Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 402
  • 782
  •   1
Отговори
# 510
здравейте може да има вече писано по този въпрос но искам да попитам как работи д-р Шефкетова събота и неделя

Работи през събота, редуват се с д-р Персенска. Неделя не работят
много благодарч а от кой събота да броя.интересуваме за следващата седмица на 07.02

Шефкетова е на работа тази събота - 31 януари, имам час при нея тогава.

# 511
здравейте може да има вече писано по този въпрос но искам да попитам как работи д-р Шефкетова събота и неделя

Работи през събота, редуват се с д-р Персенска. Неделя не работят
много благодарч а от кой събота да броя.интересуваме за следващата седмица на 07.02

Шефкетова е на работа тази събота - 31 януари, имам час при нея тогава.

много благодаря

# 512
Момичета, има ли сред вас такива с изместен имплантационен потенциал и как процедирахте? И има ли такива с проблемни микробиологични биопсии?

Последна редакция: чт, 29 яну 2015, 22:26 от mars_4e

# 513
Mars_4e, и мен ме вълнува това с разширената биопсията. Имам странното чувство, че при мен ще изскочат "интересни" неща. Колко време си чакаше резултата? Чрез смс ли го разбра и как разбираш за кога да си запишеш нов час?  Hug

# 514
Ани, чаках резултат 5 седмици, два пъти писах sms, после през ден звънях на телефона за изследванията и все не беше готов. Записах си час за втори ден от МЦ, док реши да пробваме тоя МЦ и на вчерашния ми преглед биопсията беше готова - изместен инмлантационен потенциал с 2-3 дни, заради което ще правим ЗЕТ, и възпалителен процес в матката, което много ме изплаши. След пункцията този МЦ ще правим микробиологична биопсия, а имунологичната е ок, но ще има РВМС преди трансфер. Дано ме разбра  Hug

# 515
   Момичета, утре ми предстои първа пункция и много ме е страх.  Shocked Знам, че много от вас са минали през това и то не веднъж и да ви кажа честно като ви чета се поуспокоявам...

# 516
Марсче, моля те, кажи какво за възпалителния процес? Как ще го излекуват?
Обясни го още веднъж или на лични!  bouquet

# 517
Марсче, моля те, кажи какво за възпалителния процес? Как ще го излекуват?
Обясни го още веднъж или на лични!  bouquet

Бих го обяснила, ако знаех. Док каза, че има данни за такова и за това този МЦ ще вземе микробиологична биопсия. Аз много се шашнах, но тя се усмихна и каза: "Ама спокойно, това се лекува, ще се справим". Та все още не зная на какво се дължи нова възпаление, но честно казано много ме е шубе. Когато имам повече яснота, ще ви пиша, но търся дали има тук някой със сходен проблем.

# 518
Mars_4e, сърдечно ти благодаря за изчерпателния отговор.  Hug  Аз поиска разширена биопсия, а отивайки да плащам на касата разбрах, че Док ми е спестил микробиологичната. Не знам напоследък това някаква практика ли е? Какъв е смисълът да чакаме по 5 седмици и после да пускаме и другата отделно?  newsm78

# 519
Аз също не съм пускала микробиологична

# 520
Mars_4e, сърдечно ти благодаря за изчерпателния отговор.  Hug  Аз поиска разширена биопсия, а отивайки да плащам на касата разбрах, че Док ми е спестил микробиологичната. Не знам напоследък това някаква практика ли е? Какъв е смисълът да чакаме по 5 седмици и после да пускаме и другата отделно?  newsm78

Ани, те са разширена, микробиологична и имунологична. Последните две са готови за седмица-10 дни. От разширената се разбира за импл. потенциал и възпаления, тогава се пуска микроб. за да се види на какво точно се дължи. Споко, док е подтъпил правилно.

Още веднъж моля, ако има момиче със сходен проблем, да ми пише. Утре съм пак на преглед и ще разпитам и док, че вчера загубих ума и дума.

# 521
Значи, ако разширената покаже някакъв проблем, тогава се пуска микробиологична така ли?

# 522
Значи, ако разширената покаже някакъв проблем, тогава се пуска микробиологична така ли?

Да, или ако док прецени, че има повод.

# 523
Разбрах  Peace

# 524
Да споделя нещо полезно - започнах първата си стимулация и ако всичко е наред - инсе.
Тъй като трябва да се пуснат изследвания за СПИН, Хепатит В и С и Васерман (Сифилис) се поразрових тук-там и открих противоречива информация за тези изследвания в КАБКИС (кабинетите за безплатно изследване на ХИВ).
Звънях в кабинета в Пловдив, но ми казаха, че правят безплатен тест само за ХИВ.
Днес ходих на място в кабинета в Пазарджик, пуснаха на мен и на ММ всичко безплатно- СПИН, Хепатит В и С и Васерман, като единственият минус е, че се чака 2 седмици (така или иначе д-р Шефи каза да не бързаме). Поисках да ни напишат имената и ЕГН.
Кабинета се намира в държавната болницата, във входа, намиращ се вляво от спешното, на 3-и етаж, вдясно по коридора, но обикновено сестрата стои в клинична лаборатория на същия етаж, телефонът е 0885920088, работно време от понеделник до петък от 9:00 до 17:00ч.

Последна редакция: пт, 30 яну 2015, 11:54 от ta_ra

Общи условия

Активация на акаунт