Рокси благодаря ти за снимките
Анас как е затворил очите изглежда си мечтае за нещо Нарцис честито за близнаците на Ананди и от мен
Шив поне остави след себе си нещо.

мерси за новата тема 
мерси за клипа с песента от Светлината 
Цветка
shirindeniz
Зизка
Миха 

Стига с тия болници,интриги и кахъри малко джиджи биджи да ни пуснат за около 50-на серии пък после пак да почнат с драмата 

.за мен дали е хинди или тамил е все тая щото и двата езика еднакво не ги разбирам ,но да ти кажа да не се чудиш какъв е тоя странен език
.Епизодите не са всичките ,но мисля ,че всяка вечер пускат по една нова серия.Така или иначе са много по напред от сериите при нас.Слагам линк със серията която горе долу следва след последната пусната по нашето войо 

Анас как е затворил очите изглежда си мечтае за нещо

Стига с тия болници,интриги и кахъри малко джиджи биджи да ни пуснат за около 50-на серии пък после пак да почнат с драмата 

.Ще е много тъпо ако след 1000 и кусур серии те да се разделят ,да се влюбят в други или пък някой от тях да вземе че да умре пази боже и варди 

обаче сега съм спокойно защото след като има романтична сцена значи по някое време Сандия ще склони да омачкат чаршафите със Сурадж
.Ще е много тъпо ако след 1000 и кусур серии те да се разделят ,да се влюбят в други или пък някой от тях да вземе че да умре пази боже и варди 

обаче сега съм спокойно защото след като има романтична сцена значи по някое време Сандия ще склони да омачкат чаршафите със Сурадж 

.Аз съм стигнала до сериите където Сурадж я записа да учи в колеж и тя миличката първо много се зарадва обаче после се сети за свекървището и почна да дава на заден ама Сурадж упорито я надъхва да ходи да учи
Голяма драма Сурадж купил всички помагала за учене ,даже миличкия надписа учебниците на Сандия ама свекървата иска снахата да шие и и купила шевна машина 
И освен това страшно ме радва и това ,че Сантош ще разбере колко много е била несправедлива със снаха си и ще узнае кой е виновен и за арестуването и и за всичките други неща дето все обвиняваха Сандия
.Аз съм стигнала до сериите където Сурадж я записа да учи в колеж и тя миличката първо много се зарадва обаче после се сети за свекървището и почна да дава на заден ама Сурадж упорито я надъхва да ходи да учи
Голяма драма Сурадж купил всички помагала за учене ,даже миличкия надписа учебниците на Сандия ама свекървата иска снахата да шие и и купила шевна машина 
И освен това страшно ме радва и това ,че Сантош ще разбере колко много е била несправедлива със снаха си и ще узнае кой е виновен и за арестуването и и за всичките други неща дето все обвиняваха Сандия

ох, незнам
дано.... във видеата зад кадър, за развода на Дилип и Чави, дават Сантош вече оперирана. Всички са покрай нея само нашата я няма. Ако тя е донора, нямаше ли да е там и тя, да е с тях? Разсъждавам си просто

ох, незнам
дано.... във видеата зад кадър, за развода на Дилип и Чави, дават Сантош вече оперирана. Всички са покрай нея само нашата я няма. Ако тя е донора, нямаше ли да е там и тя, да е с тях? Разсъждавам си просто
Гледах и снимки зад кадър с актьорите от този момент, но нея я нямаше. Или има нещо друго или пък нарочно не я показват, за да е мистерията пълна и да ни изненадат ...
Направо чудна работа - днес поне Анас и Депика са заедно на сета и са на едно място. Уж за рождения ден на онзи човек - но сигурно са снимали и общи сцени. Струва ми се, че са се снимали в дома на Рати. Забелязала съм, че при рожден ден на сериала празнуват тези, които са в момента в къщата на Рати като задължително Анас и Депика са там - ако не са в къщата снимат само тях там, където снимат в момента. Но тук говорим за рожден ден на човек от екипа и те са там - затова си мисля, че снимат и друго нещо заедно. Дано съм права. Едно е сигурно Сандия не е заминала никъде. А дали тя е донора ще видим в понеделник - ако ни го покажат. Може нещо да стане и да не покажат лицето й, а това наистина да е Сандия. Затова да я няма първоначално в къщата - всички да мислят, че е заминала, но тя да си е тук и накрая - хоп изненада. Дано така разкрие и сделките на брат си. Толкова работи направи. Сега и аз си разсъждавам ...
Препоръчани теми