ще разберете....За краката освен, че плода притиска някаква артерия. Съдовия хирург каза че и папаверина прави реакция и ставам на едни големи петна пълни с кръв, едно синьо-лилаво. Минах на доплер, запушвания и тромби няма. Демек не е опасно, ходя като далматинец.
Васерман нямам, ще го земем в понеделник от доктора. Ако не и без него, няма да родя пред отделението. Ама издразни ме честно. Хем е длъжен, хем е нагъл да се тревожа аз че ми е малко. Ще родя аз после кожата му.....
За разните течове да споделя.моя опит. Първо ако са води спирачка нямат, слага се лиглин и сеходи в болницата върху напоения линглин се прави тест дали са води. Дамска превръзка не може променя се алкалната среда от химията и теста може да е положителен а да не са води. От аптеката то един голям пакет беше 1,80. После ще си го вземете в болницата. Иначе с напредването на бременността самата секреция ще се увеличава. Ще се изтървате на гащите и ще се чудите това пък кога стана. Срама е голям, болката малка аз и други работи съм правила без да се усетя. Ходих повръщах ислед малко нещо ми бучка, бременни жени сме случва се. Поплаках малко и пералнята Сийка ги изпра.