Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 063
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
Deetron,всичките ще ги изследвам,много Благодаря за насоките   bouquet
само едно уточнение-при бърз преглед откривам  Aigner No 1 Sport бял и черен,както и intense- кой имаш предвид ?

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 14:19 от Mamagemelar

# 451
  • София
само едно уточнение-при бърз преглед откривам  Aigner No 1 Sport бял и черен,както и intense- кой имаш предвид ?

Mamagemelar - за този Айгнер става въпрос - http://www.fragrantica.com/perfume/Etienne-Aigner/Aigner-No-1-Sport-21426.html

Aigner No 1 Intense, както и Aigner No 1 са съвсем различни като аромати и концепция - по-улегнали и "порастнали" парфюми са.  Ще се учудя ако му харесат, но това не пречи да ги тествате - за мен са чудесни, пък и кой знае от къде ще изкочи заека.  Wink

По питането на mamahola ще се включа и аз, независимо, че нямам особен опит с дамски аромати.
Ето и моите идеи по темета - да не е сладникъв и до 40лв. За ориентир използвам он-лайн сайт.

- Lanvin - Oxygene EDP 75мл - http://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Oxygene-990.html

- Iceberg - The Iceberg Fragrance EDP for women - 50мл - http://www.fragrantica.com/perfume/Iceberg/The-Iceberg-Fragrance-2633.html

- Azzaro - Now Women EDT - 80мл - http://www.fragrantica.com/perfume/Azzaro/Azzaro-Now-Women-959.html

- Cerruti - Image Woman EDT - 75мл - http://www.fragrantica.com/perfume/Cerruti/Image-Woman-331.html

# 452
По питането на mamahola ще се включа и аз, независимо, че нямам особен опит с дамски аромати.
Ето и моите идеи по темета - да не е сладникъв и до 40лв. За ориентир използвам он-лайн сайт.
- Lanvin - Oxygene
- Iceberg - The Iceberg Fragrance
- Azzaro - Now Women
- Cerruti - Image Woman
The Iceberg Fragrance ми мирише на сладолед с шам фъстък и със сигурност сладни, а другите са озонови, спортни аромати. Аз не харесвам такива, защото ми идват унисекс и никога не ги препоръчвам, но Azzaro Now Women наистина вее шлейф три метра и е много траен. Оксижена също лееко сладни, което му придава малко блудкава нотка.

Пробвай, mamahola, недей на сляпо!

# 453
Аз пак връхлитам с въпрос- Jasmin Rouge- Tom Ford-някой горд притежател да ме донавие-два пъти го тествам и не мога сама да реша-нещо не ми стига newsm78 newsm78

# 454
Екстра ми е. Купих го насляпо, защото обожавам жасмин и много му се радвам.

# 455
Някой дали е тествал вече Versace Pour Femme Oud Oriental и има ли отзиви за него? Rolling Eyes

# 456
  • София
Аз пак връхлитам с въпрос- Jasmin Rouge- Tom Ford-някой горд притежател да ме донавие-два пъти го тествам и не мога сама да реша-нещо не ми стига newsm78 newsm78
А защо трябва да купуваш нещо, което не харесваш достатъчно? Има толкова много други аромати   bouquet

# 457
само едно уточнение-при бърз преглед откривам  Aigner No 1 Sport бял и черен,както и intense- кой имаш предвид ?

- Lanvin - Oxygene
- Cerruti - Image Woman
Deetron, независимо от липсата ти на опит с дамски аромати, тези две предложения са чудесни и ми ги измъкна от устата буквално.
Оксиджен ми беше много любим преди време, супер траен и шлейфов е. Прилича ми на Premier Jour NR. А него също много го харесвам и става за тестване съобразно изискванията на Mamahola.

# 458
Jasmin Rouge ми е несбъдната (засега) мечта. Толкова много ми хареса, толкова ме впечатли. Обаче е скъп и още го мисля.

# 459
  • Belgium
Споделям една вдъхновяваща снимка на Chloe Love Story:

# 460
Страхотно. Heart Eyes

# 461
Днес за пръв път обърнах внимание на новия Адикт, на така наречения Адикт 2014. Бледо, измито копие на предшественика си, започна доста спиртно и после от напрягане да доловя познатите нотки ме заболя глава. Сигурна съм, че за почитателите на старата версия ще бъде голямо разочарование и съм благодарна на шестото ми чувство, което ме накара малко след първата да придобия и втора бутилка.
Опитах се да разбера от консултантката, в какво точно се състои промяната на аромата и ми беше обяснено, че цветето "нощна красавица", най-вероятно това е Night blooming Cereus, е заменено с портокалови цветчета.  И пирамидата на новия е доста оскъдна за жалост. С две думи - радвам се ,че познавам и ползвам старата версия.

# 462
  • София
Споделям една вдъхновяваща снимка на Chloe Love Story:

Красива снимка на един прекрасен парфюм  Heart Eyes

# 463
  • София
Добре, че знам, че парфюмът не ми харесва, защото такава снимка би ме накарала да го купя иначе Laughing

# 464
  • София
Добре, че знам, че парфюмът не ми харесва, защото такава снимка би ме накарала да го купя иначе Laughing

На мен също не ми харесва парфюма и каквато и снимка да го рекламира не би ме вдъхновила да го купя  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт