МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 691
  • 833
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте,
аз съм с термин началото на април. От Русе съм, но се следя при д-р Б.Бойчев. Искам да раждам в Тутракан (надявам се да стигна навреме Simple Smile - все пак ми е първо раждане. Но какво е това олио, което трябва да носим за бебето - олио за готвене или олио за мазане, че една позната ми спомена нещо за олио за готвене.
Също доколкото разбрах бебетата ги повиват в пелени, дали ако носим дрешки ще го обличат с тях  newsm78.

# 211
Благодаря , тортичка  bouquet
Явно док така процедира, защото и на мен така ми каза че ще направим и аз малко се притесних  Simple Smile

# 212
Момичета, искам да ви питам първата ФМ, която по принцип се прави в 11-13 седмица, на вас правиха ли ви я, или направо тази, която е към 19-21 седмица  Rolling Eyes
И двете правихме.

# 213
 Thinking Ами както тотричка писа, док каза, че ще направи замерване, ама на кое точно, дали на носната костица  + ще ми вземат кръв за БХС. А към 20 седмица аз разбирам, че ще огледа всички органи и ще бъде 4Д. Дали правилно съм разбрала.
Тортичка, какво точно замерва  Thinking

# 214
  • ruse
ivanel83, леко раждане!
Ани, как си?
Деси, възстанови ли се? Добре ли сте с бебчо? Кърмиш ли?
Да вече съм много добре кърмим се яко и всичко е наред. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 215
  • България
Поли, правилно си ме разбрала. Hug
Деси, обезоболяваха ли те достатъчно след секциото? Кога ти тръгна кърмата? Трябва ли да се носи помпа за кърма и стерилизатор в болницата?

# 216
Тортичка  Hug
И още два въпроса ПКК и урина в коя седмица ти правиха? И док досега взимал ли ти е секрет за микробиология?

# 217
Здравейте, стискам аз влизам в деветия днес. По-ниска съм от тревата само мърморя, срашна кривотия. Всичко е готово, тая седмица малко дрешки още чакам.
Всички изследвания ми ги направиха като се записах на женска консултация някъде 12-та седмица. Бяха 7-8 някъде и токсоплазмоза също, че имам кот и пес и на двете къщи. Тогава и секрет ми взеха, но във Варна аз бях почнала с изпълненията отдавна вече. В 20-та седмица Бойчев огледа малкия под лупа, всички органи, кости и пръстите броя. Също гледа за заешка устна. Направи доплер, засече кръвопотока, сърцето ама каквото ви дойде на ум. В 29-та отново повтори процедурата като видяхме коренчетата на зъбите и гънките на мозъка. Пак провери за генетични изменения и заешка устна. Органите той си ги гледа на 2d другото е за ваш кеф, а кефа беше голям. Смяхме се, плакахме две нощи не спах.
Аз съм на финалната права, обаче лекарствата ще ги пия докато отида там. След осми ако не е тръгнал вдигам гълъбите.
Какво ми стана миналата седмица и тая олях се да поръчвам дрешки. Взех костюмче на Ферари, уж изненада за тати. Дрън дрън изповядах се още същата вечер. Тате се зарадва много, бебо толкова емоционален беше че си имам синка на корема от ритници.

# 218
  • България
Поли, ПКК, урина и микробиология ги направихме заедно с БХС, в 12 седмица.
Ани, нормално ли ще раждаш? Ще чакаме пряко включване Wink.

# 219
Ани, много благодаря за подробния разказ, беше ми интересно  Peace
А на теб пожелавам мноооого леко раждане  Hug
Тортичка, и за теб  bouquet за отговора. Само, че аз на 15.03 ще се записвам вече за следене, но съм от един и половина на обяд и ако кажат тогава да правим и пкк, аз трябва да съм гладна и жадна, а не виждам как ще стане. Явно ще трябва в друг ден да идем сутринта да ги направим живот и здраве.
Абе само всичко да е наред, че днес пак ми зацапа кафеникаво.  Crossing Arms

# 220
  • България
Поли, и аз ходих на обяд. Всичко ми пуснаха, нямаше проблем. Само за глюкозата ми дадоха бележка, да си я направя където искам, на гладно.
В коя седмица си? Предполагам пиеш хапчета и лежиш, нали? Ще звъниш ли на док?

# 221
  • ruse
Поли, правилно си ме разбрала. Hug
Деси, обезоболяваха ли те достатъчно след секциото? Кога ти тръгна кърмата? Трябва ли да се носи помпа за кърма и стерилизатор в болницата?
Даваха ми достатъчно обезболяващи винагу когато си поискам,кърмата ми тръгна веднага за щастие,да бях си взела помпата,но не ми се наложи да я ползвам.

# 222
  • България
Деси, не пречат ли обезоболяващите на кърменето?

# 223
Тортичка, днес съм точно в 10 седм.+ 0 дни. Утрогестан слагам от самото начало. Миналата седмица в четвъртък имах за пръв път зацапване от сутринта до вечерта. Тогава звънях,  но док беше отпуска. И отидох в дежурния кабинет на АГ-то ни. Тончева видя според думите й на фантазия малко отлепване. Тогава лежах в къщи и на другия ден вече нямаше нищо. Онзи ден в четвъртък имах час при док и му казах, хубаво огледа и каза, че няма никакво отлепване, бебо отговаряше точно на седмиците и дните, всичко беше наред. Единствено плацентата се е разположила върху шийката и той каза че не й е мястото там, но има още време да се измести и издигне. И че зацапването може да е свързано с това нещо. И днес сутринта пак зацапа със същия бледо кафеникав цвят като преди 10 дни. Сякаш не се притеснявам толкова, пия си но-шпа, слагам утрогестана, лежа си и се наблюдавам. Не мисля за сега да безпокоя док. Нямам болки, слава Богу.

# 224
  • България
Еднократно ли беше зацапването? Док каза ли, ако пак зацапа, какво да правиш? Почивай си и се пази, Поли!

Общи условия

Активация на акаунт