозапада
Белена леща дадох по-рано, на 11м. може би.

# 497
Аз на синът ми дадох към 10м. белена леща, сега ще дам и на дъщеря ми. Правех му я по класическа рецепта, както и като крем супа с картофи.

Боб дадох след 1г., пак белен.

# 498
И аз червена леща дадох към 10 месец някъде......зелена дадох към годинката, ама все още предпочита червената/. Боб дадох зрънца да вкуса към 11 месеца, на манджа преди ден, два- от нашата.

# 499
Стопли се времето и зарязахме темичкатааа!  LaughingИмам въпросче за чесънчето!Кога го въведохте и как?Пресен или скилитки и по колко слагате на бурканче?Доста е полезен и ме блазни да дам на госпожицата,но несмея!
Аз дадох чесън на малкия още на 3 месеца. Първоначално счуквах скилидките в малко вода и ги кипвах и добавях от тази чеснова вода към млякото му. В по-късен етап започнах да му добавям чесън към ястията.  Grinning

# 500
Стопли се времето и зарязахме темичкатааа!  LaughingИмам въпросче за чесънчето!Кога го въведохте и как?Пресен или скилитки и по колко слагате на бурканче?Доста е полезен и ме блазни да дам на госпожицата,но несмея!
Аз дадох чесън на малкия още на 3 месеца. Първоначално счуквах скилидките в малко вода и ги кипвах и добавях от тази чеснова вода към млякото му. В по-късен етап започнах да му добавям чесън към ястията.  Grinning

това с каква цел  #Crazy newsm78 Shocked

# 501
Докато бях бременна и болна, майка ми правеше един чай от чесън, 2-3 скилидки чесън, начукани и заляти с ввряла вода- НЯМА ТАКАВА ГАДОСТ/помогна ми да се излекувам без лекарства, метода е много успешен за лечение на възрасти обаче и ако няма алтернатива/ , но нямаааа такава гадост- мирише отврат, люти и е кофти дълго време след това. Милото детенце, от какъв зор тоя чесън в млякото  #Cussing out

# 502

това с каква цел  #Crazy newsm78 Shocked

Надали има някакво обяснение, явно си е мръднала жената #Crazy. Само ми е жал за детенцето. Sad

# 503
Чесън в млякото на 3 м бебе е крайно несериозно, вярно че е много полезен, но никъде не съм прочела или чула такова нещо newsm78 много си смела  Simple Smile

# 504
  • Плевен
Аз наблегнах на кърменето вместо да давам чесън....

# 505
Педиатърката каза да не бързам още с чесъна,а сме на 8 м!Каво ли му е било на 3 м бебе?На тази възраст моята колики имаше още!За пореден път тази женичка ме изумява с методите си на захранване!Все съм виждала и чела ама това......Горкото дете!

# 506
Vess, ти това дете да не го готвиш за края на света newsm78  Ако му остане стомах, сигурно ще може да яде камъни и разтопен метал като порасне

Калина, и аз започнах дадавам бисквити на 8 м. Включително едни правени от мен по втората рецепта която е дала Тедка ()без мазнината). Приличаха на камъни,но тя си ги държешев ръчичка и си ги смучеше и чешеше зъбите. Изяде ги с удоволствие. Бебчетата си дъвчат с венци. Все пак кътниците, с които дъвчем, излизат на доста по-късен етап

Последна редакция: пн, 06 апр 2015, 08:30 от anp

# 507
Преди два дни хванах намалена земна ябълка в Лидл и ест.купих.От кога и се каня!Като порових в нета за нея ,доста интересни неща прочетох!
Днес въвеждам пуешко!Купих от това в бърканчетата на Хип само месо!Смесих с морков,картоф,целина глава,ч.чушка,ч.лук,грах и клонче магданоз!Стана фантазия!Всичко облиза,а напоследък се мусеше на зеленчуковите!Малко съм в чуденка относно птичето месо от къде да купувам и какво да давам Домашно немога да намеря,а от магазина не се доверявам!Вие от къде купувате и какво давате?

# 508
Аз давам филе на Градус, охладено. Пише, че не съдържа хормони, антибиотици и т.н. Знам ли newsm78, дано да е така.

# 509
и аз давам филе, замразявам го във фризера и си режа по малко

Общи условия

Активация на акаунт