Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 048
  • 610
  •   1
Отговори
# 225
  • sofia
Момичета, майки, бъдете много обичани и никога нагрубявани.

# 226
Честит празник и от мен,момичета!  Бъдете обичани и щастливи всички дни в годината  и горди мами на прекрасните си деца!!!!

Какче - страхотен подарък за празника ти е спретнал Алекс Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мохита - дано се обърнат бебчовците, имат време Hug

И аз от сутринта съм развълнувана - имам си медал от моите дечица собственоръчно направен за най-добра майка + снимчици bowuu Hug Heart Eyes

Хубав ден от мен Hug

Последна редакция: нд, 08 мар 2015, 14:45 от ral_r

# 227
Честит 8ми март, момичета! Пожелавам ви всичко най-прекрасно за празника, радвайте се на хубавите жестове и обичта на близките!     bouquet

# 228
  • Пазарджик
Привет и от мен  Hug

Честит 8-ми март на патерици!

Ние сме добре,но грам не ми остава време за писане.Не знам аз ли много задачи съм поела или съм се отпуснала и все се надпреварвам с времето  Thinking

На работата ми е лудница,хиляда и едно задължение ,а времето не стига.Утре чакам да видя каква заплата ще ми преведат и ако е същата като миналия месец си подавам молбата за напускане.

Времето в Пазарджик е ужасно,след 48ч. снеговалеж ,тази сутрин осъмнах ме с дъжд.По улицата са огромни преспи,киша до кокалчетата,скъсани жици,паднали клони.Сутринта ми отне 40мин.да стигна до работата,а иначе 10мин. са много ,кошмар.

# 229
Честит 8-ми март и от мен Simple Smile

Вкъщи е лудница. Невена е кротушанка. Все едно нямам бебе, но Деница наваксва и за нея. Събота и неделя вместо да си почина, тя по цял ден крещи и ме натоварва още повече. Дано да е от зъбите, че сега ѝ растат. Ако не е - направо ще се гръмна.

Калоян от сряда е на градина и от петък е пак с любимите жълти сополи. Дано като се запролети и ги извеждат по-често навън да спрат най-накрая.

Мохита, то наистина не е останало време. Чакаме Виктор и Виктор Simple Smile

# 230
Поздрави момичета!

Честит 8-ми март на патерици!

Не съм влизала от 100 години, и съм изпуснала много  Embarassed
Нещо не успявам да смогна Simple Smile На нова работа съм /отново/ и имам време само да си проверя пощата. Иначе децата са добре. На анкетата съм отговорила с малко. Кали си е на градина, а там ходи на английски и зумба, което не и пречи и в къщи да е като вихър. Утре е първото и тържество.
Надявам се всички да са добре, и скоро пак да пиша.

Много целувки Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 231
Пепита,  Hug много се радвам, че писа. Вече мислех, че и ти си ни зарязала...Радвам се, че децата са добре.

амнезия, дано периодът е от зъбки. И Калоян бързо да се оправя. Ама и времето е едно...

Моята страст от няколко месеца се оказа правенето на сладки. Ставам все по-добра  Blush и ми доставя голямо удоволствие.

# 232
Браво за сладките, Еми! На мен точно това хич не ми се отдава, имам два три не особено успешни опита и съвсем ми падна мотивацията. Но там е работата, че аз не съм особено по сладкото и може би затова не ми иде отръки.

У нас все една и съща - караме по установения график, Зоринка на градинка, Митето и куч дивеят вкъщи. В Пловдив снегът се стопи съвсем и всичко е един голям кален гьол. Аз май повечко от необходимото съм се вдъхновила по спортуването и съм с мускулна треска, ходя като робокоп и пъшкам.  Mr. Green

Мохита, я дай отчет как е бандата?  Hug

# 233
ние пък вкъщи се натръшкахме от някакъв грип. голяма тъпотия!

абе я ми кажете малко мерки и теглилки. Дара май ще се окаже с анемия (като се оправим ще пускаме изслдвания) и се чудя дали на това може да се дължат дребничките й мерки Sad
та, тя е 15 кг. и 100 см.

# 234
  • София
Буби, 3 в 1 съм още. След 10 дни, живот и здраве, влизам в деветия месец. Пак ме взеха в болница за контракции, но аз вече свикнах. Голяма одисея тая бременност!

Елч, защо подозираш анемия? Ди е 15-16 кг и към 105 см. Бързо да оздравявате всички!

Пепита, успех с новата работа Hug

# 235
Елч , бързо оздравяване. Ние сме 18 кг от близо 8 мес. и 106 см ( на височина сме за сега - 6 см от последното измерване)

# 236
Мохита, педиатърът ни я подозира заради припадъците и повръщането, когато се разболява Sad
просто иска изследвания за потвъждение

# 237
Елч Praynig Мерките според мен са нормални за момиченце.
Мерки: Калин е 18 кг 117 см, 29 номер обувки.

Мохита Още мъничко остава!  Heart Eyes Heart Eyes
Буби  Браво за спортуването. Аз много искам пак да плувам редовно, но уви...време няма. При нас е завидните 12 градуса. Неделя го дават 15. Тук като се постопли и хората плъзват като хлебарки, всички тичат, карат тротинетки, колела, не може да ходиш по тротоара  Crazy

# 238
  • sofia
Лия е 18кг от 6мес.
Когато е на гости при свеки става 19 кг

# 239
Когато е на гости при свеки става 19 кг

Joy Joy Joy  Люба, тва бабите са опасна работа!

Мохита, хайде, малко остана! Одисея си е с тези две бебчета и сигурно хич не ти е лесно, но ти си пич, даже не мрънкаш.   bouquet Много ти се възхищавам!  Hug

Елч, аз не знаех, че Дара припада. Често ли се е случвало? Митето нали беше с анемия и той, но не е имал такива признаци. Сега нямам идея как е, не съм пускала изследвания от много време.
Иначе Зори е 17кг и 105см.

Общи условия

Активация на акаунт