МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 642
  • 833
  •   1
Отговори
# 120
  • ruse
Здравейте!
Аз живея във Варна. При предната си бременност ходих веднъж на фетална морфология при д-р Л. Бойчев за второ мнение и останах очарована от прегледа и отношението. Сега, на 9-ти декември отидох пак за същото и се уговорихме за нормално раждане ( Praynig), ако всичко е наред. Каза, че нормалното струва 300лв, за секциото не съм питала, дано не ми се и наложи.
В коя седмица си?

# 121
Здравейте!
Аз живея във Варна. При предната си бременност ходих веднъж на фетална морфология при д-р Л. Бойчев за второ мнение и останах очарована от прегледа и отношението. Сега, на 9-ти декември отидох пак за същото и се уговорихме за нормално раждане ( Praynig), ако всичко е наред. Каза, че нормалното струва 300лв, за секциото не съм питала, дано не ми се и наложи.
В коя седмица си?
В 30-та, терминът ми според д-ра е на 24-ти февруари, иначе по женска консултация се водя на 27-ми.

# 122
Здравейте!
Здравейте момичета аз пак лежах в  болницата за задържане тук във Варна. Аман писна ми тия контракции не спряха.
Верно ли д-р Бойчев ще дойде да ме изроди нормално срещу 300лв. Това много малко ми се вижда. В окръжна се въртят едни суми от 500-700 до 1000лв.
Аз след нова година ще ходя да се прегледам на третата ФМ и тогава ще го мислим. Не съм добре изощо с панкреаса и злъчката, ако кризите почнат отново мак ще искат да ражам. Болката е страшна не мога да я опиша.

# 123
  • ruse
Здравейте!
Здравейте момичета аз пак лежах в  болницата за задържане тук във Варна. Аман писна ми тия контракции не спряха.
Верно ли д-р Бойчев ще дойде да ме изроди нормално срещу 300лв. Това много малко ми се вижда. В окръжна се въртят едни суми от 500-700 до 1000лв.
Аз след нова година ще ходя да се прегледам на третата ФМ и тогава ще го мислим. Не съм добре изощо с панкреаса и злъчката, ако кризите почнат отново мак ще искат да ражам. Болката е страшна не мога да я опиша.
Здравей,д-р Бойчев няма да дойде при теб в Варна трябва ти да отидеш в Тутракан при него.Инъче да нормално раждане е 300 лв.

# 124
Естествено, че аз ще ида да родя в Тутракан. Просто сеизумявам, че при всичката му натовареност ако тръгна да раждам посреднощ ще дойде за 300лв. Това си имах в напредвид.
Посмях се малко, остава и до Варна да дойде. Grinning

# 125
Здравейте момичета първо да ви е честита Новата година и ви пожелавам да сте живи и здрави и много сбъднати мечти през тази година! Нова съм във форума, но го следя от доста време и конкретно тази тема. Предстои ми лапароскопия при д-р Б. Бойчев другата седмица и естествено съм притеснена много както всяка от вас която е минала по този път. Та въпроса ми е малко глупав, но реших да попитам.Трябва да ме приемат на 13.01 но се чудя по кое време на деня трябва да отида понеже не съм от Тутракан и трябва да пътувам. Благодаря предварително.  Simple Smile

# 126
Здравей,  честита нова година и на теб! Да е много успешна и щастлива за всички!
Относно въпроса ти, аз съм минавала тази процедура и мога да споделя следното . Сутринта около 8-8.30 отидох в медицинския център и ми дадоха направление за хоспитализация,  и след това с него отиваш в болницата ,за да дадеш кръв и урина и след това нищо не правиш цял ден, настаняваш се в стая, вечерта ти правят клизма, както и на другия ден сутринта и към 10-10.30 е самата операция. На третия ден, ако всичко е наред, те изписват. Успех!

# 127
Благодаря много за бързия отговор Simple Smile А относно това направление аз имам едно малко листче на което пише направление за хоспитализация и предполагам, че за него става въпрос. Simple Smile

# 128
Най-вероятно, на мен ми го дадоха от самата клиника, но не съм го гледала точно какво пише.

# 129
Здравей Rosito.St,
и аз да се включа относно въпроса ти - взех си предварително направление за хоспитализация от личния лекар, от клиниката ми бяха казали по коя пътека. Също така е необходимо да си изследваш кръвната група. Постъпих сутринта в болницата 8-8:30. Пуснаха ми кръвни изследвания и урина, през деня изследваха дали имам поносимост към упойка, вечерта клизма и на другата сутрин също. По някое време ме предупредиха да не ям деня преди операцията.

# 130
Благодаря за отговорите момичета, вчера съм пуснала набора от изследвания включително и кр. група. А за направлението и аз си мислех да говоря с личния ми лекар, та да видим какво ще каже тя.

# 131
Момичета,някоя от вас има ли актуална информация за пътната обстановка е Силистра и Тутракан,че утре съм на преглед и ще пътувам от Добрич до клиниката?

# 132
Роси мен ме приеха късно следобеда по спешност за лапароскопия и ме чистиха на следващия ден. Така че явно по което е време да идеш особенно като имаш готови резултати не е проблем. Гледай да е преди обед за да те регистрират спокойно.
Иванел говорих с баба и гледачката и. Жената каза че пътищата са отворени, но имало сняг. Внимавайте сутринта било голям лед. Аз съм другата седмица на преглед, ще ви стискам палци успех.

# 133
Ани Минкова благодаря за информацията! 

# 134
АНИ,и аз благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт