така ме разсмяхте и в същото време ме просълзихте , ..... направо ми скрихте шапката - невероятно. Поздравления и за теб. Не вярвам да е толкова зле нокътя - ти защото си го знаеш и ти е слабо място ли , как да се изразя
Но пък те разбирам напълно.
Представих си една мила картинка с три любови. В случай че пропусна (като понаближи още малко) - да пожелая всичко да мине повече от добре и резултата да са две здрави и прекрасни рожби (- го казвам по - отдалече)
Не за друго - първо съм разсеяна , второ , като влезем в серия нито поглеждам компютър ,ни телевизия ..... ами .................. - та така.
).
и нашите са коренно различни ( не само като момче и момиче ).
никакви болести вече. Пожелавам ви да сте здравички всички и Нати да ходи с удоволствие на градинка.

Нещо ви изпуснах
Не съм чела скоро, но се надявам да има по-малко болнички в темичката ни
На болничките - борзо оздравяване

Правиха възстановка на Априлското възстание, обиколихме къщите-музеи,определено й беше интересно. Хапнахме, пийнахме, иначе вятър си имаше бая,та и поизмръзнахме,ама пък беше суперско!!!
Гледам да не обръщам внимание,доколкото мога. Еми
Колкото можеш по-малко си го слагай на сърце това в работата,знам че е трудно
Целувки на малките сладкиши /видях снимчици в ФБ
/
И твоите притеснения да намалеят.
Всичко да е наред и да гушкаш здрави бебоци, когато му дойде времето

Помня и аз моите с по два зъба какви бяха сладички, това им е най-хубавото време.
Весело е. Тук сняг има около 15см, но понеже не е достатъчно студено се топи и по улиците е голяма чорба. И е мокър, не става за снежни човеци. Иначе днес свекитата по план трябваше да дойдат да вземат децата на вилата, но там ги затрупа 50-60см сняг, спря тока и едва изчакаха багер да им проправи пъртина, за да драснат обратно към София. Препоръчани теми