Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 145
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте,вълшебници!
чета темата редовно,много съм щастлива да откривам нови аромати чрез вашите описания Grinning вече се престрашавам и покупки на сляпо да правя-има ли тубероза и пачули,ветивер,жасмин и абър-има шаанс за мен Laughing
но съпруга ми не обича да рискува,а аз искам да го подтикна да експериментира
от няколко години носи само Пако Рабан ,редува,допълва...
бихте ли ми помогнали Praynig

# 391
  • София
Натали, много красиво описание  на Батукада!

Ако не го познавах и не знаех как ми иде да се гръмна, като го подуша, щях да замечтая за него Laughing

# 392
Хахах, ама той верно се казва Батукада!
Леле, как ще го преименувам сега в съзнанието си?  Laughing
Още когато Макарон (мисля че) писа за него и съответно за пръв път го проверих, си го кръстих Батакуда, поръчах го, проимах го и все си му викам Батакуда. Пък той бил Батукада.  Joy

# 393
  • Варна
И аз да се похваля, след 50 дена чакане, днес получих Espresso Royale от indiescent.
Не знам какво са правили пощите по празниците, но явно работното им време е почнало от 1.02.
Видях, че по-горе се коментира загубена поръчка от luckyscent, така че може и да не е пристигнала още Wink
Започвам обследване на еспресото ....

# 394
  • Belgium
И мен ме грабна описанието на Батукада, аз съм citrus sucker  Laughing

Сега остава да го издиря за проба.

# 395
# 396
Здравейте,какво можете да ми кажете за Jean Paul Gaultier 2,като цяло се води унисекс аромат,искам го за мъжа ми,може и аз да се възползвам от него от време на време  Mr. Green .Какъв е аромата,траен ли е,оставя ли голям шлейф,като цяло нищо не знам за него.Благодаря предварително  Peace

# 397
Здравейте, подариха ми Rose The One.
Ако има някой запознат, може ли да го опише, да реша дали е мой или да го пускам опакован в размените.

# 398
  • София
Здравейте, подариха ми Rose The One.
Ако има някой запознат, може ли да го опише, да реша дали е мой или да го пускам опакован в размените.
Не е ли по-лесно просто да го пробваш и сама да прецениш дали е твой?  Crazy И без опаковка пак ще можеш да го размениш  Peace Иначе аз съм го имала, но преди години, когато си падах по сладникави аромати, нямам много спомен, но не е кой знае колко интересен аромат мирише си на роза с ванилия  Laughing Не е лош  Peace

# 399

Днес тествам няколко парфюма на The Different Company (за съжаление, без Sublime Balkiss и Pure eVe, които ми бяха най-любопитни). Не съм очарована, но пък не мога да не споделя, че Bois d'Iris ми мирише на църква.  Shocked

Nathali, случайно да разносваш Sens et Bois? Ще съм ти много благодарна за малко инфи, много ми е любопитен, но в бутика, в който открих бранда, не го бяха чували и предположиха, че може да е спрян. И   bouquet предварително

# 400
  • Варна
Здравейте,какво можете да ми кажете за Jean Paul Gaultier 2,като цяло се води унисекс аромат,искам го за мъжа ми,може и аз да се възползвам от него от време на време  Mr. Green .Какъв е аромата,траен ли е,оставя ли голям шлейф,като цяло нищо не знам за него.Благодаря предварително  Peace

Аз съм го тествала 2 пъти и определено на мен ми изглежда дамски аромат. Хубав е, траен беше, но за повече подробности ще каже някой, който го има.
Но пак казвам - да, 100% ми е дамски.
 Peace

# 401

Аз съм го тествала 2 пъти и определено на мен ми изглежда дамски аромат. Хубав е, траен беше, но за повече подробности ще каже някой, който го има.
 Peace
Надявах се да има поне нотка мъжественост в него,но уви  Wink

# 402
  • София

Peace

В някоя от предните теми Deetron беше писал за този аромат /изгуби се този младеж от темата/ и мисля,че отзивите му бяха доста положителни.Аз съм го тествала,според мен също е унисекс.Въпросът мъжки или дамски е личен прочит  Peace

# 403

Peace

В някоя от предните теми Deetron беше писал за този аромат /изгуби се този младеж от темата/ и мисля,че отзивите му бяха доста положителни.Аз съм го тествала,според мен също е унисекс.Въпросът мъжки или дамски е личен прочит  Peace
Явно ще трябва и аз да го тествам някъде,просто не съм се заглеждала за конкретния аромат по магазините и не знам дали като цяло го имат наличен?Трябва да направя една разходка специално за него,не че ми е проблем  Laughing

# 404
За мен е мъжки парфюма. Купих го за мен преди 5 години и не можах да го нося. Мъжа ми го изпръска, но не повтори, защото идваше тежък и мазен. Силен, много нраен и щлейфов аромат.

Общи условия

Активация на акаунт