МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 664
  • 833
  •   1
Отговори
# 135
Момичета пишете после как е минало. Аз от лапарото съм много доволна, правих преди година. Обаче влязох в доста тежко състояние, бременността беше напреднала и с натравяне абе гадна работа. Бързо се възстанових, но след упойката много повръщах, а с дни не бях яла и вода не бях пила много време. Можеш да си вземеш уринал, че аз имах нужда катетъра много ме раздразни и нещо за главоболие. Аз не си спомням дали ме боля глава, но приятелката ми каза че от газта много я е боляло после. И тя се скъса да повръща. Ако имаш близки да чакат ще ги пуснат в реанимация да те видят. Мъжа ми го пуснаха след половин час, а аз не го познах отначалото.
Всичко ще е наред и ще мине. В най-добрите ръце сме. Мъжа ми каза,че цялата процедура е нямала 40 минути. А доктора влязал само за 15. Спомням си че тъкмо като влизаше ме хвана упойката и после пак той ме събуди. Другото е подготовка. Имам три дупки две с по един шеф и една с два. Не се виждат изобщо, а съм много бременна в седмия месец.

# 136
Благодаря за подкрепата и за информацията. Все си мисля,че мен повече ме плаши след оперативния период отколкото самата операция. Но се надявам всичко да мине нормално и без проблем.  Simple Smile

# 137
Роси мен не ме болеше след операцията. В петък ме оперираха, а в неделя ме изпратиха в къщи. В сряда ходих за конците и след няколко дни се прибрах към Варна. А моето състояние беше много тежко. Имаше после тъпа болка където са минавали щипките. За една седмица бях пушка. Приятелката ми също, хем тя се глези доста. Станах още на следващия ден, по-трудно ми беше преди да ме оперират. Всичко ще е наред, кога ще ходиш?

# 138
В сряда на 13.01 трябва да ме приемат, лапарото е насочено за четвъртък. За пръв път ще ми правят каквато и да е оперативна интервенция и заради това съм малко изплашена, но предполагам е нормално. Неизвестното плаши  Simple Smile

# 139
Здравейте момичета.....Отдавна не бях влизала във форума,искам първо да ви честитя Новата година Simple SmileТааа въпроса ми е има ли някой,който е определен за началото на месец март, да ражда при доктор Л.Бойчев Simple Smile

# 140
Аз съм за края на Март Айля. Но в събота ще уточнявам подробностите. Мисля да мина и през родилното да си запиша какво да нося. Ако имаш въпрос за който си пропуснала да питаш давай. Ще гледам да не забравя, че то като влезеш в кабинета и се забравя, кое по напред.

# 141
  • ruse
Аз съм за средата на февруари,но при д-р Богомил.

# 142
Здравейте, момичета. Честита нова година. Да споделя и моята история накратко. През 2015 ми се наложиха 2 кюртажа, през 4 5месеца....и двата около 7 8 седмица нямаше пулс. Причини...не ми дадоха. Първия път беше " Спокойно, случва се, не си първата". И след 5 месеца отново?  Реших вече да не бързам...и реших да отида в Тутракан, за да ми направят пълни изследвания, защото ми похвалиха клиниката, и като чета и вашите коментари. Първоначално исках при д-р Л.Бойчев....но ми казаха час за април, а аз исках по-раничко...и се записах при Б. Бойчев. Искам да попитам, някой дали е имал подобна история...просто незнам какво да очаквам като отида в клиниката, малко ме е страх от отговора.
Хубав ден ви желая. Wink

# 143
Здравей rose91green,искам да ти кажа да бъдеш спокойна Simple Smile Знам че не е лесно особенно след преживяното,но бъди сигурна,че си в правилните ръце в клиниката в Тутракан....

# 144
Благодаря ти! Дано да е така... незнам просто какво да очаквам. Надявах се някой, ако е минал през това да споделя   Simple Smile

# 145
Аз минах през 2 кюртажа в 5та и 8ма седмица. Почти нищо не ми откриха. Високо ТSH и нисък процент на усвояемост на фолиевата киселина. Но да кажа, че изследванията не са ми правени в Тутракан. Много трудно се откриват причините при тези миседи.

# 146
Здравейте.
И аз да се включа. Аз в момента съм на клостилбегит и ако и този месец не се получат нещата, лекарят ми предлага инсеминация в Тутракан. Ако се стигне до това, така или иначе ще се свържа с клиниката за подробности, но има време до тогава и ако някоя от вас е минала вече тази процедура, ще й бъда благодарна да ми каже малко повече. Колко време се стои в клиниката, правят ли някакви предварителни изследвания или всичко е там на място? Направление трябва ли да нося и ей такива неща?
А по въпроса каква е успеваемостта на инсеминацията изчетох доста, но въпреки това ще се радвам да споделите отново.
Благодаря предварително и успех на всички. Simple Smile

# 147
  • ruse
Здравейте.
И аз да се включа. Аз в момента съм на клостилбегит и ако и този месец не се получат нещата, лекарят ми предлага инсеминация в Тутракан. Ако се стигне до това, така или иначе ще се свържа с клиниката за подробности, но има време до тогава и ако някоя от вас е минала вече тази процедура, ще й бъда благодарна да ми каже малко повече. Колко време се стои в клиниката, правят ли някакви предварителни изследвания или всичко е там на място? Направление трябва ли да нося и ей такива неща?
А по въпроса каква е успеваемостта на инсеминацията изчетох доста, но въпреки това ще се радвам да споделите отново.
Здравей,първо да ти пожелая след тази стимулация да забременееш и да не стигаш до инсе.Ако все пак се наложи всички изследвания ще ти ги направят там,ако нямаш цветна снимка и нея ще ти направят там с пълна упойка е и не боли.За самата процедура се отива там мъжът ти дава матерял след 2 часа обработка те викат теб,процедурата не е болезнена и трае 2 мин.после се излежаваш на магарето около 20-30 мин.и това е.Ако има нещо питай.

# 148
Аз минах през 2 кюртажа в 5та и 8ма седмица. Почти нищо не ми откриха. Високо ТSH и нисък процент на усвояемост на фолиевата киселина. Но да кажа, че изследванията не са ми правени в Тутракан. Много трудно се откриват причините при тези миседи.
Ами, то това е достатъчно. Високото ТСХ, Хашимото, ако го имаш и дефектният ген, пречещ на усвояването на фолиевата са не една, а няколко причини за аборт, дори са сред причините за липса на бременност.

Последна редакция: ср, 13 яну 2016, 19:01 от Alo alo

# 149
Здравейте.

Здравей,първо да ти пожелая след тази стимулация да забременееш и да не стигаш до инсе.Ако все пак се наложи всички изследвания ще ти ги направят там,ако нямаш цветна снимка и нея ще ти направят там с пълна упойка е и не боли.За самата процедура се отива там мъжът ти дава матерял след 2 часа обработка те викат теб,процедурата не е болезнена и трае 2 мин.после се излежаваш на магарето около 20-30 мин.и това е.Ако има нещо питай.

Сърдечно благодаря, desi2811. Simple Smile През септември 2015 г. ми направиха лапароскопия. Имах само сраствания. Тръбите са проходими. Дали ще е необходима цветна снимка, при доказано проходими тръби след лапарото? За момента не се сещам какво да питам още, но ако се стигне до инсе сигурно ще имам още въпроси и тогава ще се възползвам. Simple Smile

Поздрави, Мария.

Общи условия

Активация на акаунт