Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 050
  • 610
  •   1
Отговори
# 240
буби, Дара досега се е разболявала 3 или 4 пъти, като сега за първи път кашля и винаги първия ден, когато е болна сутринта се буди бледа с посиняла уста, иска да пие вода и после започва да повръща. Това се случва и при силно вълнение - когато родих сутринта пак го беше направила. Като хапне малко й минава, но е доста трудно в такъв момент да я накараш да яде, та обикновено дкъм обяд е така и повече не се повтаря. Първите 2 пъти като го направи преди да започне да повръща тръгна да припада. Сега вече знаем, че като хапне малко можем да избегнем това и се опитваме да набутаме някаква храна насила.

люба, а колко е висока Лия?

# 241
  • София
Мохита, малко остава Simple Smile Стискам палци всичко да мине възможно най-леко!
Елч, стискам палци да са били неразположения, свързани с моментната болест, а не анемия. Нали оплакванията минават бързо - ако е анемия би трябвало да е през цялото време бледа, отпаднала и да не яде, а не да повръща newsm78. Абе за твое успокоение я заведи да я боднат и пиши после.
Боян е 113 см/19 кг. Преди растеше само на височина, а сега не е мръднал на см, но пък е качил кила/и бузи/.
След 1 месец вкъщи в понеделник ще ги пращам на градина, стискайте палци да изкарат до пролетната ваканция без болести!

# 242
  • sofia
Елч, ще я премеря и ще докладвам.

Момичета, днес имах най-страхотната изненада за РД. Като по филмите със свирки и торта ме посрещнаха вкъщи.
Толкова съм щастлива, а подаръците са приказни.
Имам страхотно семейство и приятели

# 243
Люба - бъди здрава и все така обичана от всички около теб. Весел празник.  bouquet

Елч , не съм много наясно с анемията - дано не е това при Дара. Praynig

# 244
Люба  Hug бъди жива и здрава, много щастлива и обичана, все така красива, мила и лъчезарна, и винаги заобиколена от прекрасното ти семейство и добрите приятели!  Heart Eyes
Желая ти още много незабравими пътешествия с любимия мъж!

Елч, бързо да оздравявате! Аз като човек с чести анемии, никога не съм припадала, но започвам да се съмнявам, че хемоглобина ми е паднал по честото главоболие, бледи лигавици, лесна уморяемост, раздразнение, сърцебиене.
Заведете Дара на преглед за успокоение, дано да е нещо безобидно, свързано с временното неразположение.  Hug

Сами не сме го теглили скоро. Снощи искахме да го измерим преди да влезе в банята, ама се запъна и не пожела.. Довечера ще пробвам пак.

Мохита, герой си,  стискай още малко!   Hug

# 245
Елч, надявам се всичко да е наред с Дара и да са някакви еднократни случки. Как сте, оздравяхте ли?

Момичета, онзи ден по БТВ гледах един репортаж за детенце, което не може да ходи на училище, понеже със сестричката й имат само един чифт зимни обувки.  Sad ooooh! Въпреки всичко, момиченцето била отличничка в пети клас, учителите й се изказаха много добре за нея. Много ми се иска да изпратя колет с нещичко на тези деца, мъчно ми е. Ето репортажа:
http://btvnovinite.bg/article/bulgaria/obshtestvo/petoklasnichka … njama-obuvki.html
Децата са от Търговище, отдолу в коментарите изнамерих и телефони, и адрес. Ако някой желае да се включи с нещо, ако имате дрешки за по-големи дечица, със сигурност ще зарадваме тези хора.

# 246
  • sofia
Буби, много неприятно.
Ще се заема. Знаем ли какви размери да пращаме?

# 247
Люба, не знам точните размери, но ще разуча. Писах и на bebo79, тя нали е от Търговище и се надявам да даде едно рамо по отношение на адреси, контакти. Може да успее да ни свърже с учителите на детето.  newsm78

# 248
Елч, как сте, оздравяхте ли?
Момичета, как приемате постоянните новини за убийства, нападения, нещастни случаи...Аз много се разстройвам и започвам да се чувствам в някакъв постоянен стрес...

# 249
Emilly1212 Затова много живнах, като спрях да гледам БГ телевизия.  По тукашните само интересни и забавни неща дават, разбира се дават и всичко за конфликтите по света, но наблягат на ски, бира и вурст  Sunglasses От БГ телевизията гледаме само като две капки вода.
Мohita Дай отчет!  Hug

# 250
Еми , и аз се чувствам ужасно и за това гледам през няколко дни.

# 251
ЕмиHug избягвам да гледам новини. Вярно че съм неинформирана за много неща,които са се случили през деня, но просто ми идват в повече всички "хубави" новини от БГ Sad Да не говорим, че в нас основно детски канали се гледат Crazy Simple Smile

Mohita - как си?  Hug

Елч - надявам се да сте добре. Когато изписваха Буба от родилното ми обърнаха внимание че хемоглобина й е нисък. Ходихме в болницата две седмици след изписването да й вземат пак кръв за изследване. После правихме още два пъти изследвания, беше в нормални стойности. Скоро обаче не съм я изследвала. Ще взема и аз да й пусна едни.

Естествено малката е от дребните - само 14 кг е и 98 см. Sunglasses

Hug

# 252
Аз също за един доста дълъг период от време бях спряла да чета новини в интернет, новини по телевизия и сега не гледам, но всеки ден отваряйки си ел.поща новините ме дебнат отдолу и понякога ми се набие някое шокиращо заглавие и вляза да прочета...Имам чувство, че започва да ме гони параноя...голям стрес са ми тези лошотии...

Времето и то отново се скапа, искам вече серотонин от слънце, топлина и положителни емоции...

Пишете как сте...  Hug

# 253
  • София
Еми, чувствам се по същия начин. Ужким гледам да избягвам новините, но те бълват отвсякъде. И аз искам новини за световни събития (не само убийства и катаклизми), а нещо градивно, или поне за приятни неща, а то драми и дългите им разбори. Все едно ни е твърде весело съществуването и някой ни приземява с нещата от живота.
А навън пак вали сняг...
Боян пак кашля...

Мохита, как си?
Елч, пусна ли изследванията на Дара?

# 254
Честито име на Дария, Дарин, Дарина и Найден! Нека светлината, нежността и обичта, която носите озаряват! Бъдете благословени!

Общи условия

Активация на акаунт