Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 080
  • 782
  •   1
Отговори
# 720
Ами това че взимам противозачатъчни пречи ли на пролактина?  newsm78

# 721
Василка казва "ГОСПОЖА" ,примерно" за кой ден искате ГоспожА "  Laughing
Даааааааа, Нежи, точно така беше  Joy Скоро не съм попадала на нея  hahaha

# 722
здравейте от мен момичета има няколко въпроса, ако някой е минавал по този път моля, споделете или дайте мнение, така накратко на 16.01 ми беше трансфера на един ембрион на 3-ти ден, на 30.01 направих уринен тест , на който се появи втора бледа чертичка, продължих с тестовете, докато накрая бледата чертичка вече я нямаше, незнам имало ли е имплантация (надявам се) защото това е крачка напред , на 4.02 спрях утрогестана, но още не ми е дошъл цикъла  newsm78 знаете ли долу горе колко време след спирането му , лелката трябва да се появи   Sad Sad , четох протеворичиви мнения, затова ако някой знае нещо  newsm78 много благодаря , поздрави   bouquet

# 723
  • В сърцето на любимия човек
По принцип казват, че до 10 дни след спирането на Утрогестан трябва да настъпи цикъл. При мен обикновено идва до 2-3 дни, но всеки организъм е различен  Peace

# 724
Саб, пролактинът общо взето, много малко се променя по мои наблюдения, ако не спазиш инструкциите (на гладно, без кафе, в първите чисти дни и покой 30 мин преди това, по възможност на тъмно), правила съм го след кафета, по средата на деня, като е ок е ок, като не е, ако ще да заспя  преди това е висок Laughing
(Но за противозачатачъните може да е и проблем - променят се хормоните,)

# 725
Момичета, имам питане. Утре ще започваме стимулация. При предната ни среща д-ра ни каза да сме подготвени финансово и ако може да внесем някакво капаро. Питането ми е дали може да си плащам на момента всичко, което правим или купуваме (изследвания, инжекции и т.н.), а не да имаме някакъв капитал там в болницата. Идеята ми е такава, защото ще искам фактура за всяко нещо. Фирмата, в която работи съпруга ми, осигурява финансова подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми.  newsm78

# 726
По принцип казват, че до 10 дни след спирането на Утрогестан трябва да настъпи цикъл. При мен обикновено идва до 2-3 дни, но всеки организъм е различен  Peace
Благодаря Пънче-Мънче   bouquet

# 727
Момичета, имам питане. Утре ще започваме стимулация. При предната ни среща д-ра ни каза да сме подготвени финансово и ако може да внесем някакво капаро. Питането ми е дали може да си плащам на момента всичко, което правим или купуваме (изследвания, инжекции и т.н.), а не да имаме някакъв капитал там в болницата. Идеята ми е такава, защото ще искам фактура за всяко нещо. Фирмата, в която работи съпруга ми, осигурява финансова подкрепа на семейства с репродуктивни проблеми.  newsm78
ние когато правим ин-витро финансирано от нас , винаги си плащаме на момента, каквото правим на деня, или каквито инжекции се поставят, това се плаща , или може да се плати малко напред за инжекциите, например до следващия преглед за нарастване на фоликулите   bouquet

# 728
  • Перник
Grinning  Joy свикнала съм и, аз май само на нея попадам  Wink

# 729
Момичета имам нужда от малко помощ.Какви лекарства ви изписаха след ЗЕТ.На мен ми казаха да отида в манипулационната за прегнил, но не не пи дадоха рецепта, нито за утрогестан ,нито естроферм нищо сега звъня по тел. но никой не ми вдига

# 730
Grinning  Joy свикнала съм и, аз май само на нея попадам  Wink

Ох, аз напоследък все се записвам ден за ден на място в клиниката. И момичетата все успяват да ми изпълнят желанията за по-ранни часове преди да ида на работа  Laughing а Василка ми вика "Госпожа, няма свободни часове сутрин, само този час е свободен"  #2gunfire

# 731
Момичета имам нужда от малко помощ.Какви лекарства ви изписаха след ЗЕТ.На мен ми казаха да отида в манипулационната за прегнил, но не не пи дадоха рецепта, нито за утрогестан ,нито естроферм нищо сега звъня по тел. но никой не ми вдига

А ти не ги ли пиеш (слагаш) още при подготовката за ЗЕТ? Ако да и док не ти ги е казал, че спираш, значи ги продължаваш  Peace

# 732
Преди подготовката нямах никакви.Стаменав изрично ми каза без утрогестан,само фолиева ама сега след трансфера newsm78Чудя се дали да не си сложа утрогестан пък утре ще звъня пак

# 733
здравейте от мен момичета има няколко въпроса, ако някой е минавал по този път моля, споделете или дайте мнение, така накратко на 16.01 ми беше трансфера на един ембрион на 3-ти ден, на 30.01 направих уринен тест , на който се появи втора бледа чертичка, продължих с тестовете, докато накрая бледата чертичка вече я нямаше, незнам имало ли е имплантация (надявам се) защото това е крачка напред , на 4.02 спрях утрогестана, но още не ми е дошъл цикъла  newsm78 знаете ли долу горе колко време след спирането му , лелката трябва да се появи   Sad Sad , четох протеворичиви мнения, затова ако някой знае нещо  newsm78 много благодаря , поздрави   bouquet

Момиче, правят се кръвни тестове, а не уринен, преди да се спре утрогестана. 2015 година сме  ooooh!.

# 734
Благодаря момичета. Е все пак така и не разбрах дали ще ми е реален пролактина с тея противозачатъчни, пък и съм на 23 ден от цикъла. Но щом ми го искат в Истанбул за консултацията ще го направя. После ще ви разкажа какво препоръчват там за човек с ендометриозни кисти, намален резерв и хидросалпингс.

Общи условия

Активация на акаунт