МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР "СВ. ИВАН РИЛСКИ" - ГР. ТУТРАКАН

• 110 659
  • 833
  •   1
Отговори
# 705
Да определено не бях подготвена за чакането. Но ще си чакам както казахте кротко. Наистина с много надежди съм се изпълнила за тази дългоочаквана среща надявам се да мине добре нямам нърпение да вляза Praynig

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 14:16 от eleq

# 706
  • русе
Да определено не бях подготвена за чакането. Но ке си чакам сакто казахте кротко. Наистина с много надежди съм се изпълнила за тази дългоочаквана среща надявам се да мине добре нямам нърпение да вляза Praynig
Дано всичко е наред Simple Smile Моят час беше за 17:00 минах в 00:00 и не съжелявам,че чаках Simple Smile

# 707
Момичета снощи се прибрахме вкъщи доста късно и толкова бях уморена нямаше как да пиша успях да мина  през кабинета 21:30 ч. Искам да ви кажа ,че съм толкова доволна и определено чакането си заслужаваше. До сега от всички кабинети в който съм била винаги съм излизала уплашена, разплакана и незнаеща какво ще стане за напред а снощи... снощи мили момичета за първи път излязох със усмивка знаейки как ще продължа,вдъхнаха ми толкова надежда  толкова топлина и вяра ,че самата аз не мога да повярвам. Със сиг имам проблем на вече знам ,че този проблем може да се реши.Много дъм доволна др Бойчев беше мн внимателен и мн забавен.  Бяхте прави за всичко  bouquet

# 708
Момичета снощи се прибрахме вкъщи доста късно и толкова бях уморена нямаше как да пиша успях да мина  през кабинета 21:30 ч. Искам да ви кажа ,че съм толкова доволна и определено чакането си заслужаваше. До сега от всички кабинети в който съм била винаги съм излизала уплашена, разплакана и незнаеща какво ще стане за напред а снощи... снощи мили момичета за първи път излязох със усмивка знаейки как ще продължа,вдъхнаха ми толкова надежда  толкова топлина и вяра ,че самата аз не мога да повярвам. Със сиг имам проблем на вече знам ,че този проблем може да се реши.Много дъм доволна др Бойчев беше мн внимателен и мн забавен.  Бяхте прави за всичко  bouquet
Радвам се ,че си останала доволна  Wink За другия път се пригодви за чакане и помни ,че ще си струва всяка секунда,всяка минутка,всеки час прекаран пред кабинета  Hug

# 709
Браво!  Peace
Има ли някоя с мен ? Аз съм за 23.02.
Може да се засечем там Simple Smile.
Елея, а какъв е проблема при теб?

За едно тестче около тази дата знам и стискам палци  Praynig .

Последна редакция: сб, 18 фев 2017, 09:53 от Live_Love

# 710
Браво!  Peace
Има ли някоя със мен ? Аз съм за 23.02.

Благодаря ти мила  Heart Eyes

# 711
  • Русе
Елея, много се радвам! Ще видиш, че всичко си заслужава и всичко ще бъде наред!   Hug
На всички ви пожелавам да сбъднете мечтите си! 

Господ здраве да дава на тези прекрасни лекари!  Heart Eyes  bouquet

# 712
Здравейте отново момичета включвам се да ви разкажа на кратко за прегледа ,който за мое изумление продължи цял час. Ще гледам да не изпадам в подробности. На кратко аз съм с два спонтанни аборта в 10 и 18 г.с втория аборт беше юни 2016г понеже вече бях бая няпреднала може да се представите какъв ужас изживях. Освен откритата ми тромбофилия др Бойчев откри и " синдром на Ашерман" което до колкото разбрах от него се получава след кюретаж явно аз съм се сдобила с него след първия К който беше 2015г. Синдрома представлява слепване на матката и така размерите и се променят спомена ,че това  е една от причините аборта в 18 сед да се случи понеже му е тясно и спира да се развива звучи доста страшно моля ако някой знае нещо повече за този синдром нека разкаже. Предложи да се направи хистеро  и общо взето се разбрахме да звънна в понеделник за да се разберем кога да стане. Много ме е страх но съм готова да мина през всичко за да имам бебче Cry

# 713
Никаква представа нямам отностно синдрома  Tired Даже не съм чувала . Много Съжалявам за случилото се Sad
 Щом проблема е открит, предполагам че бързо ще го решите.
Желая ти успех! 

# 714
Браво!  Peace
Има ли някоя с мен ? Аз съм за 23.02.

Аз съм за 23.02, ти за колко часа си? Нямам търпение да дойде, че да си видя бебка Simple Smile

# 715
Здравейте отново момичета включвам се да ви разкажа на кратко за прегледа ,който за мое изумление продължи цял час. Ще гледам да не изпадам в подробности. На кратко аз съм с два спонтанни аборта в 10 и 18 г.с втория аборт беше юни 2016г понеже вече бях бая няпреднала може да се представите какъв ужас изживях. Освен откритата ми тромбофилия др Бойчев откри и " синдром на Ашерман" което до колкото разбрах от него се получава след кюретаж явно аз съм се сдобила с него след първия К който беше 2015г. Синдрома представлява слепване на матката и така размерите и се променят спомена ,че това  е една от причините аборта в 18 сед да се случи понеже му е тясно и спира да се развива звучи доста страшно моля ако някой знае нещо повече за този синдром нека разкаже. Предложи да се направи хистеро  и общо взето се разбрахме да звънна в понеделник за да се разберем кога да стане. Много ме е страх но съм готова да мина през всичко за да имам бебче Cry
Не съм чувала за този синдром ,но ако ви препоръчва хистеро не се замисляй...На мен януари ми направи и съм изключително доволна премахна полипи и някакъви висулки в кухината.А и също така кухината ми била по малка от нормалната и ми я разшири.Успех!

# 716

[/quote]

Аз съм за 23.02, ти за колко часа си? Нямам търпение да дойде, че да си видя бебка Simple Smile
[/quote]

За 18:50 . съм , но знае ли човек Simple Smile
В кой месец си ? Simple Smile Да оглеждам коремчета  Party

# 717
Много е тихо тук  newsm78 Някой върнал се скоро от преглед , да сподели продължава ли наплива?
И успех на всички  Hug

# 718

Live_Love, в 8 месец съм, но часа ми е за 15:30 и силно се надявам да успея да мина по на време... Ти в кой месец си?

eleq, успех ... дано всичко се нареди и се появи мечтаното бебче. Определено ще минете през много препядствия още, но всичко си струва. Стискам палци!

# 719
Благодаря ти дано всичко е наред. На теб ти пожелавам леко раждане, предстои ти нещо много красиво изживей го на пълни обороти всичко най-хубаво ти пожелавам bouquet

Общи условия

Активация на акаунт