МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 639
  • 833
  •   1
Отговори
# 105
А някой може ли да каже цена за избор на екип за раждане секцио и ако не избереш екип младите доктори ли те израждат?

# 106
Здравейте момичета...Нова съм тук,бременна съм в 26 г.с.Ходя на прегледи при д-р Л.Бойчев,и със сигурност раждането ми ще е при него,колкото и да ми струва това.Та въпроса ми е-преди година има тахикардия причинена от стрес.....има ли момичета,които са раждали по нормален начин с тахикардия. newsm78

# 107
Здравей, а ти не си ли разговаряла с д-р Бойчев по този въпрос?

# 108
Здравей, а ти не си ли разговаряла с д-р Бойчев по този въпрос?

Разговаарях,той ми каза че няма да има проблеми,но аз се притеснявам много.....

# 109
Ами освен да се консултираш и с кардио специалист, друго не знам какво да те посъветвам   Rolling Eyes

# 110
Аз имах проблем със сърцето. По същия начин Л.Бойчев ми каза,че няма да имам проблем,но все пак да се консултирам с кардиолог. Направих го. Но се срещнах, макар и много трудно с една дама кардиолог в Тутраканската болница. Има частен прием и по ЗК. Много, много подробно ме прегледа,, разпитва и най-важното написа документ за състоянието ми и че норм.раждане сърцето би издържало без никакъв проблем. Държеше да го дам док. Впечатли ме освен отношението и, и това с документа,защото обикновенно всеки лекар ти говори някакви неща и не се подписва никъде, за да не носи отговорност. Забравих името и, но можеш да питаш Бойчев на мен той ми каза за нея.

# 111
Аз имах проблем със сърцето. По същия начин Л.Бойчев ми каза,че няма да имам проблем,но все пак да се консултирам с кардиолог. Направих го. Но се срещнах, макар и много трудно с една дама кардиолог в Тутраканската болница. Има частен прием и по ЗК. Много, много подробно ме прегледа,, разпитва и най-важното написа документ за състоянието ми и че норм.раждане сърцето би издържало без никакъв проблем. Държеше да го дам док. Впечатли ме освен отношението и, и това с документа,защото обикновенно всеки лекар ти говори някакви неща и не се подписва никъде, за да не носи отговорност. Забравих името и, но можеш да питаш Бойчев на мен той ми каза за нея.

Много благодаря за отговора dotiraz....... Дано всичко е наред и след три месеца си гушна момченцето... baby_neutral

# 112

Много благодаря за отговора dotiraz....... Дано всичко е наред и след три месеца си гушна момченцето... baby_neutral
Ще бъде! На точното място си, в сигурни ръце! Кураж и леко раждане!

# 113
  • ruse

За кога ти е термина?

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 13:16 от desi2811

# 114

За кога ти е термина?

Термина ми е за 03.03.2016г

# 115
Здравейте момичета да се запиша и аз с термин първите дни на април. Ще раждам при Л. БОЙЧЕВ. Той ме е израждал, после ми спаси живота с първата бременност. И като ме видя бременна не можете да си представите каква радост и какъв кеф му беше. Та питах аз какво да нося, че от Варна ще се примъквам там. Каза ми памперси и мокри кърпи за бебето. Средата на януари съм на последната ФМ и искам да се подготвя, че не съм много добре. Имах честа за кошмарни първи пет месеца. Та ако се влоша смятам да се подготвя и да се пренеса да живея там. Това пътуване и то зимата ми изправя косата, а колкото пъти ме приемат във Варненска болница все оцапват положението. Забравих и да ги питам, а и нещо ми е неудобно да питам какви парички да приготвя за нормално раждане предпочитам да направя избор на екип. За операцията ми беше 250лв и имаше доплащания. За раждането как стой въпроса?

# 116
  • ruse
Здравейте момичета знаете ли как стои въпросът с присъствието на бащата в пред  родилна зала с майката дали разрешават в Тутракан?

# 117
  • Силистра
Мами здравейте и от мен. Ще се присъединя към всички очаровани и доволни от др.Л.Бойчев и МБАЛ Тутракан. Родих там на 11.08.2015г. секцио. Имах уговорка с доктора. Удоволствието ми струваше 400 лв. Всички в отделението са много мили и любезни. Ако има бъдеща мама с въпроси ще отговоря с удоволствие. За мен престоя там и рааждането на сина ми оставиха хубав и приятен спомен.

# 118
  • Силистра
Здравейте момичета да се запиша и аз с термин първите дни на април. Ще раждам при Л. БОЙЧЕВ. Той ме е израждал, после ми спаси живота с първата бременност. И като ме видя бременна не можете да си представите каква радост и какъв кеф му беше. Та питах аз какво да нося, че от Варна ще се примъквам там. Каза ми памперси и мокри кърпи за бебето. Средата на януари съм на последната ФМ и искам да се подготвя, че не съм много добре. Имах честа за кошмарни първи пет месеца. Та ако се влоша смятам да се подготвя и да се пренеса да живея там. Това пътуване и то зимата ми изправя косата, а колкото пъти ме приемат във Варненска болница все оцапват положението. Забравих и да ги питам, а и нещо ми е неудобно да питам какви парички да приготвя за нормално раждане предпочитам да направя избор на екип. За операцията ми беше 250лв и имаше доплащания. За раждането как стой въпроса?

Здравей,аз платих за избор на екип и раждане секцио 400 лв. Нормалното мисля ,че беше 300-350 лв.

# 119
Здравейте!
Аз живея във Варна. При предната си бременност ходих веднъж на фетална морфология при д-р Л. Бойчев за второ мнение и останах очарована от прегледа и отношението. Сега, на 9-ти декември отидох пак за същото и се уговорихме за нормално раждане ( Praynig), ако всичко е наред. Каза, че нормалното струва 300лв, за секциото не съм питала, дано не ми се и наложи.

Общи условия

Активация на акаунт