Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 080
  • 782
  •   1
Отговори
# 705
  • Перник
За пролактина изобщо не са ме слагали да лягам. Заедно с него имах още някакви неща за изследване,  та си беше по обичайния начин.

# 706
  • София
Аз също до момента не съм имала проблеми с момичетата от администрацията, записвала съм си часове по телефона и на място без проблеми.

# 707
Здравейте момичета,
тъй като от онзи ден вече и аз съм пациент на клиниката и на д-р Стаменов, бих искала да ви попитам как стоят нещата с този списък, от който той си избира кого да извика. Имам заповед, която изтича декември месец, сега си записах следващия час за преглед след месец и половина и си мисля, че ако така продължава може да ми изтече заповедта, а ние едва сега започваме, тоест предстоят ни още много срещи през месец и половина-2.
Дали от списъка вика само жените, които имат в момента започнати процедури и съобразяват ли се, когато има опасност заповедта да изтече.

Не се притеснявай от списъка. Всички сме били стотици пъти в него   Joy Joy Joy. Обаждат се и ти казват кога да отидеш 1 ден по-рано. Ако не ти се чака много се запиши при Персенска или Шефкетова. Аз от 5 години съм при него и какво от това? Ами нищо .... Чаканията много изнервят, а това само вреди на опита/опитите.

# 708
  Моля, не оставяйте с впечатление, че правите изследвания и не можете да си вземете резултатите.
 Никой никога не ми е отказала на регистратурата да ми принтира направени изследвания в лабораторията , за да си ги имам и аз.  bouquet

# 709
  Моля, не оставяйте с впечатление, че правите изследвания и не можете да си вземете резултатите.
 Никой никога не ми е отказала на регистратурата да ми принтира направени изследвания в лабораторията , за да си ги имам и аз.  bouquet

Напротив, можеш да си ги вземеш. Мисълта ми беше, че док разбира какво си пускал  Peace Явно не съм се изразила добре, а аз нали нямам проблем с вземането на изследванията и изобщо не допуснах, че може да бъда разбрана погрешно.

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 20:22 от mars_4e

# 710
  • София
момичета, ще си пускам пролактин в клиниката защото ще правя консултация на друго място и ми трябва. моля ви кажете ми дали мога да го направя без да е назначено от лекар и дали ще ме оставят да лежа 30 мин. при това положение?
а какви бяха другите изисквания?

Чак да лежиш няма нужда, въпроса е да си в покой. Можеш да си седнеш отвън и да почакаш.
Стола вътре е за взимане на кръв и няма как да се остави пациент да си лежи там, все пак има и други пациенти.

# 711
Когато аз си изследвах пролактина, лежах 10-15 минути преди да ми вземат кръв и то по заръка на АГ-то. Беше в Бодимед на "Позитано" - там си има лежанка за анемични хора. Саб обаче не е от София, иначе щях да я пратя там  Sunglasses

# 712
  • В сърцето на любимия човек
 Никой никога не ми е отказала на регистратурата да ми принтира направени изследвания в лабораторията , за да си ги имам и аз.  bouquet
+1  Peace
Освен това са ми копирали касовите бележки за лекарства ( когато съм искала ), за да имам копие за мен, когато съм оставяла бележката в манипулационна.

Аз също не съм имала проблеми с администрацията, напротив - много пъти са ми съдействали, когато съм имала нужда. Явно, както каза някой преди мен, е въпрос на отношение и към тях.

# 713
И аз се зачудих, къде ли може да се полегне за пролактина..къде ще ги бодат другите
 Но пролактина е много особен хормон, и е много податлив на влияние.
При мен много го изследваха, защото имах подтисната овулация за един не къс период, и го следяха и като съотношение към  прогестерона също.
Сааб, ако искаш пиши на лични.  bouquet

# 714
Гледам пак сте подхванали темата за администрацията. Да ви кажа в последните три месеца съм там ако не през ден, то поне всяка седмица. И не само, че аз не съм имала проблем, ами не ми е направило впечатление някой от стотиците пациенти, минаващи за престоя ми в клиниката, да има проблем, някой да е изнервен, да се вика или крещи, да има някакво напрежение. Напротив девойките на регистратурата винаги са мили и внимателни и обработват пациентите по реда им и им отделят нужното време.

Единствената ми забележка е към Василка, която записва часове по телефона. Като ми каже "Госпожо" с онзи нейн тон, но това си е темперамент на жената  Joy

# 715
Хаха, Василка и Илка едни и същи ли са?   bouquet
Много се стараят момичетата от администрацията, но и аз на такива смешни неща съм ставала свидетел. Пациентки, които си водят мъжете, които са чужденци и започват да правят скандали на момичетата по най-превзетия начин, че не могат да намерят името на чужденеца в системата...   Naughty
 Само да вметна - имената на чужденците се изписват доста сложничко и никой не е длъжен да знае как се пише Кристофър на английски, примерно.

# 716
Хахахаха  Joy Герда, недоволни винаги ще има. А и понеже работата ми е с хора, съм се убедила, че има едни типажи, които нарочно търсят скандал, сдърпване, пререкание, ей така да си излеят яда и злобата на някого. Та колкото и да се стараеш, не можеш да им угодиш на такива персони. Важното е, че в случая услугата съответства на цената, пък принцеските да се спасяват.

# 717
  • Перник
Василка казва "ГОСПОЖА" ,примерно" за кой ден искате ГоспожА "  Laughing

# 718
  • София
Важното е да върши работа Simple Smile

# 719
  • В сърцето на любимия човек
Не съм попадала на тази особа, щях да я запомня, защото все още официално се водя госпожица и не обичам да ме лельосват  Mr. Green Това в кръга на шегата, разбира се. Обаче последния път случих на някое от младите момичета, което пресметна по-бързо от мен цикъла ми и ме поправи за датата, за която трябваше да запазя час, така че явно внимават по време на разговора  Peace

Общи условия

Активация на акаунт