Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 134
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз не съм имала проблем

# 151
  • Перник
Утрогестана ми е от утре, още не съм го почнала.  Ужасссс е,  боли глава, пия нещо и  минава за час-два и почва отново.  Гаденето е почти постоянно.  Благородно ви завиждам

# 152
  • София
Нежи, ти на какъв етап беше?

# 153
  • Перник
Преди ЗЕТ следващата седмица

# 154
  • София
 Аааа, ясно. Зачудих се, защо сега едното пък после другото... Simple Smile
Стискамле палци за успешен финал  Hug

Аз се чудя, живот и здраве, моето как ще се води... ЗЕТ ли ще, свеж ли ще е?? При положение, че ще замразяваме яйцеклетки?

# 155
Здравейте момичета,
Започнах процедура по дълъг протокол и днес ми поставиха блокиращата инжекция /18-ти ден/. Док. ми каза да си запиша час за 6-ти февруари, което е точто 14 дни след блокажа за започване на стимулацията. До 6-ти обаче не само, че ще ми е дошъл МЦ, но ще ми е и свършил. Не съм наясно въобще с дългия протокол и искам да попитам нормално ли е стимулацията да започне на 8/9-ти ден от цикъла?/попринцип съм малко със скъсен цикъл и ми идва на 25-26 ден Thinking

на 21.01 ми поставиха блок.инжекция (20-ти ден от Цикъла), а следващият преглед е на 04.02-14 дни

# 156
  • София
suzii1, целта на блокиращата инжекция е да спре производтсвото на собствени хормони, в следващия етап (самата стимулация) тези хормони ще ти бъдат "вкарвани" инжекционно.

# 157
Нежи, да не е вирус главоболието ти?

# 158
Алекса, ти не спря ли лекарствата след като ти казаха че няма да има трансфер?
Аз не съм имала Естрофем, само Утрогестан,който сложих два пъти по три и спрях щом ми казаха че яйцеклетката не се е оплодила.Също така и Неофолика. А цикълът ми още се бави.
Спомням си че ти беше един ден след мен на пункция.

# 159
  • София
Аз неофолика не съм го спирала 2 месеца. При планиране на бременност е хубаво поне 2-3 месеца преди това да се пие.

# 160
  • Перник
Нежи, да не е вирус главоболието ти?
От както почнах Естрофема,  от тогава почна главоболието, в последствие се добави и гаденето. Днес прочетох в листовката и има такива страничени ефекти. Та реших  ви питам.

# 161
Нежи, слагай естрофема вагинално, в някои клиники така го изписват.

# 162
  • София
Амини, вагинално може да се слага утрогестана, естрофема не е "пригоден" за това.
Но Нежи, сега се сещам, че има лепенки с естроген. Говори с доктора дали не можеш да ги ползваш вместо хапчетата

# 163
Нандин, знам какво говоря Simple Smile

# 164
  • София
Ми не знам, ама таз филмирана таблетка почти няма как да се разтвори там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт