Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 32

• 44 051
  • 782
  •   1
Отговори
# 765
  • гр. София
На мен и при високи стойности на ЛХ при ЕЦ.  Whistling Whistling Whistling

# 766
  • София
То аз незнам по какъв протокол съм Simple Smile

# 767
  • София
Момичета, много ви моля за помощ, бях чела в попредени постове, че по закон тогава когато жената е в процедура ин-витро не може работодателя да я съкращава от работа и ......Имам много близка приятелка която е пациентка в клиниката и нейния работодател онзи ден я извикал да и каже, че подлежи на съкращение, в същото време за нейната позиция търсят човек.

# 768
На мен ми включиха Цетротид на естествен цикъл ,понеже LX беше високо. И то ден преди да ми сложат прегнила.

# 769
Момичета, много ви моля за помощ, бях чела в попредени постове, че по закон тогава когато жената е в процедура ин-витро не може работодателя да я съкращава от работа и ......Имам много близка приятелка която е пациентка в клиниката и нейния работодател онзи ден я извикал да и каже, че подлежи на съкращение, в същото време за нейната позиция търсят човек.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41720.40
тук говорят за това

# 770
  • София
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=41720.40
тук говорят за това

Много благодаря за информацията!!!!!

# 771
Здравейте момичета,

Пиша ви за нещо, което научих вчера. Столична община се колебае между две програми, които да спонсорират хората с репродуктивни проблеми.

1. Само на двойки с нужда от донорство, която за година ще спонсорира само 10-15 двойки.
2. Втори вариант за всички с репродуктивни проблеми, и ще спонсорира около 100 двойки,  като тук идеята е да се финансират Да се признават за разходи следните медицински дейности:
       - Ин витро/ИКСИ процедури;
      - Медикаменти, необходими за стимулация на овулацията и поддържащо лечение при безплодие;
      - Гинекологични операции при жената;
      - Операции, свързани с мъжки стерилитет;
      - Скъпоструващи изследвания и лечения – имунологични и генетични изследвания на партньорите, предимплантационна диагностика на ембрионите, биопсии, имунологични вливания преди и/или по време на бременност (при доказан имунологичен фактор);
    - Замразяване на сперматозоиди, яйцеклетки и/или ембриони и съответно подготовка и трансфер на ембриони, размразени след криоконсервация;
    - Инсеминации (донорски и партньорски);
    - Други дейности, засягащи лечение на безплодието, скъпоструващи изследвания и терапии преди и след ин витро и др.под.

Дискусиите в комисиите на СО ще са следващата седмица. Ако има дами от София, които искат да участват като граждани в тях, моля да ми пишат на лични...

Хубав ден
Най после да се помисли и за жените с ияр

# 772
  • София
На мен ми включиха Цетротид на естествен цикъл ,понеже LX беше високо. И то ден преди да ми сложат прегнила.

То и при мен е така. Утре вечер е прегнила. При теб имаше ли ефект

# 773
  • София
Марсче, какво стана с твоята пункция

# 774
Нандин, много високо ЛХ  newsm78, трябвало е по-рано да ти боцнат Цитротидчето  ooooh! Иначе Е2 е добре, стискам палци в понеделник да изкарате прекрасни Я  Hug Praynig

Иванкака, Цитротид не се слага на всяка жена по къс протокол, а на всяка жена с увеличаващо се ЛХ, което може да предизвика "преждевременна" овулация - този месец бях на Аримидекс и нямах Цитротид.

# 775

Не си ми прочела отчета вчера   Naughty, забрави ме ти  Whistling

# 776
Леле, Марсче, колко много знаеш, започна ли стимулация, веднага ще ти пиша на лични.  bouquet

# 777
  • София

Не си ми прочела отчета вчера   Naughty, забрави ме ти  Whistling

Уж следя, даже по време на работа през телефона, ама явно нещо съм изтървала Simple Smile)))

# 778
Леле, Марсче, колко много знаеш, започна ли стимулация, веднага ще ти пиша на лични.  bouquet

Герда, изобщо не знам много, само споделям опит. Но като ходя в манипулационната и разпитвам - даден медикамент защо се слага, на какво влияе, нивата на хормоните добре ли са, по-високи ли трябва да са, по-ниски. Питам и док, разбира се, ама акушерките обясняват повече. Така че и вие питайте, трябва да знаем с кво си тъпчем организма. Иначе аз не знам много.

# 779
Момичета, някой пил ли е от вас Фемостон? Като прочетох листовката и ми стана лошо. Много ме притесни, защото по принцип съм с Поликистозна мастопатия и тъкмо я успокоих с маслото от вечерна иглика... и сега тоя Фемостон...Като прочетох за рак на гърдата и ....Да де, нама как, аз пак ще си го пия, но ако има някой, който го е пил да сподели впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт