Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 405
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Естрофемът може да се слага вагинално и се изписва така и в Бг.

# 166
  • София
Странна работа. А като си представя утрогестана как го гонех да го напъхам, толкова ситен... представям си с естрофема каква гонитба ще Grinning Grinning Grinning

# 167
И аз не съм чувала за вагинален прием на Естрофем, Нандин е права за големината и филмираната таблетка - как ще се разтвори там newsm78

# 168
Неофолика го спрях ,понеже от 4 месеца пия Инофолик, а двете са с почти еднакви съставки и д-р Персенска каза да пия само едното.Та затова.

# 169
  • София
Неофолика го спрях ,понеже от 4 месеца пия Инофолик, а двете са с почти еднакви съставки и д-р Персенска каза да пия само едното.Та затова.

Е ти си приемаш фолиева к-на Simple Smile

# 170
  • В сърцето на любимия човек
Естрофема се изписва и вагинално в други клиники, явно има как да се усвои  Peace

# 171
Крис, споко нали затова сме тук - да споделяме, да се оплакваме, да търсим отговори. Ясно е, че ще пристъпите към нещо - сигурна съм, че тя ще ти предложи какво намира за най-подходящо за вашия случай. Имам позната, която е при Стаменов обаче, та той ги мъчи с инсеминации - първо я стимулира, а тя не отговори хич добре, и в крайна сметка на напълно спонтанен цикъл направиха инвитро и чака резултата през април. Горе главата и не се предавай!

Може грешката да е в мен, че прибързвам, но мина 1,5 година, а не сме опитали никаква процедура.  Видяхме, че изследванията са ок, но не се получава.  И аз се обърках вече - инсеминация или инвитро на ЕЦ.

Нали в понеделник си на преглед? Или греша  newsm78 Кажи на док притесненията си и че искаш вече нещо да се действа, питай я тя какво смята за най-добро и да се почвате  Joy

Да, в понеделник съм. Ще говоря с нея вече каквото съм решила. Последно да питам - възможно ли е сега на този етап след Аримидекс да се направи инвитро, ако направя "хубави" фоликули newsm78

# 172

Да си довърша за ЕЦ. Изписаха ми естрофем и утрогестан и гърдите ми се подуха и станаха адски болезнени. Освен това цикълът ми подрани с 6 дена. Нали уж е ЕЦ? Мога да им препоръчам без да съм лекар да изписват естрофема и утрогестана само след трансфер. А не да се блъскаме с хормони за Михаля.
При моя първи ЕЦ, на пункцията ми изписаха естрофем и утрогестан, но ми казаха да ги започна на следващия ден след обаждането от ембриолозите, ако яйцеклетката е оплодена да ги започвам.

# 173
Крис, споко нали затова сме тук - да споделяме, да се оплакваме, да търсим отговори. Ясно е, че ще пристъпите към нещо - сигурна съм, че тя ще ти предложи какво намира за най-подходящо за вашия случай. Имам позната, която е при Стаменов обаче, та той ги мъчи с инсеминации - първо я стимулира, а тя не отговори хич добре, и в крайна сметка на напълно спонтанен цикъл направиха инвитро и чака резултата през април. Горе главата и не се предавай!

Може грешката да е в мен, че прибързвам, но мина 1,5 година, а не сме опитали никаква процедура.  Видяхме, че изследванията са ок, но не се получава.  И аз се обърках вече - инсеминация или инвитро на ЕЦ.

Нали в понеделник си на преглед? Или греша  newsm78 Кажи на док притесненията си и че искаш вече нещо да се действа, питай я тя какво смята за най-добро и да се почвате  Joy

Да, в понеделник съм. Ще говоря с нея вече каквото съм решила. Последно да питам - възможно ли е сега на този етап след Аримидекс да се направи инвитро, ако направя "хубави" фоликули newsm78

Крис, възможно е и инвитро, само че не е важна големината на фоликулите, а и зрелостта им - това го показва нивото на естрадиол.

# 174
Така е по-правилно явно. На мен след пункцията ми ги изписаха, а ембриоложката като се обади ми каза да ги спирам. МериДик ти ходи ли при лекарката? Ще продължавате ли на ЕЦ при положение,че последния път не се оплоди яйцеклетката?

# 175

Крис, възможно е и инвитро, само че не е важна големината на фоликулите, а и зрелостта им - това го показва нивото на естрадиол.

Благодаря. Ще говоря с нея в понеделник. И ако нещо не стане този месец, следващия направо ще се готвим от самото начало за инвитро. нямам друг начин вече

# 176
  • Пловдив
  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Хоп цоп и от мен тук. Една седмичка ме няма и вие направо сте изписали света  Laughing

В понеделник съм на преглед и чакам зелена светлина за ЗЕТ. Разбрах, че пак има промени в цените  #2gunfire ама квото е, важен е резултата.

# 177
  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Хоп цоп и от мен тук. Една седмичка ме няма и вие направо сте изписали света  Laughing

В понеделник съм на преглед и чакам зелена светлина за ЗЕТ. Разбрах, че пак има промени в цените  #2gunfire ама квото е, важен е резултата.

Дриймс, стискам палци Praynig

# 178
  • София
Дриймс, аз също съм в понеделник, от колко ч. си?

# 179
  • Пловдив
  tiptoe  tiptoe  tiptoe

Дриймс, стискам палци Praynig

Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт