Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 125
  • 782
  •   1
Отговори
# 675
  • София
системата за резултатите от изследвания работи ли вече  newsm78

# 676
В събота питах и ми казаха, че не работи.

# 677
Вчера проверявах и не работеше  #Cussing out

# 678
Здравейте момичета,
тъй като от онзи ден вече и аз съм пациент на клиниката и на д-р Стаменов, бих искала да ви попитам как стоят нещата с този списък, от който той си избира кого да извика. Имам заповед, която изтича декември месец, сега си записах следващия час за преглед след месец и половина и си мисля, че ако така продължава може да ми изтече заповедта, а ние едва сега започваме, тоест предстоят ни още много срещи през месец и половина-2.
Дали от списъка вика само жените, които имат в момента започнати процедури и съобразяват ли се, когато има опасност заповедта да изтече.

Никой ли няма информация по моя въпрос?

# 679
Аз досега не съм хванала логика - понякога ме е викал, понякога ме е прехвърлял на друг лекар и после аз самата започнах да си записвам часове за друг.

# 680
Аз досега не съм хванала логика - понякога ме е викал, понякога ме е прехвърлял на друг лекар и после аз самата започнах да си записвам часове за друг.

Благодаря ти за отговора, мен на този етап друг не ме устройва, защото той каза, че трябва да прецени в зависимост от изследванията какво ще правим по-нататък. Явно ще почакам до края на март засега и от следващия преглед ще му мисля.

# 681
Само да уточня, че винаги, когато ме е прехвърлял на друг е имало написано в досието, каква да е следващата стъпка, така че може и да пробваш...

# 682
Здравейте момичета,
тъй като от онзи ден вече и аз съм пациент на клиниката и на д-р Стаменов, бих искала да ви попитам как стоят нещата с този списък, от който той си избира кого да извика. Имам заповед, която изтича декември месец, сега си записах следващия час за преглед след месец и половина и си мисля, че ако така продължава може да ми изтече заповедта, а ние едва сега започваме, тоест предстоят ни още много срещи през месец и половина-2.
Дали от списъка вика само жените, които имат в момента започнати процедури и съобразяват ли се, когато има опасност заповедта да изтече.

Никой ли няма информация по моя въпрос?

Ако не си толкова сложна ходи при друг лекар. Peace Една позната я размотава вече половин година, ама тя си е търпелива, пък е и на 25 и така. Този Стаменов станал като Мао Дзе Дун.  newsm78
Скрит текст:
а на мен си ми мяза като да е нормален доктор по ин витро, но се е създала някаква истерия около името му.

# 683
А как става това с прехвърлянето, от администрацията ще ми се обадят да ми кажат за кога ми е часът и при кой лекар или аз трябва да проверявам периодично след като се запиша в списъка с чакащи?

# 684

Ако не си толкова сложна ходи при друг лекар. Peace Една позната я размотава вече половин година, ама тя си е търпелива, пък е и на 25 и така. Този Стаменов станал като Мао Дзе Дун.  newsm78
Скрит текст:
а на мен си ми мяза като да е нормален доктор по ин витро, но се е създала някаква истерия около името му.

[/quote]

Ами знам ли колко съм сложна, как се преценява това. Иначе и аз не съм престаряла, само заповедта ме притеснява, от толкова разтакаване да не изтече. Половин година не ме плаши много, аз от 5 години ходя по други лекари и нищо...

# 685
ако лежиш на администрацията, може да откараш до 2016. Там само знаят да ти се карат и даже не искат да ти записват час. Оня ден спорих с една, която ми каза, че от декември не съм ходила в клиниката, а пък аз и обяснявам, че съм в процедура. Малоумна история, съжалявам, че въобще започнах тук.  Peace Дано поне ме забременят, че да си кажа накрая: търпях, търпях, ама ей го на бебе. Но няма да им раждам там. Абсурд!

# 686
Марая, не разбирам, честно да ти кажа иронията ти, предвид, че нямаш личен опит с доктора и колко е обикновен или не. И остави всеки сам да си прецени при кого и как да ходи. Няма никаква истерия, а за съжаление твърде много случаи станаха с репродуктивни проблеми.

# 687
ако лежиш на администрацията, може да откараш до 2016. Там само знаят да ти се карат и даже не искат да ти записват час. Оня ден спорих с една, която ми каза, че от декември не съм ходила в клиниката, а пък аз и обяснявам, че съм в процедура. Малоумна история, съжалявам, че въобще започнах тук.  Peace Дано поне ме забременят, че да си кажа накрая: търпях, търпях, ама ей го на бебе. Но няма да им раждам там. Абсурд!

Наистина е много странно това с тяхната администрация, как може толкова години да я оставят в такова ужасно положение и никой да не вземе мерки по въпроса.

# 688
Момичета, не искам да ви поучавам, но прочетох доста интересни неща за храненето на бъдещите майки и ако на някой му е интересно, реших да споделя статията:
http://zdraveto-dar-ot-boga.blogspot.com/2012/01/blog-post_17.html?m=1

# 689
системата за резултатите от изследвания работи ли вече  newsm78

Бамба, не работи, казаха че може би средата на февруари, но ще има нови пароли.

Общи условия

Активация на акаунт