Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 047
  • 610
  •   1
Отговори
# 210
  • sofia
Зайкеее, стис палци
Мохитаааа, и на теб.
Нашето бебе няма да го вадят, че се обърнало и ще го чакат

# 211
Люба, Зайка, бързо оздравяване.

Фея, дано Нати започне да ходи с желание, че е много гадно иначе.

При нас двамата са толкова различни, на два противоположни полюса са. Не само заради това, че са момче и момиче. На година и осем месеца решихме, че Дария е достатъчно голяма и може да мислим за второ. На същата възраст брат й е абсолютно бебе. Тя проговори много рано, проходи рано, беше стабилна, той нищо не казва и още се движи като пате. Тя е супер подвижна, енергична, впечатлителна, той е бавен и спокоен. Вече знам, че ако имаме играчка, която тя не е поглеждала, ще е абсолютен хит при него  Laughing

# 212
Какче - да се чудиш нали ( че и двамата са от една майчица )  Laughing , а иначе - браво на вас  Hug

Елч  Joy така ме разсмяхте и в същото време ме просълзихте ,  ..... направо ми скрихте шапката  -  невероятно. Поздравления и за теб. Не вярвам да е толкова зле нокътя - ти защото си го знаеш и ти е слабо място ли , как да се изразя  Hug Но пък те разбирам напълно.

Лелеее Мохита -  Hug Представих си една мила картинка с три любови. В случай че пропусна (като понаближи още малко) -  да пожелая всичко да мине повече от добре и резултата да са две здрави и прекрасни рожби (- го казвам по - отдалече) Heart Eyes Не за друго - първо съм разсеяна , второ , като влезем в серия нито поглеждам компютър ,ни телевизия ..... ами .................. - та така.

Зая - на късмет е разбира се - ти не знаеш ли (както си я наречеш - в твоя случай е на голям късмет  Grinning Hug ).

Дейзи  Hug и нашите са коренно различни ( не само като момче и момиче ).

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 15:56 от фея зловеща графиня

# 213
Ето това си е пак нашия форум! Има още неотчели се мами, но ги чакаме... Hug

Елч, Дара е невероятна. Направо съм изумена от нея, браво. Много мило ми стана от репликите ви.
А ТМ много те обича, супер предложение за крачето ти. Но аз съм сигурна, че няма да е така зле.

Феичка  Hug никакви болести вече. Пожелавам ви да сте здравички всички и Нати да ходи с удоволствие на градинка.

Мохита, то верно наближава. И аз желая леко и бързо раждане, и всичко да е наред-две здравички и прекрасни бебчета.

Какче, дано нощите да са все спокойни и да спите непробудни до сутринта.

Люба все през телефона пиша, но като седна на комп. непременно ще отворя линка, благодаря ти!♡♡♡

Елч, знам че си вредя, но то понякога е нетърпимо. И други колеги се оплакват /то всички страдаме от един и същи човек/, ама нищо не можем да направим.

Тази вечер Сами ми донесе картичка от градинката за 8-ми март, много е мило. Heart Eyes

# 214
а, емили, на мен ли го казваш. нали аз съм същата притеснителна като теб, но трябва да започнем да си повтаряме, че когато едно нещо не е свързано със семейството ти то росто не е важно. защото това е истината!

мм е от типа "а, тръшкаш се? ама защо се тръшкаш, твоят проблем има решение!" върти два телефона и вече всичко е уговорено. за него въпросът с тръшкането е решен Mr. Green Mr. Green Mr. Green

мохита, дойдоха рибите, сега стискай до овен Laughing Laughing Laughing

адис и рал ми се губят. я да се разпишете!

# 215
Абсолютно съм съгласна, Елч!  Hug  Нищо друго, освен семейството не е важно! Ще си го набивам пак, и ще се опитвам да се абстрахирам отново. Бях поуспяла, ама тия три работни дни ме изкараха от равновесие.

Освен адис и рал,  Heart Eyes
и амнезия, мрм и тути да пишат.... Heart Eyes

# 216
  • София
Нощни и Пепинка също скоро не са влизали!

# 217
Здравейте!

Емили, то като ти преминава там целия ден, няма как да не се ядосваш, за съжаление обаче е трудно  в днешно време човек да смени работата си или по-точно да се реши да остане без работаи да търси нов вариант, затова и голяма част според мен от хората не ходят с удоволствие на работа, а трябва да е така. Не знам в частните фирми как е, но в държавни институции, особено в някои, където има политически назначения е направо  Rolling Eyes да се чуди човек на кадровата политика.

Гледам за разликите при децата говорите, вкъщи и трите са много различни, повече мога да кажа за по-големите за сега, но като начин на възприемане на нещата и на реагиране, въобще като емоционалност са различни.

Ивайла също е пълна с лафове, много са забавни в тази възраст  Simple Smile

мамо зайке, мишко си е типична девичка, както го описваш  Simple Smile

какче, все така да спинкате, ако помня правилно, като проходят, явно от изразходването на повече енергия, спират да се будят.

мохита, ама то време за багаж ли станало, леко да минава всичко, нормално ли ще раждаш?

Бързо оздравяване на болничките!

# 218
  • sofia
Аз да се отчета днес съм много добре, а имам среща с Рала и Какче, как да не съм в добро настроение.
Утре ще излизаме с приятели, снощи пак бяхме, започнала съм да водя много социален живот Simple Smile

# 219
  • София
Привет момичета. При нас нищо ново. Аз нещо се побърках покрай болницата с Михаела, само се шашкам да не се разболеят нещо, само дебна по колко се кашля (Боян) и колко често боли глава и се вие свят (Михаела). Реално не са болни, но цял месец не са на градина, все нещо чакам - да се закрепи каката след многото антибиотици, да мине скарлатината в градината, сега лошото време... Абе не съм добре - гледам около нас си ходят децата и на градина и на спортове, ние все вкъщи. Аз и на работа де - там едвам наваксвам след дългия болничен...
Бързо оздравяване на болните!

# 220
Здравейте момичета Hug Нещо ви изпуснах Crazy Не съм чела скоро, но се надявам да има по-малко болнички в темичката ни Praynig На болничките - борзо оздравяване Hug Hug

Ние си изкарахме добре празниците - Честит Национален празник на всички /на патерица/ Embarassed Ходихме на 3 март в Копривщица, Али супер много се изкефи Heart Eyes Правиха възстановка на Априлското възстание, обиколихме къщите-музеи,определено й беше интересно. Хапнахме, пийнахме, иначе вятър си имаше бая,та и поизмръзнахме,ама пък беше суперско!!!

Буба сега не е на градина. Тя няма проблем с ходенето,харесва й там. Но пак някаква гадна хрема я хвана, през нощта носа й запушен,сутрин едвам я вдигам като се е мятала цяла нощ в кревата и реших че ще я оставя малко в къщи. Гледат я баба й и дядо й. Иначе тя докато не говореше,сега се е отприщила яко...по цял ден ни надува главите събота и неделя...направо не спира...мисълта на моменти й тече по-бързо от изговарянето на думите и стават едни смешки.... Crazy Laughing

Аз - на работа. И при нас простотии,ама какво да се прави Crazy Гледам да не обръщам внимание,доколкото мога. Еми Hug Колкото можеш по-малко си го слагай на сърце това в работата,знам че е трудно Sad Confused

Елч - ще го мислиш пръста по-нататък. Пък и така да си остане,какво толкова... Важното е,че ТМ има решение по въпроса Wink Simple Smile Целувки на малките сладкиши /видях снимчици в ФБ Heart Eyes/

Мрм - дано да се стабилизират децата с идването на пролетта Peace И твоите притеснения да намалеят.

Мохита - и аз ти пожелавам бързо и леко раждане Heart Eyes Всичко да е наред и да гушкаш здрави бебоци, когато му дойде времето Praynig Hug Heart Eyes

Адис, Какче Heart Eyes

Целувки на всички Hug

# 221
Хей, много се радвам, че сте се включили повечко! Wink

На всички болнички майки и дечица пожелавам бързо да се оправят и стига толкова вече!  Hug

Мохита, стискай още малко, имаш време. Стискам палци всичко да е наред!  Hug

Елч, смях се от сърце на интерпретациите на Дара.  Laughing Умница ни е тя! А за пръста, знам, че ти е кофти, но съм сигурна, че след време като пооздравее, ще изглежда по-нормално. А и опцията с пластиката си стои, ако ти е много мъка.  Hug

Какче, като ми каза за двата зъба на Алекс и си го представих какво е слънчице.  Heart Eyes Помня и аз моите с по два зъба какви бяха сладички, това им е най-хубавото време.

Ние сме с два броя деца и куче вкъщи, лудницата е пълна. Simple SmileВесело е. Тук сняг има около 15см, но понеже не е достатъчно студено се топи и по улиците е голяма чорба. И е мокър, не става за снежни човеци. Иначе днес свекитата по план трябваше да дойдат да вземат децата на вилата, но там ги затрупа 50-60см сняг, спря тока и едва изчакаха багер да им проправи пъртина, за да драснат обратно към София.

# 222
Честит празник, мили мами! Hug
Бъдете живи и здрави,  обичани и щастливи, винаги усмихнати!  bouquet

# 223
  • София
Честит празник, момичета! Желая ви да сте здрави, много обичани и уважавани!

В чест на празника от вчера Алекс раздава едно звучно МАМА:)))) Безценно!!!

# 224
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете обичани и горди майки:)

Какче, много сладко:)

Адис, засега съм секцио. Двете са седалищно, но според мен имат време да се завъртят.

Мрм, нормално е да си наплашена. То човек е смел, докато не се разболеят децата:(

Общи условия

Активация на акаунт