Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 169
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря! Непременно  Hug
Сега мога да се похваля с адикт 2014. Не познавам по-ранните версии, но този е великолепен. Никакви цитруси не усещам. Само жасмина, по-различен от други парфюми и после много, много дълго печена курабийка, така е усещам ванилията тук. Впечатленията са ми само на два дни. Чудесни сте момичета, продължавайте да споделяте и помагате   bouquet

Последна редакция: нд, 08 фев 2015, 19:53 от dina

# 376
Спотът на Мис Диор Шери излезе. Макар да очаквах повече и преди всичко нещо по-непредвидимо, на Натали Портман мога всичко да й повярвам Simple Smile
С пожелание за цветен и слънчев ден https://m.youtube.com/#/watch?v=370HVSyfG9c

# 377
Мами искам да си купя нов парфюм , моля споделете някой хубав траен може и по-тежък ,но не сладникав и да е до около 40 лева.

# 378
Благодаря на всички дами, които помогнаха в избора. Отидох с 6-7 имена на парфюми, някои от които ги нямаха. В крайна сметка избирах между версаче версенс и армани аква де джиоя. Избрах арманито (версачи версенс е много приятен, нежен, но жена ми има поне два парфюма, които са много много подобни на него). Избрах нещо по различно от нейните парфюми.
Още веднъж благодаря на всички дами, които ми помогнаха.
Пожелавам на всички весело и незабравимо изкарване на 14 февруари.

# 379
  • Варна
MAX MARA На този залагам аз  Wink

# 380
  • София
Благодаря на всички дами, които помогнаха в избора. Отидох с 6-7 имена на парфюми, някои от които ги нямаха. В крайна сметка избирах между версаче версенс и армани аква де джиоя. Избрах арманито (версачи версенс е много приятен, нежен, но жена ми има поне два парфюма, които са много много подобни на него). Избрах нещо по различно от нейните парфюми.
Е кажи кой парфюм избра, не бъди скромен  Laughing

# 381

В крайна сметка избирах между версаче версенс и армани аква де джиоя. Избрах арманито...

# 382

Текста в червено виж.  Peace

# 383
  • София
Извинявам се  Hug

# 384
Здравейте,пиша нещо като предупреждение!
Преди 3-4 дена реших да поръчам womanity от parfum-bg.com,като до сега винаги съм си го купувала от физически съществуващ магазин,най-добрият в града и съм била абсолютно доволна!Поръчах най-голямата разфасовка,т.е 80мл,за 99лв.На следващия ден дойде и като го отворих вътре беше с жълто-оранджев цвят,което много ме притесни,но все пак си пръснах на ръката,аромата беше същия,със същата интензивност,мога да се обзаложа,че беше 100% оригинален.Реших да го върна,само заради цвета,а и проверих по batch кода,че е произведен,преди близо 5 години,оставаха няколко месеца,докато му изтече срока,което не е особено показател по-принцип.От съответния сайт бяха много любезни(аз не бях скъсала дори целуфана),върнаха ми и парите за доставката,всичко точно.
Отидох да си закупя парфюма от моят си магазин,пак най-голямата разфасовка,за 169лв,всичко точно!Седнах на заведение с приятелка,отворих го и какво да видя...пак жълт...бях решила,че вече ще го ползвам,дори не го пръснах.Върнах се в магазина,да ми го подменят,те казаха,че за пръв път случват на такова нещо,отвориха друг пред мен иии...той пак жълт...след което ми върнаха парите и ми казаха,че това е абсоютен прецедент,като междувременно аз пак проверих batch кодовете и се оказаха,пак произведени преди близо 5 години.
Това води до извода,че има проблем с официалния вносител на марката,защото вече и в повечето online магазини го няма и няма от къде да го заредят.Не мога да го твърдя със сигурност,но надявам се да не го спират от производство,или да не пращат остарелите към България,че ще трябва да си го купувам от чужбина.
Относно сайта съм много доволна от отношението,парфюма си беше наред,освен цвета,но явно това не е тяхна грешка!
Надявам се да съм била полезна и ако купувате womanity от където и да е,да го отваряте пред самия консултант,че ако има проблем,той да бъде решен мигновено.Благодаря за вниманието и се извинявам за "чаршафа".Знам,че не ми е мястото в тази тема,но според мен е важно Simple Smile))  bouquet

# 385
Мами искам да си купя нов парфюм , моля споделете някой хубав траен може и по-тежък ,но не сладникав и да е до около 40 лева.
Пробвай следните:
http://www.fragrantica.com/perfume/Antonio-Banderas/Her-Secret-15291.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Antonio-Banderas/Her-Golden-Secret-18661.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/5th-Avenue-81.html
http://www.fragrantica.com/perfume/s-Oliver/Soulmate-Women-18967.html

Всички се продават в магазини DM. Там има и много други в твоя ценови диапазон. За тези знам със сигурност, че са интересни и трайни аромати.

# 386
  • Бургас
Здравейте, момичета Simple Smile Не съм писала тук, но ви следя  с интерес. Страхотни сте !
Бижу, моля те да споделиш още впечатления от  Adios Pampa Mia Mujer La Martina, когато го поносиш повече. И аз му се чудех, но така и не го поръчах. Чета международната Фрагрантика, а там нямаше отзиви за него. Не знаех, че има руска. Интересни ми бяха лешниците, но явно не се усещат особено Simple Smile Имам Just Cavalli Gold и там са много осезаеми, но и самият аромат е доста силен и доста по-различен предполагам.

# 387
Да си споделя една малка радост. След общо месец и половина чакане най-накрая си получих мостричките от Luckyscent. Първата пратка се затри нанякъде, хората бяха много мили и ми я изпратиха втори път, която дойде за две седмици. Много съм щастлива, нямам търпение да се запозная с дузината аромата, например тези на Vagabond Prince, MDCI, Histoires de Parfums и други.  Party

# 388
Бижу, моля те да споделиш още впечатления от  Adios Pampa Mia Mujer La Martina, когато го поносиш повече. ................
Имам Just Cavalli Gold и там са много осезаеми, но и самият аромат е доста силен и доста по-различен предполагам.
Ще разкажа, обещавам.
А аз моля за отзиви точно за Just Cavalli Gold. Много искам нещо, което мирише на лешници и съм се спряла на него. Пробвах го вече, не ми прилича на Just Cavalli, както е посочено във Фрагрантика и ми хареса, но с удоволствие бих прочела и друго усещане за него. Hug

# 389
Да споделя и аз за първата си цяла бутилка на сляпо - Batacuda. Познавайки се, бях се настроила за провал. От 50 тествани парфюма, обикновено харесвам 1-2, максимум 3.
Преди почти година бях написала в темата, че "искам парфюм, чийто аромат е вкусът на швепс битерлимон". По-точно не мога да го определя. Не е най-газираният швепс, напротив, това е швепсът, който си зарязал в чашата и се е превърнал в тръпчив стоплен сок, чиято сладост е избила. Точно това ми харесва в Batacuda - че цитрусът е омекотен от една деликатна сладост, която напомня на отдавна намазано с кокосов слънцезащитен крем тяло, на изветрял накъртващо сладък парфюм към 5 сутринта, на плодова дъвка в борба за надмощие срещу няколко джина. Има морски влажен въздух. Има и щипка сол, по ръба на чашата, по затоплено тяло или в начупена от морската вода изсветляла коса. Мирише на заспиване по светло и събуждане в 2 следобед.  Heart Eyes

Днес тествам няколко парфюма на The Different Company (за съжаление, без Sublime Balkiss и Pure eVe, които ми бяха най-любопитни). Не съм очарована, но пък не мога да не споделя, че Bois d'Iris ми мирише на църква.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт