Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога ефективно да управлявам времето на сина си в 5-ти клас, докато работя на пълен работен ден и имам по-малко дете?
Какво е мнението на учителя за контрола върху учебния материал в 5-ти клас?
Какви са мненията относно оставянето на детето да се справя само в 5-ти клас?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога ефективно да управлявам времето на сина си в 5-ти клас, докато работя на пълен работен ден и имам по-малко дете?
-
Какво е мнението на учителя за контрола върху учебния материал в 5-ти клас?
-
Какви са мненията относно оставянето на детето да се справя само в 5-ти клас?
Мненията са разнообразни. Някои родители вярват, че след началните класове е време да позволят на децата си да се справят сами. Други смятат, че децата все още се нуждаят от помощ, особено в контекста на учебния материал в България. Важно е да запомните, че всяко дете е уникално и подходът може да варира въз основа на индивидуалните нужди.
-
Какво е мнението за вечерния час в домашните?
-
Какво е мнението за родителската намеса в образователния процес?
Опитайте в началото само да го контролирате вечер - какво е написал и т.н. По един въпрос да му зададете по предмет я ясно знае ли си урока или не. Още в началото не бързайте с учителите у дома. И съвет от мен и училищната психоложка - не се карайте на детето прекалено много като донесе лошите оценки, говоря за чисти 2-ки и 3-ки
Също за дете, 5 клас догодина.