МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 716
  • 833
  •   1
Отговори
# 270
Не ме съжалявайте не може да ме боли толкова, че да не търпя. Ми самите контракции ще се опитам да обясня. Корема нали се втвърдява, не мога да си поема въздух и започва да ме боли. Ми коеболи: корем, органите наоколо, кръст, гръбначен стълб, стави. Все едно ще ти идва и аха всичко ще се излезе от теб. Няколко пъти така и почва и косата да боли  Joy ще разберете....
За краката освен, че плода притиска някаква артерия. Съдовия хирург каза че и папаверина прави реакция и ставам на едни големи петна пълни с кръв, едно синьо-лилаво. Минах на доплер, запушвания и тромби няма. Демек не е опасно, ходя като далматинец.
Васерман нямам, ще го земем в понеделник от доктора. Ако не и без него, няма да родя пред отделението. Ама издразни ме честно. Хем е длъжен, хем е нагъл да се тревожа аз че ми е малко. Ще родя аз после кожата му.....
За разните течове да споделя.моя опит. Първо ако са води спирачка нямат, слага се лиглин и сеходи в болницата върху напоения линглин се прави тест дали са води. Дамска превръзка не може променя се алкалната среда от химията и теста може да е положителен а да не са води. От аптеката то един голям пакет беше 1,80. После ще си го вземете в болницата. Иначе с напредването на бременността самата секреция ще се увеличава. Ще се изтървате на гащите и ще се чудите това пък кога стана. Срама е голям, болката малка аз и други работи съм правила без да се усетя. Ходих повръщах ислед малко нещо ми бучка, бременни жени сме случва се. Поплаках малко и пералнята Сийка ги изпра.

# 271
Ох, Ани, миличка, аз знам за какво говориш  Crazy
Преди 12 години съм минала през същия ад, все едно те връзват на два коня и единия тръгва на ляво другия на дясно, и всичко ще ти се откъсне всеки момент и ще се изсипе долу.
Уф, само като си припомних и ме хвана шубето  Twisted Evil

# 272
Ооо момичета как сте, аз вече съм тутраканче. Шийка вече нямаме и малкия го чакаме да седмица според доки. Обаче като пристигнахме и контракциите спряха. Ще пиша като има нещо. Вие как сте?

# 273
  • България
Честит празник, момичета! bouquet
Поли, разсмя ме с тези коне. Laughing
Ани, в болницата ли си? Дано всичко да мине гладко и само приятни емоции!

# 274
Тортичка, баш такова си е чувството  Joy
Ани, хайде чакаме новини от теб и бебо  Hug
След една седмица ще бъда и аз тутраканче за един ден, нямам търпение вече  Heart Eyes
Тортичка, нашия док кога ти каза предполагаем пол Flutter

# 275
  • България
В 17 г.с. ни каза пола, но сигурно може и по-рано.

# 276
  • Русе
Момичета, стискам ви палци да гушнете бебетата си и всичко да мине добре!!!
Честит ви празник!
Следя ви понякога и ви подкрепям докрай! Знаете, че сте в много добри ръце!
Полинче док ако успее да види, може да познае пола още при първата фм- 12-13 седмица. Мноооо е добър!!  Crazy
Хайде прегръдки за всички ви!!!  Hug
 bouquet

# 277
Тортичка  Peace
Жулиет, честит празник и на теб!
И много благодаря за пожеланията и включването ти по моя в ъпрос  bouquet

# 278
  • Русе
На мен ми каза пола в 12 седмица, интересното е, че аз подсъзнателно си говорех на бебето в мъжки пол и така се и оказа Simple Smile
Момичета гледайте да сте по-спокойни, въпреки че знам колко е трудно. Не е задължително всички неразположения, които преживяват другите да се проявят и при вас. И един съвет от мен-четете повече какво ви чака след раждането на бебето, отглеждане, хранене и т.н. Аз направо изпаднах в ужас, въпреки че беше много чакано бебе.
Лека бременност на всички и още по-леко раждане накрая.

# 279
  • България
парашутани, можеш ли да препоръчаш някакви книги? Предполагам има много по темата.
Ако ви се разказва за раждането, ще е интересно.

# 280
  • Русе
Аз лично съм черпила информация от интернет в зависимост от конкретните проблеми и въпроси възникнали в процеса на отглеждане на малчо. Предполагам с търсачката ще ти излязат и заглавия на книги. На мен точно това ми се оказа проблема, че се бях съсредоточила в бременността си и почти не отделих време да чета какво ме чака след това Simple Smile
Родих секцио, защото бебето застана седалищно точно накрая, ако нещо конкретно ви интересува бих отговорила, аз пожелавам нормално раждане на всички!

# 281
  • България
В Тутракан ли ражда? Аз имам коремна операция и доста неприятни спомени.

# 282
  • Русе
Да, в Тутракан. Следих се при д-р Л. Бойчев.

# 283
  • България
Добре ли те обезоболиха след секциото? Чувала съм от познати, че си слагали профенид допълнително. Аз не посмях да си сложа след коремната.

# 284
  • Русе
Не съм имала почти никакви болки след това, но по принцип имам висок праг на болка. Всеки човек различно я понася. Важно е да се раздвижиш възможно най-бързо след операцията. Имам три лапароскопии преди това и хич не го мислех. Пък и като ти донесат малкото човече в стаята........

Общи условия

Активация на акаунт