Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 129
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
  • София
противно на описанията във фрагрантика този
http://www.fragrantica.com/perfume/Miller-Harris/Geranium-Bourbon-4835.html
за мен е прекрасен зелен шипър, който бих носила с огромно удоволствие
мъничката отливка, която имах свърши отдавна и не мога да го опиша в момента по-точно, но ако ми попадне случай, ще се сдобия с него веднагически
Мммм интересен ми е този аромат на мушкато с други съставки. В още едни от парфюмите на марката също видях, че има тази нота. Само да имаше къде да ги помириша ..ехх Simple Smile

# 436
  • София
Мммм интересен ми е този аромат на мушкато с други съставки. В още едни от парфюмите на марката също видях, че има тази нота. Само да имаше къде да ги помириша ..ехх Simple Smile

Тези не се ли продаваха в Кръгчето или бъркам?

# 437
  • Belgium
Дам, имаше ги в Кръгчето. Сега не знам какво е положението, че много обедня асортимента там.

Имах една проба точно на аромат от този бранд, подарък с покупка от Кръгчето. Обаче не помня кой точно беше  Blush Това което помня е, че не беше мой, доста ретро ми идваше, като обща асоциация имаше общо с полските парфюми от едно време на баба ми, но малко по-луксозен.

Хич не съм полезна с това мнение осъзнавам, ама това са ми откъслечните спомени  Laughing

# 438
  • София
Мили съфорумки, дали някой познава парфюмите на Miller Harris и има мнение поне за някои от тях? Скоро бях заинтригувана с тези парфюми и сега съм много любопитна за всяко едно мнение  Flutter
Имах пробичка от Figue Amere. На току що изкъпана кожа ми изкарваше смесица от мъжка и потна нотка. И то посред зима. Смокинята се усеща, но има и по-добри смокини.
Други от бранда не познавам.

# 439
  • София
Да не е бил този, Лу? Той е малко такъв, ретро, даже по-скоро на мен ми звучи като мъжки, отколкото като дамски. Създаден е за Джейн Бъркин и си е наистина за мъжки момичета.

Citron Citron е много приятен за лятото, много еднозначен и свеж лимон, за съжаление много нетраен.

# 440
Знам, че ги няма в DM. От това, което каза жената, си направих извода, че живее в малко населено място, в което има малко парфюмерии и ако не друго, в тях със сигурност се предлагат C-Thru и B.U. Купуването без проба е опция за запалени парфюмани, но не и за хора с нормални до скромни възможности, които искат да си имат един парфюм за делник и един за празник.
Права си. И аз си направих същия извод за населеното място, но реших, че жената знае за C-Thru,  B.U. и подобни, точно защото не може да не се предлагат там, но иска нещо по-различно. Нека си прецени и да сподели Simple Smile
имам доста парфюми и единствената причина поради, която искам да е до 40 лева е, че много бързо ми омръзват и ги сменям доста често почти не купувам един и същи аромат втори път. Предпочитам различни , но повечко. За населеното място сте много прави , наистина тука няма от къде да си закупя нещо по-добро, което да подуша и да преценя, а CTHRU I B.U съм ползвала преди много години Simple SmileТака, че ще поръчам на сляпо от сайт и ще се доверя на вас и вашия опит.

# 441
  • Belgium
Атти, след внимателно разравяне на спомените ми и списъка на бранда във Фрагрантика, мисля че беше ето този:

http://www.fragrantica.com/perfume/Miller-Harris/Noix-de-Tubereuse-4833.html

# 442
  • Франция
Подкрепям с две ръце - елегантен, луксозен зелен шипър, много любим за мен  Peace
Радвам се да прочета това точно от теб.  Hug Той е моят The best forever!  Heart Eyes
Hug

От Miller Harris аз много харесвах един аромат, който не съществува в базата на Фрагрантика - Un Petit Rien - вариант е на L`Air de Rien, но по-мек, по-изгладен като композиция и много повече ми подхождаше лично на мен. Разносвах го от две или три пробички и докато се реша, изчезна от Кръгчето.

# 443
  • София
Подкрепям с две ръце - елегантен, луксозен зелен шипър, много любим за мен  Peace
Радвам се да прочета това точно от теб.  Hug Той е моят The best forever!  Heart Eyes
Hug

От Miller Harris аз много харесвах един аромат, който не съществува в базата на Фрагрантика - Un Petit Rien - вариант е на L`Air de Rien, но по-мек, по-изгладен като композиция и много повече ми подхождаше лично на мен. Разносвах го от две или три пробички и докато се реша, изчезна от Кръгчето.
Ако успея утре да отида до Сердика МОЛ ще видя какво се предлага в Кръгчето, ако изобщо има някои от парфюмите на тази марка.

# 444
От Miller Harris съвсем импулсивно бях взела Tangerine vert, еми казват че е бръснарски или по-мъжки, но на мен ми е толкова натрапчиво кисел през пролет, голям кеф. Както каза Йоан Владимир и Un petit rien е много приятен. Лично мое мнение е, че са с доста силно присъствие всичките му аромати. До колкото си спомням бяха в 1 непрекъсната промоция в кръгчето докато се изчерпат (май още не са). Ако имаш път натам обезателно ги виж, интересни композиции има  Peace

# 445
Дали някой може да ми каже предлагат ли robert piguet в the circle и долу горе на какви цени върви Praynig

# 446
Да предлагаха, но на Патриарха в Олфактив салон при Мосю Съркъл. Heart Eyes Около 180 лв. май някъде бяха за 100 мл.

# 447
Да предлагаха, но на Патриарха в Олфактив салон при Мосю Съркъл. Heart Eyes Около 180 лв. май някъде бяха за 100 мл.
[quote author=densi

Мерси Densi Hug  bouquet

# 448
  • София
А дали някой по-паметлив помни цените на Penhaligon`s?

ПП Получих смс, че от 12 до 15 има 25% намаление на всички аромати в бутиците на Ести и Клиник.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 10:24 от RумиK

# 449
  • София
XS, black XS, L´exces, 1 million, ultraviolet, invictus
от 5-6 години само Пако Рабан носи
инъче си купува и други,модерни така да се каже,или каквото го прилъжат в парфюмерията,но е моментно излъгване,и пак си носи Рабан човека  Crazy
много рядко слага Thierry Mugler A men,коженият,или DIesel The Brave Tattoo....

Mamagemelar - ммм да, любимия ти явно е фен на марката Пако Рабан. Интересното е, че парфюмите, които си посочила са доста различни, което пък дава шанс да хараса евентуално и нещо друго...
Бих ти препоръчал няколко аромата, които мисля, че може да привлекат вниманието му:

- Davidoff - The Brilliant Game - това е последното тяхно предложение, като общо взето може да се опише като модерен мъжки ориенталец, който умело обединява познати от тук и там нотки - има малко гурме ала мюглерски стил, малко 1 милион, щипка каролина херера вип 212...Признавам, че ми хареса, но то няма и как да е иначе, като се има предвид автора на парфюма - Jacques Huclier, стоящ зад по-голямата част от мъжка мюглерска а-мен линия  Wink Но това да не те подвежда - въпросния давидоф не е мюглерско копие.

- Etienne Aigner - Aigner No 1 Sport - също от по-новите предложения на марката - много освежаваща и хармонична композиция, съчетаваща позитивни, витални зелени и дървесни нотки.

- Karl Lagerfeld - Paradise Bay for Men - това също е нов парфюм от марката - бях скептично настроен първоначално, но в последствие ми допдна доста. Едновременно е лек и лесен за въприемане, а в развитието си става по-интересен.  Мисля, че си заслужава теста.

Общи условия

Активация на акаунт