Пролет наближава, януарче на 4 става! Януарчета 2011 Тема (55)

• 52 046
  • 610
  •   1
Отговори
# 195
И като е тръгнало на празници, честит 3-ти март! Да се радваме, че сме това, което сме днес и да благодарим мислено на онези, които са се жертвали в името на свободата!

Изкарахме хубави почивни дни. Доволна съм. Вчера ходихме да храним катеричките на Бунарджика (хълма, на който е Альоша) с орехи и децата бяха много щастливи. А те (катеричките) са много смели, защото са свикнали с хората и се приближават буквално на една крачка, много са смешни. Simple Smile

# 196
  • sofia
Честит празник, момичета.
И ние вчера с децата бяхме при животните Simple Smile
Днес в София дали ще има чествания, как ми се иска да заведа децата

# 197
Честит Национален Празник!
Буби, по-хубаво от теб не бих могла да го кажа!  Hug

И ние си изкарахме добре почивните дни! Времето с любимите хора е най-хубаво изживяното време!
Хич не ми се ходи на работа.

Как сте другите? Разпишете се  Heart Eyes

# 198
Добро утро!  Hug

Къде сте момичета? Защо никой не пише?

# 199
Еми разписвам се!   Heart Eyes Цялата седмица съм си вкъщи, болна съм - трахиобронхит. Чак днес давам леко признаци на подобрение. Иначе сме добре горе долу, децата са на градина, работа има бол и така. Април съм на сватба в България, умувам за рокля  Crazy

Как си ти? Децата?  Heart Eyes
Буби  Heart Eyes И тук катеричките са много смели, Калин все иска да хване някоя.

Елч Махнаха ли конците?  Hug

# 200
  • sofia
И аз съм болна, първо Лия, тати и аз Simple Smile
Вие как сте?
Аз днес чакам едно бебче да се роди и ми е ...
Какъв сняг вали, не ми се вярва

# 201
Ех, че е хубаво като се разпишете... Heart Eyes
Зайка, Люба съжялявам обаче да чуя, че сте болни. Бързо да оздравявате милички! Hug

Ние долу горе сме добре. Сами на градинка, Маринка на училище. Аз отново супер се нервя в работата, много ми е накипяло.
И тук вали яко сняг, ама аз искам топлинка и слънце.

Сами в момента е много забавен.Той нали проговори късно, обаче сега избива рибата с лафове и говорене. Много ме кефи да се занимавам с него. Това ми успокоява нервната система.

Хайде мами, пишете кой как е....

# 202
Здравейте - чета ви, но....

Скрит текст:
Едно такова ми е никакво. Вчера и днес сме на градина. Смених тактиката и не бях предупредила от предния ден както правех до сега , че утре сме на градина. Събудих го вчера и му обясних , че съм на интервю за работа , но той явно си е помислил , че както до сега - ще дойде с мен.

Като спрях пред градината , като ревна - аз не съм на училище ми вика. Както и да е - взех го - повече от очарован - без да го питам - сам разказа как са спали , яли са , детско са гледали - забава. Много беше въодушевен - че и лелята го похвалила колко е бил добър. Сутринта като го събудих - се разплака и се изкашля лаещо, въпреки това го заведох с молба ако има проблем - да ми звъннат. ooooh! А сигурно 10 мин се чудих как да постъпя - ту се разколебавах да си остане, ту да тръгва Thinking

Говорихме и тази сутрин как всички майки предпочитат да си стоят в къщи с децата си , но няма как - трябва да се ходи на работа , на училище  и така. Дано преминем този момент , че ми се къса сърцето. Като се вкопчи в мен и не ме пуска в градината.  Cry  Дано тази тактика подейства , че вече не знам какво да говоря .Само да не боледува - това със сълзите ще го преодолеем , но като се изкашля така , обикновено следва продължение ....  Crazy  И каката отиде вчера след двуседмично отсъствие - че и на зъболекар тичахме с болки докато беше болничка  Tired  Само се оплаквам , но ....... това е нашето положение - извинете ме.

Еми  Hug

Люба , Зая - оздравявайте.

Елч - как е пръста?

Драснете по два реда  за отчет де - права е Еми Hug

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 10:26 от фея зловеща графиня

# 203
  • София
Днес точно си мислех, че е време да драсна някой ред!:))

Зайка, Люба, бързо да се оправяте!

Фея, дано вече само хубави новини от вас!!!

Еми, много е забавно като започнат с бисерите, и аз падам от смях с Вики, че е голям философ. Но проблемът е, че не млъква, чак започва да ми вибрира главата от шума!

Алекс расте и само се смее!:) Колкото и да ми е изнервено и като ми се ухили с двата зъба и забравям всичко! Тази нощ да се похваля за първи път спа без да се буди от почти 9 месеца. Голям кеф е. А и свикна да заспива сам, слагам го в леглото и излизам. Това с Вики никога не е било! Колко са различни, а и двамата аз съм ги раждала, хахаха!

# 204
  • sofia
Какче, за честитки си. Дано нямате повече безсънни нощи и до утрееее

# 205
зая, люба, да се оправяте бързо!

еми, няма да се яодсваш, знаеш, че си е за теб!
и Дара големи лафове чупи. сега е на вълна ролеви игри (аз ги използвам за упражняване на уважителните форми) и вчера играем на клиент и сервитьорка, и Дара говори "Бихте ли могла да ми направите един сандвич?", "Изключително е вкусен, благодаря Ви за бързото обслужване",  "Благодаря Ви за прекрасния обяд" и т.н. това продължава около половин-един час. обаче в един момент се изчерпаха "служебните разговори" и тя ми вика "А Вие имате ли деца?" и аз казвам "Да, имам 2 прекрасни дечица, а Вие имате ли майка?" и тя "Да, имам...Всъщност Вие доста приличате на нея...Май дори като Ви гледам така по-отблизо Вие сте си моята майка!". Смяла съм се с глас.

какче, виж колко интересно за разликите. Дара и Нико засега доста си приличат като поведение и развитие. единствената разлика, която откривам е, че Нико спи много леко през деня, Дара винаги е спяла дълбоко, а той си се буди бая, но пък готиното е, че това не го изнервя. иначе и двамата заспиват сами, лягат си, гася и след 2 минути къртят Simple Smile

иначе на мен ми махнаха конците, утре махам и лепенката и вече мога да спортуваааам - голям кеф. почти не ме боли, още ми се свива сърцето като го погледна, но се опитвам да го приема, така или иначе е свършено. а мм милият ми говори как пластичен хирург можел да го оправи, чак се е засилил да ме води по-нататък. ама все си мисля, че чак такова присингьосване не е нужно Simple Smile

# 206
  • sofia
Ееелч хихи
Еми ще кача една статия за нервите, спешали фор ю

http://www.-zlovreden-kod-/често-сте-обидени-и-ядосани-отделете-1-минута-и-прочетете-тази-история!-news37728.html

Копирай линка и го отвори

# 207
  • София
Хелоу и от мен:) Да оздравявате всички, ей Hug Hug

Фейче, имам приятелка, чиито деца боледуват повече и от твойте. Все с някое е в болница, поболя се и тя с тях горката, но накрая, след година-две премеждия, се закрепиха. Всичко ще мине, ще видиш Praynig Hug

И нашто ме утрепва с лафове. Все съжалявам, че не си ги записвам. Все е в някакви роли, разиграва сценарии я от "Спъндж Боб", я от "Костенурките нинджа", май по-мъжките игри я влекат в момента. Онзи ден се обръща към баща си с "Тате..., тоест нинджо" Laughing

Днес ще си приготвям багажа за раждането, че малките хулигани нищо чудно да ме изненадат. Още се чудя какво да правим с Диана, като се родят, колко време да я спра от градина newsm78 Ама има още време за чудене.

Аз съм в шопинг периода за бебоците - най-яката част Heart Eyes По-дребните неща вече ги имаме, почти им избрах количка, сега започвам да гледам за кошници за кола и евентуално люлка и/или шезлонг.

# 208
Благодаря, момичета!  Hug Hug Минах днес през общината да подам документи за държавна детска градина, на връщане ме заваля градушка  Mr. Green Дано е на късмет.

Какче И моите двамата са коренно различни, Михаил е много подреден, спокоен и много чувствителен. Като яде и се оцапа, взема си салфетка и забърсва себе си и масата  Crazy. Играе си сам с влакчета часове наред, прави всякакви сценки с тях. Калин е много енергичен, леко отвеян и определено още не обича да играе сам. Винаги трябва да има публика покрай него. Да не говорим, че само разхвърля напред назад, а брат му след него прибира по шкафовете  Laughing

люба  Hug Колежка по болест.
 Елч Хихи много мило, че мъж ти се е загрижил така!  Heart Eyes
Фея успех с интервюто! Hug

Мохитаа На коя количка се спря?  Heart Eyes Heart Eyes Пу пу всичко да мине добре!  Praynig

# 209
  • София

Мохитаа На коя количка се спря?  Heart Eyes Heart Eyes Пу пу всичко да мине добре!  Praynig

На Phil&Teds засега:) Тя отначалото ми е фаворит:)

Общи условия

Активация на акаунт