Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 084
  • 782
  •   1
Отговори
# 690
Само още една статия публикувам и няма да ви досаждам повече. Мисля, че е важно да се прочете от всяка бъдеща майка.
http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.com/2012/01/blog-post.html?m=1

# 691
А, Марая, хубаво си е за раждане там, що го отхвърляш, пък и администрацията не се намесва да те спира. Имам чувството понякога, че явно минавам мн яко между капките.. нито с доктори, нито с административен персонал съм имала проблеми, само това пусто чакане няма как да ме подмине явно.

# 692
Марая, зависи от подхода, аз не съм имала проблем с администрацията  Wink

# 693
  • София
И аз не съм имала проблем с часове за прегледи.  Peace
Имах проблем със записване само за хистероскопията преди 4 години, но я отложиха само с 1-2 месеца.

Момичета, 5 фоликула на 7ми ден с размери 9,11,12 мм. добре ли е от стимулация с клостил? Ясно, че половината сигурно са празни, но 2 да са читави пак ме  устройва...

Шакира, много ми харесаха статиите! Отдавна прилагам тези принципи, но дали има ефект... кой знае...  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 05 фев 2015, 16:00 от Dandiela

# 694
  • София
Марая, зависи от подхода, аз не съм имала проблем с администрацията  Wink

Именно  Wink Аз също никога не съм имала проблеми с администрацията.

# 695
  • София
Аз също никога не съм имала проблеми с администрацията или с когото и да било от персонала

# 696
  Честно казано и аз. Даже последните два пъти казах на мъжа колко изключително мили и внимателни са всички. Мое мнение де.  Peace

# 697
Аз също никога не съм имала проблем с администрацията и записването на часове. Недостатък, който мога да отбележа е липсата на комуникация между звената. Вече посещавам ЖК и кабинета за ФМ и за жалост нямаха никакви мой данни, въпреки че съм в клиниката от 2 години. Това е недостатък, който се надявам да оправят в бъдеще.

# 698
Момичета, строежа до клиниката е на сладкарници Неделя, днес сложиха табелата Simple Smile

# 699
  • София
Момичета, строежа до клиниката е на сладкарници Неделя, днес сложиха табелата Simple Smile

Цеха им е отсреща на булеварда, крайно време беше да направят и сладкарница  Grinning

# 700
  • София
  bouquet ,Lavender 88 !   bouquet

# 701
  • София
Относно чакането... и онзи ден си мислех, че на всякъде другаде ужасно се изнервям когато се налага да чакам, но в болницата никога не съм се изнервяла колкото и да се налага да чакам

# 702
момичета, ще си пускам пролактин в клиниката защото ще правя консултация на друго място и ми трябва. моля ви кажете ми дали мога да го направя без да е назначено от лекар и дали ще ме оставят да лежа 30 мин. при това положение?
а какви бяха другите изисквания?

# 703
Аааа, значи тези от сладкарница Неделя са викали паяцитеее Mr. Green
Аз съм имала проблеми с `администрацията` , защото си е позволявала да дава лично мнение в неподходящи моменти и ситуации, но като цяло момичетата се стараят да действат много професионално.
  Сааб, каквито искаш изследвания може да си пуснеш в лабораторията, щом ще си ги платиш. Там има някакъв стол, който сякаш е някакъв специален, разгъваем ли ще стане, за да пролежиш за пролактина ще кажеш после.
 И едно малко уточнение  - д-р СТаменов не знам дали е Мао Дзе Дун, но определено знае всеки един момент какво се случва из клиниката и с пациентките му, а това са ми лични впечатления.
 От някаква пациентка чух сравнението, че д-р Стаменов е като д-р Хаус Laughing Представям си го като д-р Хаус, но няма екип, който да кара да се състезават , а той само да им се кара.  Joy Това е шега ,разбира се.
Но прредставяте ли си го д-р СТаменов като д-р Хаус?   Wink

# 704
момичета, ще си пускам пролактин в клиниката защото ще правя консултация на друго място и ми трябва. моля ви кажете ми дали мога да го направя без да е назначено от лекар и дали ще ме оставят да лежа 30 мин. при това положение?
а какви бяха другите изисквания?

Саб, трябва да си гладна и жадна и задължително без кафе за пролактина. По принцип на регистратура се пускат изследванията и ги плащаш на каса. Дори да ти направят проблем на касата, че не ти е назначено от док, винаги можеш да кажеш, че док е пропуснал да ти пусне заявка и т.н., но после резултатите отиват автоматично в досиетото ти при док. Аз нямах никакъв проблем да си пусна така кръвния тест за бременност - казваш на регистратурата и ти го завеждат към касата и лабораторията.

Общи условия

Активация на акаунт