Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 178
  • 782
  •   1
Отговори
# 585
Бебо 28, момичетата правилно са ти казали, че всеки опит е индивидуален и зависи от много неща, но ако ще ти бъде от полза мога да ти споделя как беше при мен. Доки каза, че ще правим лека стимулация, т.е. предполагам, че опитът ми не е бил от най-скъпите.
Изследвания /на мен ММ/ - 260 лв
Инжекции - 1000 лв
Пункция -350 лв
Лекарства от аптеката - 60 лв
За съжаление, до трансфер не стигнахме, но знам, че е около 600 лв
Пожелавам ти, да не стигаш до ин-витро и вече да си  preggo

# 586
  • София
Бебо28,аз правих миналата година самофинансиран опит в клиниката.Излезе

ни към 6000лв всичко.Много зависи как реагираш на стимулацията и какви лекарства ще ти изпишат.Индивидуално е.Аз съм с намален яйчников резерв и се налага доста силна стимулация.Успех,и дано не стигнеш до инвитро.  bouquet

# 587
Ако опитът е стимулиран, теансфер и оплождане са 1750 лева, Ако е на спонтанен цикъл - цената е 850 или 900 лева, мисля. Наистина е много относително, но един стимулиран опит без замразяване излиза около 3000-3500 лева. Някоу момичета са споделяли за стимулация за 8000 лева, така че всичко е относително. Цената за оплождане и трансфер не зависи от броя Я.

# 588
  • В сърцето на любимия човек
mars_4e - в тази цена от 1750 лв не е включена пункцията, така ли? Така излиза, че тази цена е по-изгодна само, ако има повече от 4 хубави яйцеклетки

# 589
  • София
mars_4e - в тази цена от 1750 лв не е включена пункцията, така ли?
не е.
2100 винаги е била пълната цена за стимулиран цикъл, явно вече са ги разделили с пункцията.

# 590
Мерси Бамба. А при стимулация с Фемара/Аримидекс/Клостилбегит пак ли се води стимулиран цикъл или е лимитиран и каква е цената в такъв случай (ако е различна)?

# 591
 За безплатните изследвания ...
За Спин ,хепатит  си ги направихме в ХЕИ -Бс ,но е към КАБКИС .Организация за безплатно консултиране и..... По принцип е анонимно ,но при получаването като казахме ,че е за ин витро написаха имената и на двамата.Нямаше проблем.Дори миналата година,точно по това време можеше и за хламидия,но вече не.

# 592
  • София
Мерси Бамба. А при стимулация с Фемара/Аримидекс/Клостилбегит пак ли се води стимулиран цикъл или е лимитиран и каква е цената в такъв случай (ако е различна)?
там май зависи от количеството яйцеклетки накрая.  newsm78
на мен винаги са ми го таксували като спонтанен цикъл, плащам по 250лв за оплождане на бройка. ама аз пък нямам много бройки.
ако са повече е по-добре да се плати като стимулиран сякаш.

# 593
Когато си на хапчета го таксуват спонтанен цикъл, но ако имаш дори и една инжекция, вече го водят стимулация.

# 594
Бамба и Инка са прави - хапчетата ги водят спонтанен цикъл, една инжекция да има - се променят нещата. Да, пункцията се плаща отделно - 300 лева жез упойка, 350 лева с упойка. Може да има пункция, но да няма оплождане или да има оплождане, но са не се развие за трансфер и затова се плаща отделно за всяка услуга, така е поне от една година  Peace

# 595
Бамба и Инка са прави - хапчетата ги водят спонтанен цикъл, една инжекция да има - се променят нещата. Да, пункцията се плаща отделно - 300 лева жез упойка, 350 лева с упойка. Може да има пункция, но да няма оплождане или да има оплождане, но са не се развие за трансфер и затова се плаща отделно за всяка услуга, така е поне от една година  Peace

А като няма оплождане плаща ли се такса оплождане

# 596
Когато изобщо не са оплождали яйцеклетката (била е негодна - незряла/презряла) - не. Иначе, независимо дали се е оплодила или не - да.

# 597
  • София
плаща се, работили ли са с яйцеклетката си се плаща.

# 598
Значи аз след като съм на хапчета(Аримидекс) и 2 инжекции Менопур ще платя 1750лв.Това ли е крайната цена с пункция и оплождане без трансфер

# 599
Значи аз след като съм на хапчета(Аримидекс) и 2 инжекции Менопур ще платя 1750лв.Това ли е крайната цена с пункция и оплождане без трансфер

Lori, оплождане и трансфер е 1750 лева, а пункцуята е 350 лева. Не съм сигурна, че се плаща за оплождане, ако няма ембрион - миналия март имах една Я, която е работена, но не се оплоди и не съм плащала.

Общи условия

Активация на акаунт