МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 598
  • 833
  •   1
Отговори
# 90
здравейте, да попитам дали някоя от вас е оправила ин витро при БОГОМИЛ Бойчев и как е минало всичко.
Предстой ми такова и съм любопитна. Моля да ми пишат само тези, които са били при него. За брат му просто нямам шанса да се вредя, а и вече съм направила избора си.
Благодаря за отговорите  Simple Smile

# 91
Здравей Alo alo! Аз правих инвитро при д-р Богомил Бойчев и съм бременна Simple Smile Страхотен лекар и човек. Нямам думи. Другата седмица ще ходя на първи преглед при него. Дано всичко да е наред Simple Smile Инвитрото ми беше на естествен цикъл. По препоръка на доктора. И се получи Simple Smile Ако имаш други въпроси питай. Лек ден Simple Smile

# 92
  • Варна
Аз съм в процес на стимулация при д-р Л.Бойчев дано всичко завърши успешно:)Ще пиша как върви

# 93
  • ruse
Здравейте момичета,много ми е интересно как протича раждането при док.Б.Бойчев.Живот и здраве и аз съм се запътила натам и ми е интересно на магаре ли се ражда или на легло,ако постъпиш с контракции кога ти правят клизма и такива неща.Ох от сега се притеснявам да сподели някой Моля.

# 94
Здравейте, момичета. За пръв път пиша тук. Искам да ви попитам как става раждането в болницата в Тутракан без избор на екип. Доволни ли сте и кои доктори работят в отделението?
 Иначе си водя консултациите при д-р Л.Бойчев

# 95
Здравейте, момичета. За пръв път пиша тук. Искам да ви попитам как става раждането в болницата в Тутракан без избор на екип. Доволни ли сте и кои доктори работят в отделението?
 Иначе си водя консултациите при д-р Л.Бойчев
Здравейте! Доколкото аз успях да се ориентирам, докато бях там, в отделението работят, освен двамата братя Бойчеви още 4-ма млади лекари, специализанти. Освен тях 6мата съм виждала и още един по-възрастен лекар. Като отидеш в отделението,те преглеждат първо. След това, според обстоятелствата...и дежурните. Аз лично съм много доволна, но аз избрах, кой да ме изражда.

# 96
Благодаря ти за отговора. Simple Smile

# 97
  • Русе
Аз мисля, че щом си водиш консултациите при Бойчев вероятно той ще поеме ангажимент и за раждането newsm78

# 98
Момичета, моля ако на някоя от вас й е правена скоро хистероскопия при д-р Бойчев нека каже как протича процедурата, колко струва дават ли болничен....той ли решава дали тр да се направи ?

# 99
Здр момичета. Искам да ви попитам, която от вас е раждала в тутракан, какви са условията в родилното, чисто ли е, дават ли бебетата при вас след раждане, някакви памперси пт там дават ли се или аз си нося. Като цяло всичко по тпзи въпрос ме интересува

# 100
  • ruse
Някоя търсила ли е др.Боичев в неделя дали ще ме приеме?

# 101
Здр момичета. Искам да ви попитам, която от вас е раждала в тутракан, какви са условията в родилното, чисто ли е, дават ли бебетата при вас след раждане, някакви памперси пт там дават ли се или аз си нося. Като цяло всичко по тпзи въпрос ме интересува
Условията в болницата са добри, но не  са луксозни. Към всяка стая има санитарен възел с топла вода непрестанно. В стаите има гардеробче, шкафче за всяка мама. Има и ТВ. Два пъти на ден забърсват стаите и ги проветряват.Бебетата са при майките, освен ако няма някакъв проблем. 10 памперса си носиш, но и да забравиш не е проблем. Аз раждах през февруари там.

# 102
Благодаря за отг. А след като родиш ли ти дават едногодишен болничен или пак е за няколко месеца. Не съм наясно Simple Smile

# 103
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ ДАМИ!!!
бих ИСКАЛА ДА СЕ СВЪРЖА С ДР.ЛЮБОМИР БОЙЧЕВ ЗА ДА СЕ ЗАПИША ПРИ НЕГО НО НЗМ КОРДИНАТИТЕ МУ ? МОЛЯ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ , КАК ДА СЕ СВЪРЖА С НЕГО????
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ....:*

# 104

Общи условия

Активация на акаунт