Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 486
  • 782
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Някой за днес с час за около 11:30?

# 376

Трябва някой да им предложи един детски кът да направят, защото все повече майки  си водят децата на прегледи...  Mr. Green

[/quote]

И аз отдавна я обмислям тази идея! Още от отварянето на болницата. Според мен много би бил от полза:)

# 377
Аз съм в четвъртък рано-рано, веднага след пункциите Simple Smile

# 378
  • София
ми някак се лъже организма като сваля е2, той отделя хормони и се получават повече яйцеклетки.
това съвсем профански де, с точност някой лекар може да каже.
растат си фоликулите, няма проблем.
аз се бях ошашкала преди време че уж има фоликули пък няма е2, та разпитвах.

Ама док ли ти е казал, че влияе на Е2. Защото миналия март пих аримидекс за пет дни и направих много фоликули - 9-10. Док реши да сложа два дни Менопур да ги подсили и в крайна сметка извади една Я, която не се оплоди правилно.
организма не може сам да се справи с толкова фоликули, според мен, трябва си стимулация.
по-скоро е за такива като мен, малко порастнали, които вместо един да могат да произведат два.  Rolling Eyes

а детски кът не знам за какво ви е, има си писта за тичане, камънаци за изхвърляне и цветя за скубане, какво повече би могъл да предложи един детски кът  newsm78

# 379
Ще разпитам в четвъртък док за тоя Аримидекс.

# 380

Аз този месец бях на Аримидекс и не успях да :произведа" нищо. както каза Шефкетова - "статус идем". Но така и не разбрах защо се получи така.

# 381
  • София
Случва се. Може да не е било твоето хапче.

# 382

Аз този месец бях на Аримидекс и не успях да :произведа" нищо. както каза Шефкетова - "статус идем". Но така и не разбрах защо се получи така.

Да, Крис, знам за твоя случай, аз ще питам как влияе на Е2.

# 383

Да, това е. За съжаление трябва да опитваме докато намерим "нашето".

# 384
  • София

Да, това е. За съжаление трябва да опитваме докато намерим "нашето".
Вярвам, че ще го намерим  Hug

# 385
Крис, споко, има толкова много медикаменти, ще откриете бързо твоята стимулация, важно е един читав ембрион да има и той да се хване за 9 месеца Hug

# 386
Крис, споко, има толкова много медикаменти, ще откриете бързо твоята стимулация, важно е един читав ембрион да има и той да се хване за 9 месеца Hug

bouquet Дано всички бързо да намерим правилния път и съответно успешния финал. Искам да попитам дали някъде има информация, която да прочета, за цялостната процедура инвитро - от....до... Чисто практически как протича. 

# 387

bouquet Дано всички бързо да намерим правилния път и съответно успешния финал. Искам да попитам дали някъде има информация, която да прочета, за цялостната процедура инвитро - от....до... Чисто практически как протича. 

от сайта на Надежда можеш да прочетеш книгата на Стаменов. Не знам какво разбираш под практическо протичане.

# 388
  • София
Момичете д-р Персенска много ми хареса яйчниците и матката този цикъл... Започвам стимулация с аримидекс и менопур Simple Smile

# 389
Момичете д-р Персенска много ми хареса яйчниците и матката този цикъл... Започвам стимулация с аримидекс и менопур Simple Smile

Браво! Успех!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт