Парфюмни размисли и страсти - 187

• 69 072
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Добре, че знам, че парфюмът не ми харесва, защото такава снимка би ме накарала да го купя иначе Laughing

На мен също не ми харесва парфюма и каквато и снимка да го рекламира не би ме вдъхновила да го купя  Rolling Eyes
И аз така. Много посредствено творение на Chloe.
Понеже съм фен на меда във всякакви форми, се сдобих с Kim Kardashian Pure Honey. Сега, знам, че тук мнозинството презира селеб ароматите, но този за мен е чиста бюджетна находка. Златист мед с фрезия и роза, красота. Много прилича на Шанелския Беж, но е далеч по прибран и лек, защото няма главоболни бели цветя.
Е, като качество на съставките е далеч от Беж, но композицията е чудно направена, много, много лайк. Гръмнах го на сляпо, не издържах и не съжалявам. Сега издирвам боди лосиона за наслагване, но никъде не откривам.

# 466
  • София

Понеже съм фен на меда във всякакви форми, се сдобих с Kim Kardashian Pure Honey. Сега, знам, че тук мнозинството презира селеб ароматите, но този за мен е чиста бюджетна находка. Златист мед с фрезия и роза, красота. Много прилича на Шанелския Беж, но е далеч по прибран и лек, защото няма главоболни бели цветя.
Е, като качество на съставките е далеч от Беж, но композицията е чудно направена, много, много лайк. Гръмнах го на сляпо, не издържах и не съжалявам. Сега издирвам боди лосиона за наслагване, но никъде не откривам.

Аз съм луда по Беж, надявам се тази пролет да го придобия  Heart Eyes, така че съм заинтригувана от всичко,което напомня за него или е в същата "тоналност".Може ли на лични мястото,от което го придоби?  bouquet
Колкото до селеб ароматите, в английския Vogue/дано не бъркам,но беше на английски/ преди Нова година докато бях на фризьор прочетох проучване,че поднасяли блотери на различни хора на майнстриим аромати,селеб и нишови.Оказва се,че масово хората харесват и избират селеб, а нишовите въобще не намерили особени фенове.Хората се учудвали много,когато научат че токущо са харесали селебрити аромат.

# 467
  • Belgium
Добре, че знам, че парфюмът не ми харесва, защото такава снимка би ме накарала да го купя иначе Laughing

На мен също не ми харесва парфюма и каквато и снимка да го рекламира не би ме вдъхновила да го купя  Rolling Eyes

С тази разлика, че това не е рекламна снимка  Laughing
А вдъхновение, което е визуализирано от модна блогърка. Разбира се, идващо от парфюма.
Ужасно харесвам подобни артистични концепции, независимо от аромата, който ги е провокирал.

Отделно, че за мен Chloe Love Story е прекрасен  Heart Eyes

# 468
Veka, поръчах го от Enzo.
Интересно е това, което пишеш за селеб ароматите, но не е изненадващо.  Те се правят, за да се харесват.
Беж не е същия , но е в същата тоналност, да. И определено трябва да обичаш мед в парфюм, за да харесаш Pure honey, както и Беж. Имат обща, леко перилна, синтетична нотка, която на мен много ми допада.

# 469
  • София

На мен също не ми харесва парфюма и каквато и снимка да го рекламира не би ме вдъхновила да го купя  Rolling Eyes

С тази разлика, че това не е рекламна снимка  Laughing
А вдъхновение, което е визуализирано от модна блогърка. Разбира се, идващо от парфюма.
Ужасно харесвам подобни артистични концепции, независимо от аромата, който ги е провокирал.

Отделно, че за мен Chloe Love Story е прекрасен  Heart Eyes

Аз не съм написала,че конкретно тази снимка е рекламна,но не се учудвам от реакцията ти!

# 470
  • София
Този път съвсем пропуснах темата!  Rolling Eyes
Хайде няма да се оправдавам, важното е че успях да драсна преди да сте стигнали 50-тата страница!  Peace

Атти, мерси за хубавата тема!   bouquet
Аз мисля да драсна няколко "перли" от по-нишовите брандове:

Robert Piguet - Fracas
Frapin - 1270
Diptyque - Philosykos
Etro - Heliotrope
Tom Ford - Black Orchid
Bond No 9 - Chinatown
Annick Goutal -Ninfeo Mio  

# 471
  • София
Veka, поръчах го от Enzo.
Интересно е това, което пишеш за селеб ароматите, но не е изненадващо.  Те се правят, за да се харесват.
Беж не е същия , но е в същата тоналност, да. И определено трябва да обичаш мед в парфюм, за да харесаш Pure honey, както и Беж. Имат обща, леко перилна, синтетична нотка, която на мен много ми допада.

Благодаря!   bouquet Не мога да разбера от какво зависи дали ще харесам мед в парфюм.По принцип един от любимите ми аромати с мед е Sensuous на Еstee Lauder,но там като че ли при мен меда не е така силно изразен.Докато на другия полюс Elie Saab във всичките му вариации за мен е мед,който ми докарва главоболие!

# 472
  • Belgium

Аз не съм написала,че конкретно тази снимка е рекламна,но не се учудвам от реакцията ти!

Не я разбрах тази забележка  Thinking
Реакция нямам, просто обяснявам каква е снимката, защо ми хареса и защо я споделям.

# 473
От вчера съм притежател на новия discovery kit на JhG. С пулверизатори са! Heart Eyes
Най-сетне имах удоволствието да пробвам Mad Madame, Anyway, Romantina и Gentlewoman. Ще споделя впечатления като ги понося.
Останалите 5 са от предишния комплект, без Градската кралица и Дж Белята, които са ми "съдбовни", както казват тукашните парфюмни.
И съм много притеснена какво означава това....Сърбят ме ръцете да кликна 100ца от всяка, да ми е мирна главата. Усърдно клатя флакона на Кралицата, и май почти никой няма в него.
Не обичам тъмни шишета, защото не мога да разбера колко остава вътре и ме е страх да не свърши.  Crossing Arms

Днес съм с Кралицата, нали е празник, и тъна в блаженство.
Честит Валентин!  bouquet Two Hearts

Scintillia, всички наведнъж ли ги драскаш? Честито!
Vrabcho ми подпали фитила с Pure Honey, много добре ми звучи. С радост да си го носиш!

На искате ли да направим тема с бюджетни красавци? Последния който харесах е http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-Eau-Jolie-17936.html
Лятото ще е прелестен, особено в жегите. Звънлив, щастлив аромат, нещо в него ми напомни Градините на Покрива. Много сполучлива Лолита, а в нета се намират тестери на много добри цени.

Ombre Rose L'original е красива, несладка дървесна роза с много пудра. Романтична пролетна красавица.
Vanderbilt e носталгичен винтидж аромат на чисто изпрано пране, мнго хубаво се заспива в него. http://www.fragrantica.com/perfume/Gloria-Vanderbilt/Vanderbilt-955.html

Не можах да се включа навреме по питането за несладките бюджетни, защото съм по сладкишните.

Много красива снимка на предната страница, Лу, благодаря че сподели.

# 474
  • София
Аз много харесвам новия Chloe Love Story  Heart Eyes и ще го придобия веднага след като ми свършат Chloe Love и  Chloe Love Eau Florale.

Лу, снимката е страхотна.  Peace

# 475
Момичета, имам бърз въпрос - обожавам ароматът на Alien, но ми е силен, влачи един шлейф, неудобно ми е да го нося в офиса, и т.н. Не съм го слагала цяла зима, а го обожавам иначе, въобще имам някакви задръжки да го нося, защото мисля, че бих създавала дискомфорт на околните.  ooooh!  Моля препоръчайте ми някой негов перманентен или limited edition flanker /как се превежда flanker на български?/, който се доближава като аромат максимално към класическия Alien, но без да е толкова мощен. Евентуално тоалетната вода?

# 476
Този парфюм да рискувам ли да го придобия на сляпо Simple Smile?

Тествала съм черната Хабанита - противоречиво ми е мнението за този парфюм, нещо едновременно ме отблъсква и привлича в него.

# 477
На искате ли да направим тема с бюджетни красавци? Последния който харесах е http://www.fragrantica.com/perfume/Lolita-Lempicka/L-Eau-Jolie-17936.html
Лятото ще е прелестен, особено в жегите. Звънлив, щастлив аромат, нещо в него ми напомни Градините на Покрива. Много сполучлива Лолита, а в нета се намират тестери на много добри цени.
Бях забутала някъде Lolita Lempicka едп и вчера я изнамерих. Толкова да ми хареса, че и днес съм с нея! Позабравила съм я, а тя е чудесна. Аз май ще се окажа почитател на Лолита като цяло и ще гледам да се запозная и с тази, която показваш, Дезидерата, защото и вкусовете ни често съвпадат. Hug

Няма нищо общо с Черната Хабанита. Щом безпаметно си се влюбила в Narciso Rodriguez for Her Musc Eau de Parfum Intense и този ще ти допадне.

# 478
  • София
Самсара, тази Хабанита е много носима, но и няма много общо с тази, която си тествала, доколкото си я спомням. Аз я имам, но бях я пробвала преди това. Ако нямаш път към Съркъл, мога да ти предложа тест някъде в центъра.

# 479

Тествала съм черната Хабанита - противоречиво ми е мнението за този парфюм, нещо едновременно ме отблъсква и привлича в него.
Опитай. Силно мускусен, за мен хубав парфюм. Heart Eyes Hug  bouquet
И е траен на моята кожа. Усеща се хубаво, не се крие.

Общи условия

Активация на акаунт