Индийски сериали, филми и традиции ~ Тема 12

• 59 872
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
Няма за какво да ми благодарите радвам се, че я споделих с вас Hug Hug Hug
Рокси благодаря ти за снимките newsm51 smile3525 Анас как е затворил очите изглежда си мечтае за нещо Laughing Laughing Laughing
Нарцис честито за близнаците на Ананди и от мен Hug Шив поне остави след себе си нещо.

# 31
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Тери Hug мерси за новата тема  smile3525
Ани Hug мерси за клипа с песента от Светлината  smile3525
Рокси  :hug:bubulina-212 HugЦветка Hug shirindeniz HugЗизка HugМиха Hug
Рокси мерси за снимките от сета на Светлината  smile3525
А така ,а така да снимат Анас и Депика  и да почват вече да снимат хубави сцени smile3521Стига с тия болници,интриги и кахъри малко джиджи биджи да ни пуснат за около 50-на серии пък после пак да почнат с драмата  smile3521
Цветка май ти питаше за новите серии  newsm78
Аз си намерих цели епизоди в ю тюб ,не са на хинди обаче ами са на езика тамил  smile3521.за мен дали е хинди или тамил е все тая щото и двата езика еднакво не ги разбирам ,но да ти кажа да не се чудиш какъв е тоя странен език Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Епизодите не са всичките ,но мисля ,че всяка вечер пускат по една нова серия.Така или иначе са много по напред от сериите при нас.Слагам линк със серията която горе долу следва след последната  пусната по нашето войо

http://youtu.be/rqDLEfhWe0M

От там на татък сериите са по дати  и няма проблем да се ориентираш  smile3521

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 16:43 от Eny87

# 32
Брях Shocked Shocked Shocked не знаех, че толко съм ви липсвала... Laughing

Мерси момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Аз казах, че ще гледам раждането на келешите, ма за там не гарантирам изобщо... Naughty
Не знам ква сюжетна линия трябва да спретнат та да ме задържат да ги гледам след РазвратИ Whistling

Нищо, появявайте се с Марвела да ги коментирате, то все ще има с кво да се бъзикате покрай тях. Току виж намерили нов на Ананди, току виж оня изкуки разбрал, че РазвратИ са го утрепали и се появил да я ухажва.

# 33
Няма за какво да ми благодарите радвам се, че я споделих с вас Hug Hug Hug
Рокси благодаря ти за снимките newsm51 smile3525 Анас как е затворил очите изглежда си мечтае за нещо Laughing Laughing Laughing

Ани, определено Анас е супер сладък с тези слушалки!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цветке, не се притеснявай. Според мен БТВ ще излъчат сериала до край - все пак той все още се снима в Индия, а ние сме много по-назад. Има време - важното е да му се наслаждаваме максимално ...  Peace

Надявам се накрая всичко да забърши щастливо и Сурадж и Сандия да са заедно ...
Praynig Praynig Praynig

# 34
Рокси мерси за снимките от сета на Светлината  smile3525
А така ,а така да снимат Анас и Депика  и да почват вече да снимат хубави сцени smile3521Стига с тия болници,интриги и кахъри малко джиджи биджи да ни пуснат за около 50-на серии пък после пак да почнат с драмата  smile3521

Няма за какво да ми благодариш! Радвам се, че снимките са ти харесали. Време е вече Анас и Депика да започнат отново с общите сцени и да продължат да ни радват с хубави моменти. Дано Сурадж и Сандия се съберат скоро ... newsm51 newsm76 Two Hearts Two Hearts Praynig

# 35
Ето и от мен едни нови - пресни пресни и невероятни снимки/колаж от днес - зад кадър от "Светлината". Някакъв човек от екипа - май другия режисьор има рожден ден, но не съм сигурна. Актьорите са се снимали с него - този с шапката. Много се радвам, защото виждам Анас и Депика на едно място - дано снимат и общи сцени днес. Всички са страхотни - надявам се да излязат и още общи снимки ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

# 36
Рокси дано да останат накрая заедно Сурадж и Сандия  newsm17.Ще е много тъпо ако след 1000 и кусур серии те да се разделят ,да се влюбят в други или пък някой от тях да вземе че да умре пази боже и варди  newsm17
В песента от сериала нали се пее ,че били като "свещта и светлината " значи трябва да са заедно  smile3521
Ето как се снима романтична сцена  smile3521

http://youtu.be/w4n1N4O9mkM

Аз по едно време бях се притеснила ,че на  тоя пич Сурадж ще му изгърмят бушоните от липса на кекс  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy обаче сега съм спокойно защото след като има романтична сцена значи по някое време Сандия ще  склони да омачкат чаршафите със Сурадж  smile3521

# 37
Рокси дано да останат накрая заедно Сурадж и Сандия  newsm17.Ще е много тъпо ако след 1000 и кусур серии те да се разделят ,да се влюбят в други или пък някой от тях да вземе че да умре пази боже и варди  newsm17
В песента от сериала нали се пее ,че били като "свещта и светлината " значи трябва да са заедно  smile3521
Ето как се снима романтична сцена  smile3521

http://youtu.be/w4n1N4O9mkM

Аз по едно време бях се притеснила ,че на  тоя пич Сурадж ще му изгърмят бушоните от липса на кекс  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy обаче сега съм спокойно защото след като има романтична сцена значи по някое време Сандия ще  склони да омачкат чаршафите със Сурадж  smile3521

О спокойно - ще ги омачкат! Как няма да склони Сандия - постепенно толкова ще се влюби в Сурадж, че няма да може без него. Въпреки това, той е много търпелив - обича я и ще изчака колкото трябва. Тепърва обаче предстоят още много и все прекрасни моменти с тях двамата ...  smile3521 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

Много ти благодаря за клипчето зад кадър! Анас и Депика са много сладки ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Иначе си права - в песента се пее, че те са като свещта и светлината. Не могат един без друг. Освен това песента е написана специално за тях - трябва да са заедно и на финала. Иначе би било ужасно. Двамата са прекрасна двойка ...
  Praynig Praynig Praynig  Praynig Praynig

# 38
Ох Рокси наистина предстоят мнооого романтични моменти между Сурадж и Сандия  smile3521.Аз съм стигнала до сериите където Сурадж я записа да учи в колеж и тя миличката  първо много се зарадва обаче после се сети за свекървището и почна да дава на заден ама Сурадж упорито я надъхва да ходи да учи  smile3521Голяма драма Сурадж купил всички помагала за учене ,даже миличкия надписа учебниците на Сандия ама свекървата иска снахата да шие и и купила шевна машина  smile3518
Но преди колежа ще има мнооого романтика в Сингапур  txtlovesИ освен това страшно ме радва и това ,че Сантош ще разбере колко много е била несправедлива със снаха си  и ще узнае кой е виновен и за арестуването и и за всичките други неща дето все обвиняваха Сандия

# 39
  • София
"Светлината на моя живот" в Индия 24.01.14г.

Епизодът започва с разговора между Сантош и Сурадж.   Казва му да се замисли над думите и. Сурадж е много развълнуван и плаче.

В къщата на Анкур, Сандия е пред портрета на родителите си и се сбогува с тях.  Анкита и прави традиционно изпращане. Анкур я благославя, пожелава и успех.     Казва и, че сега целта в живота и,трябва да е постигане на нови върхове в кариерата и. За да се гордеят с нея родителите им.
Казва и да се приготвят за летището, но тя му благодари и му отказва.  Иска сама да се справи.  Анкур не е съгласен. Анкита  казва, че щом така е решила, те няма да и пречат. Казва и да побърза, за да не изпусне самолета.  Тя им благодари тръгва.

В болницата Сантош казва на Сурадж, че Сандия е избрала своя дълг на полицай. Опитала се е да спаси всички невинни хора в самолета от Радж Кумар. Това не нейна грешка.
" Ти сгреши,че тръгна след нея и  я притесни допълнително.  Аз пък сгреших, че тръгнах след теб."  
Всички я благославят и и благодарят, а семейството и я отхвърля.

"Не казах нищо когато я изгони, но е крайно време да осъзнаеш истината. Сега ще ме изслушаш. Чувството ми за справедливост ми показва, че снаха ми е права. И синът ми постъпи правилно като не взе орган по престъпен начин.  Обясни ми разликата между твойте постъпки и нейните?"

Сурадж е разтроен и плаче, вижда се,че е осъзнал всичко което е казала майка  му. Не и отговаря и излиза от стаята. Мисли как може да оправи нещата.  Сеща се, за думита на Закир, че полета е в шест вечерта.

Мохит казва на Викрам да потърсят лекаря,  за да разберат дали има вече донор за операцията.
Бабаса  остава при Сантош.   Казва и да не се притеснява, тъй като сега всичко ще е наред.   Тя се усмихва и му отговаря, че не се притеснява. Няма да каже за сега нищо, но тя е сигурна, че синът и вече не е заслепен.  Видяла е очите му предишната светлина и вече е спокойна.

Сурадж отива в къщата на Анкур. Поздравява ги и пита къде е Сандия.    Анкур го пита защо е дошъл. Сурадж му отговаря, че трябва да говори с нея, да и каже нещо важно , само за малко.
Анкур му казва, че я няма, и да не отваря раната и отново. Сурадж му казва, че се притеснява за нея. Тогава  той му казв,че е заминала.    Сурадж му казв,че не е възможно като поглежда часовника си. Казва, че го лъжат. Започва да я търси. Анкур му казва ,че са преместили полета по рано.
Сурадж влиза в стаята и. Вижда , че я няма. Пита за номера на полета и се обажда по терефона. Казват му , че самолетът е излетял.  Отчаян е, вижда кутииката и за синдур, взима я мисли за нея.

Обаждат му се по телефона. Викрам му казва да дойде в болницата, майка му е добре. Намерили са донор.  Щастлив от новината тръгва за болницата.

Всички се радват на добрата новина.  Мена казва на Сантош, че сърцето и подсказва, че Сурадж ще доведе Сандия .    Сурадж пристига и казва, че е  щастлив. Благодари на господ за добрата новина.  Всички гледат към вратата, чакат Сандия да влезе.  
Сурадж им казва, че тя е заминала. Сантош е тъжна и разтроена, не казва нищо  а мълчаливо плаче.Сестрата ги моли да излязат, за да я подготвят за операцията.  Бабаса и казва да не се притесява.  Всички излизат.
 Навън той им казва, че господ е справедлив, те са помогнали на непознат и сега непознат ще помогне на майка им.    Сурадж пита Викрам , кой е донора. Той му казва, че е забравил да попита. Сурадж иска да разбере кой е, за да му благодари .  Мохит идва и им казва, че донора се е съгласил при условие, че остане анонимен,но всичко е легално и законно.  Мена им казва, че е чула  доктора и сестрата да си говорят за номера на стаята и тя го е запомнила.
Сурадж тръгва да търси стаята и след като я намира влизайки вижда една жена която лежи с гръб към вратата.  Сестрата го спира.  Той казва, че иска да се запознае с нея и да и благодари.  Сестрата я моли да се обърне.

Последна редакция: нд, 25 яну 2015, 18:22 от miha-

# 40
Скрит текст:

Епизодът започва с разговора между Сантош и Сурадж.   Казва му да се замисли над думите и. Сурадж е много развълнуван и плаче.

В къщата на Анкур, Сандия е пред портрета на родителите си и се сбогува с тях.  Анкита и прави традиционно изпращане. Анкур я благославя, пожелава и успех.     Казва и, че сега целта в живота и,трябва да е постигане на нови върхове в кариерата и. За да се гордеят с нея родителите им.
Казва и да се приготвят за летището, но тя му благодари и му отказва.  Иска сама да се справи.  Анкур не е съгласен. Анкита  казва, че щом така е решила, те няма да и пречат. Казва и да побърза, за да не изпусне самолета.  Тя им благодари тръгва.

В болницата Сантош казва на Сурадж, че Сандия е избрала своя дълг на полицай. Опитала се е да спаси всички невинни хора в самолета от Радж Кумар. Това не нейна грешка.
" Ти сгреши,че тръгна след нея и  я притесни допълнително.  Аз пък сгреших, че тръгнах след теб."  

"Не казах нищо когато я изгони, но е крайно време да осъзнаеш истината. Сега ще ме изслушаш. Чувството ми за справедливост ми показва, че снаха ми е права. И синът ми постъпи правилно като не взе орган по престъпен начин.  Обясни ми разликата между твойте постъпки и нейните?"

Сурадж е разтроен и плаче, вижда се,че е осъзнал всичко което е казала майка  му. Не и отговаря и излиза от стаята. Мисли как може да оправи нещата.  Сеща се, за думита на Закир, че полета е в шест вечерта.

Мохит казва на Викрам да потърсят лекаря,  за да разберат дали има вече донор за операцията.
Бабаса  остава при Сантош.   Казва и да не се притеснява, тъй като сега всичко ще е наред.   Тя се усмихва и му отговаря, че не се притеснява. Няма да каже за сега нищо, но тя е сигурна, че синът и вече не е заслепен.  Видяла е очите му предишната светлина и вече е спокойна.

Сурадж отива в къщата на Анкур. Поздравява ги и пита къде е Сандия.    Анкур го пита защо е дошъл. Сурадж му отговаря, че трябва да говори с нея, да и каже нещо важно , само за малко.
Анкур му казва, че я няма, и да не отваря раната и отново. Сурадж му казва, че се притеснява за нея. Тогава  той му казв,че е заминала.    Сурадж му казв,че не е възможно като поглежда часовника си. Казва, че го лъжат. Започва да я търси. Анкур му казва ,че са преместили полета по рано.
Сурадж влиза в стаята и. Вижда , че я няма. Пита за номера на полета и се обажда по терефона. Казват му , че самолетът е излетял.  Отчаян е, вижда кутииката и за синдур, взима я мисли за нея.

Обаждат му се по телефона. Викрам му казва да дойде в болницата, майка му е добре. Намерили са донор.  Щастлив от новината тръгва за болницата.

Всички се радват на добрата новина.  Мена казва на Сантош, че сърцето и подсказва, че Сурадж ще доведе Сандия .    Сурадж пристига и казва, че е  щастлив. Благодари на господ за добрата новина.  Всички гледат към вратата, чакат Сандия да влезе.  
Сурадж им казва, че тя е заминала. Сантош е тъжна и разтроена, не казва нищо  а мълчаливо плаче.Сестрата ги моли да излязат, за да я подготвят за операцията.  Бабаса и казва да не се притесява.  Всички излизат.
 Навън той им казва, че господ е справедлив, те са помогнали на непознат и сега непознат ще помогне на майка им.    Сурадж пита Викрам , кой е донора. Той му казва, че е забравил да попита. Сурадж иска да разбере кой е, за да му благодари .  Мохит идва и им казва, че донора се е съгласил при условие, че остане анонимен,но всичко е легално и законно.  Мена им казва, че е чула  доктора и сестрата да си говорят за номера на стаята и тя го е запомнила.
Сурадж тръгва да търси стаята и след като я намира влизайки вижда една жена която лежи с гръб към вратата.  Сестрата го спира.  Той казва, че иска да се запознае с нея и да и благодари.  Сестрата я моли да се обърне.

Ехееее,много ти благодаря Миха!Сърцето ми подсказва ,че това е Сандия.Няма защо иначе да я крият толкова.
А дано...... Praynig Praynig Hug

# 41
Ох Рокси наистина предстоят мнооого романтични моменти между Сурадж и Сандия  smile3521.Аз съм стигнала до сериите където Сурадж я записа да учи в колеж и тя миличката  първо много се зарадва обаче после се сети за свекървището и почна да дава на заден ама Сурадж упорито я надъхва да ходи да учи  smile3521Голяма драма Сурадж купил всички помагала за учене ,даже миличкия надписа учебниците на Сандия ама свекървата иска снахата да шие и и купила шевна машина  smile3518
Но преди колежа ще има мнооого романтика в Сингапур  txtlovesИ освен това страшно ме радва и това ,че Сантош ще разбере колко много е била несправедлива със снаха си  и ще узнае кой е виновен и за арестуването и и за всичките други неща дето все обвиняваха Сандия

О да! Определено предстоят уникални моменти. В Сингапур са ми супер любими - там Сурадж и Сандия ми пълнят душата. После ще е интересно и как през нощта все пак Сурадж ще помага на Сандия, за да ходи на училище тайно. После ще я прибира - веднъж така стана, че не успяха да си влязат и решиха да се катерят по стълба, та да влизат през прозореца. Тогава някакъв полицай ги хвана. Така се смях като почнаха да обясняват - много са сладки ... smile3532 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 42
  • София
Скрит текст:

Ехееее,много ти благодаря Миха!Сърцето ми подсказва ,че това е Сандия.Няма защо иначе да я крият толкова.

Няма защо Hug ох, незнам  Praynigдано....  във видеата зад кадър, за развода на Дилип и Чави, дават Сантош вече оперирана. Всички са покрай нея само нашата я няма. Ако тя е донора, нямаше ли да е там и тя, да е с тях?  Разсъждавам си просто  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 43
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:
 Навън той им казва, че господ е справедлив, те са помогнали на непознат и сега непознат ще помогне на майка им.    
Сурадж пита Викрам , кой е донора. Той му казва, че е забравил да попита. Сурадж иска да разбере кой е, за да му благодари .  Мохит идва и им казва, че донора се е съгласил при условие, че остане анонимен,но всичко е легално и законно.  Мена им казва, че е чула  доктора и сестрата да си говорят за номера на стаята и тя го е запомнила.

Миха, златна си! Благодаря ти за подробния превод на епизода в Индия. И аз като Ширин все повече започвам да си мисля, че вероятно донора е Сандия. Защо иначе е тази тайнственост. Още при сбогуването си с брат си и Анкита - тя не е пожелала да я изпратят до летището. Едно е ясно - 100 % не е заминала. Много ми харесват думите на Сантош и как е накарала Сурадж да се осъзнае. Той така хукна да я търси. Вярвам, че скоро двамата ще се съберат - дано ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts  newsm44 Praynig

# 44

Няма защо Hug ох, незнам  Praynigдано....  във видеата зад кадър, за развода на Дилип и Чави, дават Сантош вече оперирана. Всички са покрай нея само нашата я няма. Ако тя е донора, нямаше ли да е там и тя, да е с тях?  Разсъждавам си просто  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Това и аз го гледах и наистина е доста съмнително - ако наистина е тя, тогава защо не е с тях в къщата ...  newsm78 Гледах и снимки зад кадър с актьорите от този момент, но нея я нямаше. Или има нещо друго или пък нарочно не я показват, за да е мистерията пълна и да ни изненадат ...  Thinking Направо чудна работа - днес поне Анас и Депика са заедно на сета и са на едно място. Уж за рождения ден на онзи човек - но сигурно са снимали и общи сцени. Струва ми се, че са се снимали в дома на Рати. Забелязала съм, че при рожден ден на сериала празнуват тези, които са в момента в къщата на Рати като задължително Анас и Депика са там - ако не са в къщата снимат само тях там, където снимат в момента. Но тук говорим за рожден ден на човек от екипа и те са там - затова си мисля, че снимат и друго нещо заедно. Дано съм права. Едно е сигурно Сандия не е заминала никъде. А дали тя е донора ще видим в понеделник - ако ни го покажат. Може нещо да стане и да не покажат лицето й, а това наистина да е Сандия. Затова да я няма първоначално в къщата - всички да мислят, че е заминала, но тя да си е тук и накрая - хоп изненада. Дано така разкрие и сделките на брат си. Толкова работи направи. Сега и аз си разсъждавам ...  Mr. Green  Heart Eyes Praynig

Общи условия

Активация на акаунт