МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 686
  • 833
  •   1
Отговори
# 660
  • русе
Здравейте, момичета. Имах записан час за 21.11. От преди четири месеца,  но се обадиха да ми го променят в ден,  в който ще съм в цикъл най-вероятно.
Моля,  ако има някоя,  която няма да си ползва часа около тази дата, нека пише. И той е човек,  знам,  но толкова го чаках тоя час Sad
писала съм по погрешка на лични Simple Smile
Когато записвахме час за лапаро доктора каза че ще бъде на семинар извън бг Sad заради това сиг ти е отменен часа ако си при Любомир

# 661
  • русе
Здравейте! Февруари месец имах преглед при Б.Бойчев,но честно казано не съм особено доволна от неговото отношение (не знам защо така). Сега реших да отида при д-р. Л.Бойчев,понеже вече от година и половина се опитваме да си имаме бебче,но не се получава, и честно казано последно време взех и адски много да се депресирам за това.Та се надявам той да ни обърне малко повече внимание,и незнам дали ще се наложи да се пускат някакви изследвания,та трябват ли да се носят някакви документи или да се направят предварителни изследвания,защото не съм запозната с това.Преди година и половина съм оперирана от миома,и ще си взема епикризата от операцията,но освен това нз дали е нужно нещо друго.
каквото имаш направено го вземи,а той ще ти каже какво следва.Поне аз така направих:) Успех

# 662
Да, при Любомир съм... Голям късмет... За това питах за някой, който няма да си ползва часа около тази дата

# 663
Стига бе мен ми е  дал 25.11 Любомир Бойчев дата за секцио. До кога е този семинар?

# 664
  • русе
Стига бе мен ми е  дал 25.11 Любомир Бойчев дата за секцио. До кога е този семинар?
аз на 23 ще ме оперира така се разбрахме значи ще се е върнал

# 665
Момичета доктор Любомир Бойчев ,кога няма да го има и някой знае ли колко пари сътрува хистероскопията ?

# 666
  • русе
Момичета доктор Любомир Бойчев ,кога няма да го има и някой знае ли колко пари сътрува хистероскопията ?
Мисля че от 17 до 23 а за другото незнам

# 667
Здравейте на всички.
Имам въпрос към раждалите мами, които са без сключен брак с половинката. Как става припознаването в Тутракан някой може ли да ми помогне с малко информация.
Благодаря ви!☺

# 668
Здравейте на всички.
Имам въпрос към раждалите мами, които са без сключен брак с половинката. Как става припознаването в Тутракан някой може ли да ми помогне с малко информация.
Благодаря ви!☺

Ще ти дадат да попълниш данните на таткото и той ще трябва само да се разпише,като идва да те види

# 669
Здравейте на всички.
Благодаря ви!☺

Ще ти дадат да попълниш данните на таткото и той ще трябва само да се разпише,като идва да те види
Благодаря Simple Smile

# 670
Здравейте отново.Мина ми прегледа при Л.Бойчев.Ксто за начало каза да си пусна 5 хормона за изследване.След това да отидем в клиниката при него за цветна снимка и спермограма.Малко се наплаших честно казано,защото ми казаха че много боляло и чак упойка слагали за цветната снимка,и също от това че много мои познати казаха ,че тепърва страшно много разходи ще трябват и страшно много изследвания.А тези неща много ги преживявам и мисля постоянно.

# 671
  • русе
Здравейте отново.Мина ми прегледа при Л.Бойчев.Ксто за начало каза да си пусна 5 хормона за изследване.След това да отидем в клиниката при него за цветна снимка и спермограма.Малко се наплаших честно казано,защото ми казаха че много боляло и чак упойка слагали за цветната снимка,и също от това че много мои познати казаха ,че тепърва страшно много разходи ще трябват и страшно много изследвания.А тези неща много ги преживявам и мисля постоянно.
Здравейте Simple Smile Цветната снимка става за 10 минути и си под пълна упойка след това не усещаш нищо освен лека тежаст ниско долу!Аз преди това съм правила без упойка и беше болезнена Sad До колкото финансите наистина всичко струва пари,но това е цената за да стигнем до желанието да имаме дете и все пак там цените са все още народни от колкото в софия!

# 672
Здравейте,
Аз имам записан час за видеозон при д-р Богомил Бойчев.
Трябва ли да ме притеснява, че тук предпочитате Любомир?!
И защо предпочитате него?
Благодаря

# 673
  • русе
Здравейте,
Аз имам записан час за видеозон при д-р Богомил Бойчев.
Трябва ли да ме притеснява, че тук предпочитате Любомир?!
И защо предпочитате него?
Благодаря
Не мисля,че трябва да те притеснява.По принцип уж водят големия по добър,но аз съм при Любо а састра ми е при Богомил и е също доволна колкото съм и аз.И Богомил като съм ходила има ужасно много пациентки.А ако вече случаят ти е по сложен знам,че за всичко се консултират двамата така,че не се притеснявай,в сигурни ръце си.

# 674
Не знам колко страшно много пациенти има, но като се обаждах днес да си запиша час, За Богомил имаше за 16.01 час с направление, а за Любомир чак за 29.03. Simple Smile и то платен. Ако е с направление - за средата на април.

Б. Бойчев е по-обран, като цяло, докато Л. Бойчев по те предразполага.
Но, при когото и да си, няма да сгрешиш.

Общи условия

Активация на акаунт